به به سلام به دوستای گلم
ظاهرا بعد از مدت ها بحث ارتباط با ارواح اومده وسط!!!
راستش من از 11 سالگی کتاب هایی مثل انسان روح است نه جسد رو می خوندم تا همین سه سال پیش ولی کم کم بیخیال ارتباط با ارواح شدم
واژه احضار روح کلا اشتباهه و درستش ارتباط با ارواحه چون اگه روحی نخواد و خدا نذاره نمیاد پیش شما
در ضمن هنوز هم کسی نمی دونه اون موجودی که میاد روحه یا جن هیچ راهی برای اثباتش وجود نداره چون قدرت جن ها به قدری هست که می تونن خودشون رو به جای فرد مورد نظر جا بزنن ولی این مسئله زیاد اهمیت نداره چون جن باشه یا روح شما متوجه نمیشید!
خطرات زیادی داره به همین نسبت فواید زیادی هم داره ولی حتما این کار رو با افراد خبره انجام بدید چون غفلت موجب پشیمانیست
مونا خانم من هم به شما توصیه می کنم تنها و بدون تجربه سراغ این کارها نرید
ارتباط با ارواح استعداد می خواد, استاد می خواد, دانش می خواد, جرئت می خواد, مکان می خواد و .... پس می میبینی که به این سادگی ها هم نیست شاید موفق بشی ولی اگه به طور صحیح و کامل پیش نری ممکنه یه وقت ...
درگیری با نیروهایی ماورا طبیعه شوخی نیست دلت می خواد مثلا وقتی میری حمام یه دفعه یه جن رو ببینی؟!!! کسایی هستن که به خاطر این کار به این سرنوشت رسیدن
خداوند حرفی رو بی دلیل نمیزنه مخصوصا اگر در چندین کتاب آسمانی نقل بشه
ارتباط با ارواح گناه محسوب می شده چون خطرات زیادی برای افراد بی تجربه داشته ولی خوب اگه کسی بتونه حداقل یک استاد توی این زمینه پیدا کنه عالیه!
انجمن های روحی در بیشتر کشور ها هستن و حتی در مجلس اونها هم حضور دارن بزرگترین اونها انجمن روحی اسرائیل هست که قبل از انقلاب شعبی ای هم در ایران داشت ولی خود به دلایلی این شعبه بعد از انقلاب بسته شد و الان تحت عنوان موسسه ای که اسمش یادم نیست توی تهران با فعالیت هایی مشابه به حیاتش ادامه میده
فکر کنم بد نباشه که قبل از ورود به این اعمال دعاهای مناسب اونها رو از دعانویس ها تهیه کنیم تا نیروهای اهریمنی کمتر سراغمون بیاد
موفق باشید