sx10 در کل به نظر من بهتره البته چون خیلی مشابهن زیاد تفاوتی احساس نمی شه:11:نقل قول:
sx10 در کل به نظر من بهتره البته چون خیلی مشابهن زیاد تفاوتی احساس نمی شه:11:نقل قول:
فقط اگه شخصی دنبال زوم بیشتر و کیفیت فیلمبرداری بالاتر و HD هستش بهتره FZ-28 را انتخاب کنه:46:نقل قول:
دوربين sx10 خريداري شد به قيمت 450 تومن ///
مبارکه :20: از کجا گرفتی ؟ گارانتی داره یا نه ؟ و دیگر هیچ :7:نقل قول:
مبارکه امید وارم ازش راضی باشینقل قول:
به نظر من fz28حرفی برای گفتن نداره .......هم از لحظ قیمت هم از نظر وزن هم از نظر کیفیت.......آیا canonزوم 128 برابر داره...آیا canon میتونه با یه شارژ 460عکس بگیره......من که از دوربین ام که panasonic FZ28هستش کاملن راضیم......1 ماه پیش خریدم از جمهوری با گارانتی بانیان 395 با کیف و رم ارجینال 1 گیگ panasonic.......فقط خواهشن دوستانی که می خوان از این دوربین تهیه کنن همزمان با خرید یه طلق uvواسه LCDتهیه کنن
با تشکر:31: من 2 هفته پیش برای قیمت رفته بودم جمهوری حدودا بین 350 تا 400 و یک جا 320 گفت میدم ولی فکر کنم بدون گارانتی بود یا دست دوم خلاصه نمیدونم این هفته که خواستم برم بخرم از 400 کمتر ندادند :41:و فقط 2 تامغازه داشت چند تا مغازه دار هم گفتن کم شده ولی من فکر کنم بیشتر از 350 نباید پول به این دوربین داد:19: بابا قیمت جهانی این دوربین + 20 هزارتومان حدود 350 میشه این فروشنده های ایرانی خیلی بد هستند بابا من psp خریدم قیمت جهانی 180 دلار تو تهران 200 تومان:27: حالا تو ایران یک دوربین قیمت جهانی اون 239 دلار هست (sony h10 )تو جمهوری کمتر از 280 پیدا نمیشه :18:بابا این فروشنده ها آخر فروشنده هستند به هر حال یکی از فامیل های ما عکاس نیروی انتظامی است و خودش دور بین dslr داره اون رو گذاشته تو خونه داره با sx10 عکاسی می کنه و همش هم تعریف میکنه این بهتره شاید من هم sx10 خریدم ولی موندم hx1 هم خوبه با سنسور سیموس بابا موندم...................:2:نقل قول:
البته کنان با یه شارژ 600 تا عکس میگیره.نقل قول:
من چند وقته پیش یه FZ28 خریدم با sx10 بچه برادرم مقایسه کردم فقط میتونم بگم این دوربین خیلی عالی هست کیفیت عکسها تو حالت پورتره بهتر از sx10 هست توی حالت منظره هم اگر از sx10 بهتر نباشه مثل همن ولی فیلم برداریش دیوونه کنندس کیفیت فیلمهاش با دوربینهای 500 - 600 تومنی به راحتی رقابت میکنه.
جمهوري نرسيده به پل حافظ جنب پاساژ ايرانيان پلاك694...
طرف علاالدين گرفيتم گارانتي آفومار داره . واقعا كيفيت عكساش عاليه . رضايت كامل دارم.