رزرو سرویس دیگه یعنی چی؟ الان چطوری باید رزرو کنم؟
Printable View
رزرو سرویس دیگه یعنی چی؟ الان چطوری باید رزرو کنم؟
شما یه سرویس جدید خریداری کن هر کدوم که برا ماه بعدت میخوای بعد تو قسمت مدیریت سرویس یه گزینه اضافه میشه به صورت "فعال سازی قرارداد رزرو و سوزاندن قررداد فعلی" اونو که بزنی روز های باقیمانده و حجمت صفر میشه و سرویس جدید که خریداری کردی جایگزین میشهنقل قول:
اگر هم سرویس قبلیتو نسوزونی سرویس رزرو همچنان هست تاوقتی که روز های قرار داد فعلیت تموم شه و بعدش خود به خود قرارداد جدید شروع میشه
میخواستم بدونم از دوستان کسی از مرکز کاشانی آریاشهر سرویس پارس آنلاین میگیره یا نه و اگر داره سرعت و وضعیتش رو مخصوصا در مورد پینگ و سرعت دانلود شبانه اعلام کنه که اگر مناسب باشه منم بگیرم
راستش من الان از سرویس آسیاتک محدود 1024 با حجم ماهیانه 20 گیگ استفاده میکنم و سرویس بدی نیست ولی پینگ خیلی بالایی داره و جدیدا هم سرعت شبانه روی 90 الی 100 بیشتر نمیشه .
حالا از دوستان اگر راهنمایی بفرمایند خیلی متشکر میشم.
از بررسی سرعت دانلود چند شب اخیر توی networx کاشف به علم اومد که مثل اینکه از ساعت 2 تا 3، سرعت از 300-350 کیلوبایت بر ثانیه بالاتر نمیره؛ حالا یا شبکه خیلی شلوغه یا خودشون محدود کردن که یه ساعت اول (= بیشترین دانلود) شبکه منهدم نشه!
بعد از حدود ساعت 3 سرعت درست میشه و میره بالا...
با سلام
دوستان من سرویس 128 نامحدود پارس انلاین داشتم تبدیلش کردم به سرعت 512 -10گیگ حالا چند مشکل دارم یکیش اینه که سرعتش بین 100-220 کیلو بیشتر نیست و این جریان 9 مگ که میگن داستانه
چون با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن کیفیت خط تلفن شما پایینه نویز داره نمیشه سرعت بالاتر ارائه کرد حالا میخوام بدونم این جریان پینگ چیه و چطور میشه فهمید پینگ طبیعی است یا نه ، بعد یک مشکل دیگه که
دارم اینه که تو یکسری سایتها سرعت دانلود تا30 کیلو بایت پایین مییاد و عملا نمیشه چیزی دانلود کردحتی تو سایت خود ماکروسافت یا میهن دانلود جواب پشتیبانی اینه که تو فلان سایت تست کنید چون تو اون سایت
سرعت خوبه پس مشکل ازسایتی است که شما دانلود میکنید نه سرعت ما ، که این پاسخ قابل قبول نیست .
میخوام بدونم دوستان هم مشکلات اینچنینی دارند یانه و وضعیت دیگر شرکتها چطوری است مثل شاتل و اسیاتک اگروضعیت اونها بهتره از اون شرکتها استفاده کنیم
با تشکر
چند صفحه از همین تاپیک رو بخونی میبینی همه همین مشکل رو دارننقل قول:
اینترنت برای کسی که میخواد دانلود کنه مث هندونه دربسته هست
تو همین تاپیک بوده کسایی که شبی 10 گیگ هم دانلود میکرد بوده هم خودم شبی 200 مگ گرفتم.
من دو ماه پیش میخواستم بگیرم که گفتن خالی نداریم و باید بری تو لیست انتظار . هنوزم تماس نگرفتن .نقل قول:
کسی شبانه تورنت دانلود میکنه؟
میشه تورنت دانلود کرد؟
من با لینک زیر تورنت ها رو میگیرمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه چقدر سرعت دانلود میده؟نقل قول:
قبلا من از این سایت استفاده کردم ولی سرعتش خیلی افتضاه بود و 1گیگم بیشتر حجم نمیده به کاربر رایگان
میخوام ببینیم کسی از خوده تورنت فایل میگیره وضعیت چطوره