عزیز من درباره هندزفری ها اطلاعات چندانی ندارم از دوستان عزیزم :10:( امیر خان ، رامین جان و نخورده مست عزیز ):10: خواهش میکنم راهنماییتون کنند که هم شما و هم بنده استفاده کنیم:11:نقل قول:
Printable View
عزیز من درباره هندزفری ها اطلاعات چندانی ندارم از دوستان عزیزم :10:( امیر خان ، رامین جان و نخورده مست عزیز ):10: خواهش میکنم راهنماییتون کنند که هم شما و هم بنده استفاده کنیم:11:نقل قول:
والا من تا حالا نداشتم ولی ائنایی هم که گرفتن چیزی نگفتن که پخش میکنه . فک کنم پخش نکنهنقل قول:
دستت درد نکنه :11:نقل قول:
حالا این برنامه هه تریاله یا کرک شدست؟ منظورمو که می فهمی؟
بازم ممنون:20:
فرمت های 3gp و mp4 البته یه سری هم به سایت GSM بزنی بد نیستنقل قول:
[HTML]www.gsm.ir[/HTML]
من یه بار دیگه هم به این سوال جواب داده بودم.فقط گوشی های نوکیا این قابلیت رو دارن.نقل قول:
حالا این دفعه من با gprs امتحان می کنم ببینم چطوره.( البته اگه gprs بازی درنیاره، 5شنبه و جمعه:31:)خبرشو میدم.نقل قول:
قربون تو. آقایی:11:
بفرما عزیز. اینم آخرین نسخه این برنامه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه خواهش، این عکس زیدان رو یا بردار یا کوچیکترش کن. تمام صفحه رو گرفته!!
مشکل از هندزفری هست، چون گوشی قابلیت پخش موزیک از طریق بلوتوت یا A2DP رو داره ولی هندزفری که شما خریدی، این ویژگی رو نداره. در حال حاضر مدلی که در بازار باشه، مدل DS970 هست.نقل قول:
کد:http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=ae&lc=en&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10394
اینم از اون حرفا بود...نقل قول:
این لیست تمام گوشیهای سونی اریکسون که از پروفایل A2DP پشتیبانی میکنن.
کد:http://www.gsmarena.com/results.php3?sName=&idMaker=19&idNetwork=0&idAvailability=0&idFormFactor=0&HeightMax=0&WidthMax=0&ThicknessMax=0&WeightMax=0&idAntenna=0&idOS=0&idDisplay=0&idDisplayRes=0&idTouchscreen=0&idCamera=0&idCameraFlash=0&idVideoRecorder=0&idExpansionCard=0&idGPS=0&bWLAN=0&bEDGE=0&bGPRS=0&idBluetooth=3&bIR=0&bEmail=0&bWAP=0&bJava=0&idRadio=0&bMMS=0&idRingtones=0&bGames=0&sFreeText=
سلام
من یه رم خریدم قلابی در اومد بعد از اونم هر کار کردم گوشی هنگ میکرد. اخرش رمو در آوردم ولی باز هنگ می کنه کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا هندز فری ها کلا دو نوع هستم. یکی واسه تماس و یکی واسه موزیک!!نقل قول:
شما باید هندز فری پخش موزیک بخری
ds970
ds980
و یا ds 200
اینا دوتا گوشی دارن که میره تو گوش و یه بیزگولک که دگمه های پلیر قرار گرفته هم میتونی آهنگ عوض کنی هم ولوم بدی هم اکولایزر داره هم تماس ها رو جواب بدی صدای دوتا گوشی رو یا هم ست میکنه . صدای ولوم کل موزیک رو یا صدای محیط ست میکنه . نویز ها رو میگیره و روی ال سی دی کوچیکش اسم آهنگ رو مینویسه و شماره کسی که بهت زنگ میزنه میفته . خلاصه خیلی خداس
ds870حدود 90 تومنه
ds200 رو چند روز پیش توی شیراز حدود 80 بود.
توی سایت سونی اریکسون هم همه مدلاش هست.
وای خاک به سرم این چه حرفیه.نقل قول:
از کجا فهمیدی قلابیه؟نقل قول:
آقا مواظب ال سی دی گوشیاتون از شر جرقه ذغال و آتش و سیگار و اینا باشین که به شدددددددددددددددددددددددد دددت آسیب مبرسونه. فقط یه جرقه کوچیک سوراخی به عمق ... روی ال سی دی ایجاد میکنه.