سلام
طی چند ماهی که مشترک اسیاتک هستم
واقعا کیفیت بسیار مناسبی داره و بیشترین پایپداری با SNR 10 !! دارم تجربه میکنم بدون قطعی
تعجب میکنم در برخی نقاط کشور مشکلاتی داره
انشالله حل بشه.
Printable View
سلام
طی چند ماهی که مشترک اسیاتک هستم
واقعا کیفیت بسیار مناسبی داره و بیشترین پایپداری با SNR 10 !! دارم تجربه میکنم بدون قطعی
تعجب میکنم در برخی نقاط کشور مشکلاتی داره
انشالله حل بشه.
مال صبانت از همه به صرفست ولی خط مارو پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
شاتل که 2-7 شبانه رایگان داره مصرف منصفانه داره؟؟ سرعت دانلود تو روز و شب چنده؟؟
:n04::n04::n04::n04: چطور شده مال شما؟؟؟؟ آسیاتک و کیفیت؟؟؟؟:n35:نقل قول:
سرعت دانلود شب و روز فرقی نداره . مونده خطنون روچند باشه . مال من بین 700 ت 1.1مگ متغییر هستش .نقل قول:
برا شبا سیاست مصرف منصفانه پیاده میکنند .
مصرف منصفانش چطوریه؟ سرعتو میاره رو 128؟؟؟ اگه اینطوری باشه که ارزش ندارهنقل قول:
سلامنقل قول:
بله
سرعتم بیشتر اوقات ۷۰۰ کیلو الی ۱۰ مگابیت بر ثانیه هست
کیفیت پینگ و شبکه ی مناسبی دارد
شما تو صفحه قبل داری سوال ابتدایی میپرسی از سرویس 128 و 10مگابیت و تفاوتهاش و... یهو شدین کاربر چندین ماهه اسیاتک و یهو شدین حرفه ای و خطتونم لینکش ثابته!!! اونم با snr10 !!! یعنی به هر کسی بگی snr 10 هست و تکونم نمیخوره و قطعی نداره خندش میگیره با این نوسان بسیار زیاد اسیاتک در هر ساعت و هر دقیقه..نقل قول:
افراد بسیار جالبی پیدا میشن !!!
البته برام جالبه افرادی حرف هایی میزنن که از لحاظ فنی snr 10 قابل توجیه نیست برای داشتن یک اینترنت خوب و پایدار! برای استفاده. بنده خطم صبح 18 هست عصر 12 شب میشه 10 و تا اخر شب چندین بار قطعی خط با کاهش snr تا 8 که باعث قطعی مکرر میشه بعد یه کاربر پیدا میشه و میگه snr 10 داره و بدون قطعی !!! موفق باشید.
نقل قول:
علیک سلام
عیدتون مبارک !
پیشنهاد میکنم عینکتون رو بزنید سپس برگردید به ۲-۳ ماه پیش که ردپایی از پست های بنده رو میبینید یا خیر بابت اسیاتک؟
خدمتتون اعلام شده در حال اتمام هست شما مدرک و سندی دارید که ما کاربر ابتدایی و چندین ماهه ی اسیاتک نیستیم؟
بهتره بعد از زدن عینکتون به عقبتر برگردید که ببینید ۲ ماه پیش هم بنده در این باره مواردی مطرح کردم
اما برای اینکه پاسخ این نوع رفتارتون رو بدم خدمت شما از وضعیت SNR بنده که قبلا هم به اشتراک گذاشته بودم ارسال خواهم کرد
انشالله برسم منزل به صورت بروز شده هم قرار خواهم داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسیاتک نه برای پدر بنده هست و نه برای هیچکسم بیخود نظر بدم
شما اگر زورت میاد کسی تعریف میکنه یا با ساز شما نمی رقصه توصیه میکنم الا عینکتون رو بردارید و چشم بند بزارید
استراحت کنید
برای سلامتتیون خوب هست :wink:
چون اینجا در انجمن عمومی هستیم و می تونیم در مورد کارکرد سرویس ها اظهار نظر کنیم و شما نمیتونید نظرهای شخصی و عقده های شخصیتون نسبت به هر موردی یا سرویسی را به کسی تحمیل کنید !
بنده بر خلاف شما به تجربه های دیگران احترام میزارم و هیچ وقت نگفتم به هیچکس که شما دروغ میگید یا اصلا اینطوری نیست چون موقعیت جغرافیایی هرکس متفاوت هست و مراکز مخابراتی یکسانی استفاده نمیکنیم حتی اگه بد باشه کافیست به ۵۰۰۰ پست بنده رجوع کنید و بیبنید کجا مثل شما نشستم بالای منبر و بی جا قضاوت کردم؟
لطفا سعی کنید توی زندگیتون در مورد هیچ چیزی اگر اطلاع ندارید نظر ندید .
با ارزوی ساعتی خوش خواب و استراحت
علیکم السلام و رحمت الله .. حقیقت تلخه دوست عزیز . بنده حقیقت رو گفتم . موفق باشید.عیدتونم مبارک!نقل قول:
نقل قول:
برای شما بله و نه برای بنده که با سند مدرک پاسختون رو دادم
برسم منزل فراموش نکنم حتما SNR رو قرار میدم با UPTIME مودم ADSL که ببیند چند ساعت متصل هستم بدون قطعی.
تجربه ی شما قابل احترام و جای هیچ بحثی نیست
ولی
فعلا اینو داشته باشید تجربه ی بنده . پینگ جدید
دوستان این وضعیت چطوره؟