این بحث هوش مصنوعی معتبره یا فقط حدسه ؟
اینا گیم پلی بازی رو خیلی باهوش نساختن ، من همون بازی اول نسخه پی سی 6 تا به حریف زدم ،اونوقت هوش مصنوعی بسازن که بعد یه مدت برات شاخ بشه ؟
Printable View
این بحث هوش مصنوعی معتبره یا فقط حدسه ؟
اینا گیم پلی بازی رو خیلی باهوش نساختن ، من همون بازی اول نسخه پی سی 6 تا به حریف زدم ،اونوقت هوش مصنوعی بسازن که بعد یه مدت برات شاخ بشه ؟
سلام دوست عزیز - من همین مشکل رو داشتم رفتم به وست گیم تو آریاشهر پاشاژ مینا گفتم پچ نداری - گفت نه ولی آخرین ورژن این بازی رو گفت ببر منم نصب کردم چمنا که از اون حالت بی روح و سرد در اومده بود هم رنگش و هم به نظر من مخملی تر شده بود لباسای تیم های ملی جدیدتر شده بود. اگه تهرانی برو وست گیم حتما داره:10:نقل قول:
نه بابا. 100% معتبره. اما من كه نگفتم توي PES6! :19::13:نقل قول:
گفتم توي PES2008 به بعد!:10:
دوستان در مورد هوش مصنوعي و اينكه بازي به بازي بهتر ميشه و كامپيوتر دست ادمو ميخونه فكر كنم فقط تبليغات بود
من كه بازي به بازي ميرم جولو وهيچ فرقي تو سيستم بازي حريف نميبينم. وفكر هم نكنم اين اتفاع صورت بگيره
كونامي همه رو گذاشته سر كار اينجوري ادامه بده فيفا بازم محبوب ميشه
بچه ها ساکر 2009 کی میاد؟؟؟؟
نقل قول:
اينجا جاش نبود. چون PES2009 خودش تاپيك داره:
به احتمال زياد در مهرماه. مثل نسخه هاي قبلي!کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=236259
حرف شما دوست عزیزم تائید میشهنقل قول:
دوستان در مورد هوش مصنوعي و اينكه بازي به بازي بهتر ميشه و كامپيوتر دست ادمو ميخونه فكر كنم فقط تبليغات بود
من كه بازي به بازي ميرم جولو وهيچ فرقي تو سيستم بازي حريف نميبينم. وفكر هم نكنم اين اتفاع صورت بگيره
كونامي همه رو گذاشته سر كار اينجوري ادامه بده فيفا بازم محبوب ميشه
سلام به همه یه سوالی دارم من فوتبالم خوبه فقط رچی گل بزنم با پاس کاری ست و دریبل بلد نیستم کسی ست یادم بده
[html]http://www.gamingaccess.com[/html]نقل قول:
برو اینجا گیر میاری ! حتما تا حالا رفتی :13:
سلام به دوستان من واقعا خسته از دوستان خواهش ميكنم من راهنمايي كنند
هر كس ميدونه دو سه تا دريبل كاملا ساده به ما بگه كه با چند دكمه بشه حريف رد كني سريع حالا 100 نشد حد اقل 80 درصد رد كنه
يك دريبل هم هست بايد سه بار L1 بزني ميرنم ولي غير از پا عوض كردن كاري نميكنه اوايل كار ميكرد ولي الان اصلا انجام نميده روش خاصي داره
یکی که همین R2 و فلشهنقل قول:
یکی دیگه هم با R1 + L1
بقیه هم با همین دسته های کوچیک رو دستست