سلام
۱- ایا حجم مانده در بسته به ماه بعد منتقل خواهد شد ؟
۲- آيا میتوان روز رو خریداری کرد؟
مثلا بسته ۱۰ مگ داریم در صورت اتمام میشه ۳۰ روز رو خرید؟
یکی از دوستان میگفت بله من با ۹۰۰۰ تومان فقط تعداد روزهارو خریداری کردم
Printable View
سلام
۱- ایا حجم مانده در بسته به ماه بعد منتقل خواهد شد ؟
۲- آيا میتوان روز رو خریداری کرد؟
مثلا بسته ۱۰ مگ داریم در صورت اتمام میشه ۳۰ روز رو خرید؟
یکی از دوستان میگفت بله من با ۹۰۰۰ تومان فقط تعداد روزهارو خریداری کردم
سلامنقل قول:
کلا اسیاتک اینجوری طراحی و بنیان گذاری شده که
1- خیر
2-خیر
همچین چیزی در اسیاتک ندیدم.
بالاخره شماره ما هم توی لیست انتظار پارس در اومد و ثبت نام کردم.نقل قول:
عطای آسیاتک رو به لقاش بخشیدم.شنبه میرم درخواست تخلیه خط میدم.
دقیقا الان یک هفته هست که 1544 رو که میگیری مشغول میزنه و با شماره خود اسیاتکم که تماس میگیری بعد از اینکه میفهمن با یه فرد فنی روبرو هستن میگن کاری ازمون بر نمیاد مشکل از مخابرات منطقه شماست !!! من نمیدونم چه کسی باید مشکل و آخرش حل کنه!!نقل قول:
منم سرویسم تموم شه دقیقا همین تصمیمو دارم نت پارس با آسیاتک از لحاظ کیفیت قابل مقایسه نیست باید تجربه کنی تا درک کنی نتی که آسیافا.. میده اصلا نت نیستنقل قول:
سلامنقل قول:
یه مدت پیش خرید روز را داخل صفحه اصلی زده بودن ولی الان فکر نمیکنم دیگه باشه
طرح های چند روزه اونم بعد از چند سال یکبار این اتفاق افتاد اونم فقط به مدت چند روز اونم با شرایط خاص که هر کسی نداره.نقل قول:
در بیست نت شما هر مقدار حجم خریده باشی و استفاده نکرده باشی به دوره بعد منتقل میشه و این مقدار حجم رو شما میتونی مدیریت کنی برای هر تعداد روزی که بخوای مصرف کنی
اما اسیاتک الان 6 سال هست که من اطلاع دارم از روز اول تا الان هیچ وقت حجم به دوره بعدی انتقال پیدا نمیکرده و هیچ وقتم نمیشده مدت زمان اضافه بخری.
تو این 5 سالی که از آسیاتک نت داشتم حتی یک بار هم نشد که مشکل از آسیاتک باشه.همش مشکل یا از زیرساخت هست یا مرکز مخابراتی ها هانقل قول:
این چیزیه که به اپراتورهای لایه اول آسیاتک یاد میدن که مشتری رو بپیچونن.
بعد از شکایت من به 195 من با 3 یا 4 نفر از کارشناسای لایه بالای آسیاتک صحبت کردم.اونا میگفتن که اصلا اپراتور لایه اول واسه پیچوندن مشتری هست.
بعد از اینکه 195 بهشون اخطار محکم داد اون گزینه ی " اگر هنوز مشکل حل نشده 1 رو بزنید تا به اپراتور لایه بالاتر وصل بشید " به تلفن گویا اضافه شد.
معمولا حتی 10% کاربرا هم این کار رو نمیکنن و قطع می کنن.فقط کاربرای سیریش یا اونایی که سطح اطلاعات خوبی دارن و اپراتورهای لایه اول نمی تونن
اونا رو بپیچونن میرن سمت اپراتورهای لایه بالاتر.این عین گفته ی خود اپراتور لایه بالا بود.
اپراتور لایه بالا هم اول مشتری رو ارزیابی می کنه ببینه چقدر بارشه بعد عملیات پیچوندن رو شروع می کنه.
وقتی دید نمی تونه منو بپیچونه خودش اعتراف کرد که توی اکثر مراکز مخابراتی تجهیزات آسیاتک قدیمی هست و خیلی اوقات نمی تونه سرعت بالای 8 مگ
به کاربرا ارائه بده.برای همینه که سرعت دانلود اینقدر پایینه با لینک خارجی چون همون 8 مگ رو هم شیر می کنن بین 8 نفر.
حق با شماست.نقل قول:
بعد از عید کلا آسیاتک یه روز بی اشکال نداشته که دلم خوش باشه بگم درست میشه و صبر کنم.
خدایی با روح و روان ما بازی می کنن دوستان.
بلهنقل قول:
معمولا مشکل می تونه حتی از گوگل باشه ولی از ما نه