پارس انلاین فکر کنم جن داره!:D اشتراك 128 نامحدود داشتم خیر سرم میخواستم سرعتم بیشتر بشه، به 512 محدود ارتقاش دادم الان سرعتم نصفه سرعت 128 هم نیست :eek::mad:
Sent from my ME173X using Tapatalk
Printable View
پارس انلاین فکر کنم جن داره!:D اشتراك 128 نامحدود داشتم خیر سرم میخواستم سرعتم بیشتر بشه، به 512 محدود ارتقاش دادم الان سرعتم نصفه سرعت 128 هم نیست :eek::mad:
Sent from my ME173X using Tapatalk
بچه ها من می خوامسروی 128 نامحدود POL-128-U+ بگیرم ، شما که استفاه می کنید چطوریه ، من مشهدم
عیدتون هم مبارک
بالاخره اون یه گیگ که 15 روز پیش دادن عیدی بود یا مابلتفاوت سرویس های سه گیگ؟ اگه اون عیدی بوده پس چرا یکی گفت یه گیگ هم هفته اخر اسفند میدن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
به نظر من به جاش یه 256 یا 512 ده گیگ بگیر... هم سرعتشون بیشتر هم شبانه داره.....نقل قول:
128 نامحدود اولش سرعتش 246 کیلوبایته بعد از 10 گیگ سرعتش میشه 60 کیلوبایت.. بعد از 15 گیگ هم میشه این شکلی:
من اکانت دارم سرعتش OKنقل قول:
اما رایگانش محدود هست و 150 تا بیشتر سرعت نمیده
من الان نامحدود اسیاتک دارم جریانش مثل همین پارس انلاینه بعد یه مدت سرعت دانلود اومد پاییننقل قول:
در حال حاضر به نظر شما برای دانلود حداقل 6 گیگ در روز که هزینه هم به صرفه باشه چی سرویسی خوبه ؟ شرکتش مهم نیست
اصلا همچین چیزی پیدا میشه ؟؟
چرا پارس آنلاین کلا شب ها به فنا میره؟
هم 128 هم 256 هم 512 محدود پارس رو امتحان کردم ولی جالب نیستن. (تهران منطقه شهید نظری )
این وضعیت دانلود دیشبم با سرویس 2 مگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه ساعت 6 تا 7 ک همیشه بیشترین سرعت تو اون ساعته با 63 دانلود کرده!!!!
سلام دوستان
پارس آنلاین یه ساله 128 گرفتم 24 گیگ
سوالی که ذهنمو درگیر کرده اینه که سرعت دانلود شبا(ساعت رایگان) برا من با idm حدودا 450 kb هست!!!
یکم مشکوک می زنه ! شاتل داشتم از 90 kb بالا نمی رفت!!
به نظرتون قضیه چیه؟آدم از اینا خوبی هم ببینه شک می کنه!:n02:
ساعت رایگان بین 2 تا 7 صبح است؟
ممنونم:n12:
اگر توی روز بخوای دانلود کنی باید نامحدود مخابرات سرویس 1 مگ یا 2 مگ بگیرینقل قول:
اگر توی شب بخوای دانلود کنی شاید 2 مگ پارس آنلاین بتونی شبی 6 گیگ بگیری...
منم نفهمیدم والا...:n02:نقل قول:
در هر صورت باز به شما 1 گیگ دادن.... به من که نامحدود دارم 3 روز عیدی دادن الان دو روزش رفته سرعتم هنوز 30 کیلوبایته... فکر میکردم توی 3 روز عیدی دیگه محدودیت رو بر میدارن ولی بر نداشتن...:n23: