سلام دوستان
بچه ها کسی می دونه که با مدرک فوق لیسانس تو خدمت چه درجه ایی می دن؟
سلام دوستان
بچه ها کسی می دونه که با مدرک فوق لیسانس تو خدمت چه درجه ایی می دن؟
سلام...
من فردا جلسه پزشكي دارم براي معافي! ميخوام ببينم حالا شرايطم چطور ميشه.من دانشگاه قبول شدم اما ورودي بهمن هستم(ثبتنام كردم همون شهريور) ...حالا اگه خداي نكرده:31: فردا معاف نشم بايد برم سربازي بعد بهمن برم دانشگاه؟ مگه دانشگاه خودش برامون معافيت تحصيلي نميده؟؟
راستي اگه اونجا پرسيدن دانشجو هستي يا نه چي بگم؟
ممنون:20:
تو ارتش ستوان یکنقل قول:
یعنی شما میخواستی پزشکی معاف بشی؟نقل قول:
یا همون جلسه معاینه عادی هست؟
چی شد؟چی کارت کردن؟
دوستان چه کدی رو بزنم؟نقل قول:
ثب نام کم کم چند روز دیگه تمومه ها!
سلام.ایام محرم الحرام رو تسلیت میگم.
من چندتا مشکل پزشکی داشتم واسه یکیش که ارتوپدیه اقدام کردم و الان منتظرم تا برگه حضور در کمیسیون پزشکی بیاد.میخواستم بپرسم مشکلات دیگه رو که واسه شون اقدام نـکردم و به پزشک مراجعه نـکردم و بررسی نـشده رو هم میشه تو کمیسیون مطرح کرد یا نه؟؟دوستان اگه اطلاعی تو این مورد دارین لطفا راهنمایی کنین.ممنون.
سلامنقل قول:
فکر میکنم کد 2 به شما بخوره. شما سال بعد موقع ثبت نام دانشگاه ، یا باید برگه اعزام به خدمت بدون مهر غیبت داشته باشی یا کارت پایان خدمت یا معافیت. با توجه به شرایط شما که میگید معاف میشید کد 2 احتمالا برای شماست.
موفق باشید
با سلام
من قبلاً در دوران دیپلم معاف از رزم گرفتم که بعد به دلیل قبولی دانشگاه معاف تحصیلی شدم.
الان فارغ التحصیل شدم دوباره اقدام کردم برای سربازی . متأسفانه هنوز اون معاف از رزمه مونده تو سابقمون . میخواستم امریه بگیرم میگن معاف از رزم نمیگیرن . خواستم ببینم راهی هست بتونم معاف از رزمیمو حذف کنم.
دستون درد نکنه . دوستون دارم:46:
سلام دوستان
من در حال حال حاضر دانشجوی کارشناسی ناپیوسته هستم، خواستم بدونم اگه الان انصراف بدم و در فرجه چهار ماه پس از انصراف تو یه دانشگاه دیگه قبول شم میتونم دوباره برم دانشگاه؟ یعنی بخاطر اون انصرافی سازمان نظام وظیفه یا دانشگاه مخالفتی نمی کنه؟
سلام
من اول دی اعزامم هست، برگه ی دوم اومد نوشته نیروی بکار گیرنده: دژبان مرکز - مرکز آموزش:کهریزک سماجا
کسی نظری، تجربه ای، توصیه ای چیزی نداره؟
از دوستان کسی نیست که اعزامش اول دی باشه و کهریزک افتاده باشه؟
باز چند تا آشنا اونجا باشه میشه تحمل کرد.