واقعا ترافيك حجمي نداره؟؟؟نقل قول:
چه خوب؟؟
سرعتش چطوره؟؟
ميشه قيمت هاش رو بگين؟؟؟
Printable View
واقعا ترافيك حجمي نداره؟؟؟نقل قول:
چه خوب؟؟
سرعتش چطوره؟؟
ميشه قيمت هاش رو بگين؟؟؟
از کجا بفهمیم که کی طرف ما فیبر نوی میاد ؟ :31:
بزودي مياد غصه نخور:31:
بايد با مخابرات منطقتون تماس بگيريو واونها ميگن ايا كافو شما فيبر هست يا مسي :46:نقل قول:
پارسال صبانت روی فیبر نوری ارائه داد یه مدت سرعتش فوق العاده بوده اما بعد مخابرات دیگه اجازه نداد.
من که دعا میکنم منطقه ما اصلا فیبر نوری نشه که مجبور بشم از مخابرات اشتراک بگیرم،خیلی زور داره بخدا اگه بخوان تحمیل کنن، سرعت شاتل روزا به 200هم میرسه حالا سرویس مخابرات که نامحدوده مگه با سرعت 15 چقدر میشه دانلود کرد.
حرف منطقی و حق که میگن همینهنقل قول:
خوب،نقل قول:
شما سرویس 128 دارید که سرعت به 200 میرسه؟ چون من خودم 512 دارم که سرعت به 200 میرسه! اما فقط در طی روز یعنی ساعات شبانه یا رایگان از دایل آپ هم کمتره.
و اینکه صبانت مزیتی که داره اینه که، کانکشن های ساعات رایگانش جداست و اگه اشتباه نکنم سرعت کانکشن هایی که رایگان هسنت تغییری نمیکنه.
یعنی منکه میخوام ساعت 5-6 صبح پاشم و یه سری کارهام مثل تحقیق، کارهای بانکی و ... رو انجام بدم، با همون سرعتی که پولش رو دادم کار میکنم نه سرعت 10 کیلو !
اما شاتل به محض اینکه ساعت 1 شب میشه به خاطر ساعات رایگان گند میزنه به سرعت و این خودش یک نوع دزدی به حساب میاد.
چون من پول سرعت 512 رو دادم اما از دایل آپ هم کمتر میشه!
من حاظرم ساعت رایگان نداشته باشم اما سرعتم در شبانه روز یکسان باشه!
من حاظرم ساعات رایگان نداشته باشم و تمام شبانه روز سرعت از 512 بیشتر نشه!
اما صبا، فعلن سرویس های 128 آن تا 200 میره و ساعات رایگانش تا 30 !
بازم شاتل؟
نه من هم 512 دارم
شما مطمئنید 128 صبا نت تا 200 میرسه؟ من که فکر نمیکنم
در ضمن چند وقته صبا نت خیلی داغون شده قطعی های مکرر،اذیت کردن موقع کانکت شدن و سرعت شبانش هم که داغون تر
بله، مطمئنم، یکی از دوستان، سه روزه که گرفته و همینجوره.نقل قول:
منم دارم تحقیق میکنم ببینم که در ساعات رایگان اگر از کانکشن معمولی استفاده کنیم سرعتش همون 200 هست یا نه؟ درصورتی که باشه دیگه از شاتل سرویس نمیگیرم.
من حدود 1 سال یا 1سال و خورده ای هست که از شاتل سرویس میگیرم اما زیاد جالب نیست سرویس دهیش.
مگه صبا هم بعله:27: