شما اون پست بالایی(2946) رو که دادم بخون و طبق دستور عمل کن . مشکلت حل میشه .نقل قول:
(این بخاطر قانونی نبودن ویندوزه)
تیک گزینه Use Simple File Sharing را بردار.نقل قول:
موفق باشید :40:
Printable View
شما اون پست بالایی(2946) رو که دادم بخون و طبق دستور عمل کن . مشکلت حل میشه .نقل قول:
(این بخاطر قانونی نبودن ویندوزه)
تیک گزینه Use Simple File Sharing را بردار.نقل قول:
از بابت جواب سوال قبليم ممنون
حالا يه سوال ديگه
اين نوار چرا اينطوري شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه چيز ديگه
تو درايو C توي my computer ميگه 3 گيگ فري دارم
اما تمامي فايلهاي داخل اين درايو چه hidden چه غيره جمعا 7 گيگ فري ميده بهم
اين 4 گيگ چيه؟
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز
من یه پوشه عکس دارم که در قسمت Advanced attributes گزینه encrypt contents to secure data فعال هستش و هر موقع تیک اون بر می دارم پیغام میده که غیر قابل دسترسی و دوباره تیک را فعال می کنه.در ضمن رنگ نام پوشه و فایل های داخل اون سبز رنگ می باشد .
لطفا من کمک کنید
سلام
خسته نباشيد
يك مشكلي داشتم اونم اينه كه چرا سيستمم خود به خودي خاموش ميشه
باي
از برنامه ها خارج شو به این ترتیبی که تو عکس هستش اون لغزنده ها رو بزار .نقل قول:
در خصوص سؤال دوم چند احتمال وجود داره که باید بررسی بشن.کد:http://upload.--------.com/3/1243490678.jpg
یه عکس از اون پیغام بذار تا با همکاری دوستان ان شا الله مشکلت رو حل میکنیم.نقل قول:
احتمالا ویروسی شده اگه نه شاید خودت تو یه برنامه ای تنظیم کردی کی خاموش بشه .نقل قول:
یا شاید دمای سیستم بالا میره و خود به خود خاموش می کنه.
زیاد بودن حجم فایل هایی که روی هارد دارم یا روی درایو سی یا زیاد بودن تعدادشون باعث هنگ کردن ویندوز یا کند شدنش میشه؟
مقداری از فضای درایو ویندوز خالی باشه(و یک پارچه بشه ـ دِفرَگ) و حافظه اصلی(رم) هم متناسب باشه(نه خیلی کم ـ و دست کم با حافظه مجازی یا ردی بوست فِلَش)، نه!نقل قول:
علل زیادی میتوان برای این مشکل در نظر گرفتنقل قول:
ممکن مشکل سخت افزاری داشته باشی مثلا power ات ایراد داشته باشه ولتار بالا پایین بره و کامپیوتر برای جلوگیری از صدمات بیشتر خاموش بشه یا cpu بیش از حد داغ بشه
شاید هم یه scheduled task تعریف کرده باشی یا یه نرم افزار برات تعریف کرده باشه مشکل ویندوزی را بعید میدونم چون در ویندوز بیشتر با restart سروکار داریم نه shutdown
تو bios هم option هایی هست که در یک زمان خاص کامپیوتر خاموش یا روشن بشه
بحث virus ها راهم باید در نظر داشت
zaman nasb zaban farsi in eror ro mide kooooooooooooooooooooooomakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Setup was unable to install the chosen locale. Please contact your system Administrator.
سلام...
من یه ویندوز xp2 روی کامپیوترم نصب هست..
چند روز پیش وقتی خواستم کامپیوتر رو روشن کنم دیدم که ارور میداد که فایل confing خراب هست...الان یه ویندوز دیگه هم نصب کردم..اگه میشه یکی این فایل رو برای من الپود کنه و یا راهنماییم کنه
..ممنون
راستی چه جوری میشه کارت صدا رو از اینترنت گرفت؟!