نقل قول:سلامنقل قول:
پس چطور دوست بنده تونسته اینکارو کنه
شرایط خاصی دارد؟
با ۹۰۰۰ تومان فقط تعداد روز خریداری کرده
Printable View
نقل قول:سلامنقل قول:
پس چطور دوست بنده تونسته اینکارو کنه
شرایط خاصی دارد؟
با ۹۰۰۰ تومان فقط تعداد روز خریداری کرده
همین الا نزنگ زدم پشتیبانی های وب دقیقا همین جواب رو بهم دادنقل قول:
پستش رو تاپیک های وب گذاشتم
واقعا اینا مردم رو چی فرض میکنن!؟
والا از دوستتون بپرسید بعد از 6 سال بمدت یک هفته طرحی گذاشتن که هر کسی 1 گیگ از حجمش باقی مونده و روزش تمام شده بتونه روزبخره اونم 30 روز 9 تومن اگه اشتباه نکنم و بعد از یک هفته هم این طرح رو برداشتن و الانم دیگه این طرح نیست.نقل قول:
شما خودتون قضاوت کنید بنده 6 سال هست که اسیاتک دارم دروغ که نمیخوام به شما بگم سودی به منم نداره که بگم از بقیه هم بپرسید.
به هر حال اسیاتک دو سال اول خوب بود سال سوم بازم قابل تحمل بود از اون به بعد چون سرویس های یک ساله تمدید کردم هی امروز و فردا کردم و خط دیگه هم از بیست نت دارم .
جالب اینجاست که هر دو خط از یه جعبه پورت بیرون اومده اما snr بیست نت با اینکه اوضاع بیست هم خوب نیست ولی باز بهتر از اسیاتک هست.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام
چرا تصور کردید که من ادعا دارم شما دارید دروغ میگید؟
سوتفاهم شده است
فقط سوال بود خواستم جویا بشم شاید طرح چیز خاصی داره
تشکر از اینکه سوالات من رو پاسخ دادید
دوستان ممنون میشم معروفترین و بروزترین سایت های دانلود فیلم و سریال و بازی و نرم افزار و موزیک که سرور هاشون رو اسیا تک هستند رو معرفی کنید
اپلود سنتر های معروفی هم که روی اسیا تک هستند رو هم معرفی کنید مرسی
با سلام
بنده مشترك آسيا تك ميباشم كه اينترنت128 حامي 4گيگ در ماه رو دارم بنده هميشه به صورت ماهنه تمديد ميكردم ولي الان ميام تمديد كنم تمديد يك ماهه نداره و يك ساله داره بايد چيكار كنم
بله یه طرح ویژه ای بود که فکر کنم تموم شده (دائمی نبود)نقل قول:
توی آسیاتک چون حجم ترافیک منتقل نمیشه به صورت عادی هم نمیشه زمان سرویس رو افزایش داد
اپلود سنتر های: ترین بیت . اپلود دات ای ار . اپلود بوی . فری اپلود . عصر اپلود (فقط یک سرور اونم سرور شماره 5) . پیکو فایل .نقل قول:
فیلم و سریال که زیاده : مثلا تاینی مویز . ایران فیلم . فیلم توری . اوا دانلود . عصر دانلود . صابر فان و ..............
دیگه تمدید نکن :n02::n05:نقل قول: