فکر می کنم یه اختلاف نظر وجود داره برای حلش باید یه چند تا مسئله رو عارض بشم گرچه می دونم که خودتون اطلاع دارید...
تقریبا هم زمان با عرضه قفل معروف XGD3 که بازی های فورزا 4 و گیرز و کال آف و بتل و بتمن و اسکاریم و ... ازش بهره می بردن یه آپدیت روی لایو قرار داده شده که کنسول هایی که این آپدیت باعث تغییر در Dea.bin اونها می شد باعث می شد نتونن بازی کنن اینها رو که روش تایتل اپدیت اومد و نذاشت توی خماریش بمونن این وسط کسانی هم مثل من و اینطور که قرائن نشون می ده دوستمون پارسا جان به لایو وصل نشده بودن در این شرایط dea.bin ما اپدیت نشد در نتیجه هیچ مشکلی با بازی های 97 نداشتم و هیچ کدومش کرش نداشت همه اش رو هم از دم تمومیدم غیر از فورزا 4 این فورزا 4 خیلی نامرد بود تنها انگیزه من برای رفتن به سمت ال تی 3 و مسائل بورنر مکس بود کسی اگه از 3-4 ماه پیش تا الان نرفته باشه لایو و ال تی 2 داشته باشه همه بازی های XGD3 رو می تونه بدون مشکل بازی کنه همون 97 درصدی ها رو غیر از فورزا 4 که دم به دقیقه کرش می کنه من نمی دونم توش چه اشغالی ریخته مایکی!
به هر حال من ال تی 3 ریختم و الان بازی هام رو بورنر مکس کردم و دارمم حالشون رو می برم
حالا می مونه یه مسئله حالا منی که بعد اینکه ال تی 3 ریختم و در حالیکه استاک بودم و توی لایو رفتم و در نتیجه به صورت طبیعی dea.bin ام آپ شده بیام و داونگرید کنم چه اتفاقی می افته اگه بیام دوباره به ال تی 2 داونگرید کنم چه اتفاقی می افته! درسته خودم این یه مورد رو امتحان نکردم اما فکر می کنم فقط یه راه هست اونم اینه که از قبل ناند دستگاه رو بخونم که واسه خودش مکافاتیه من الان قبل لایو رفتن و ال تی 3 ریختم ناند دستگاهم رو سیو کردم و بک آپ دارم من تئوریم اینه ککه الان اگه به ال تی 2 داونگرید کنم نخواهم تونست بازی های 97 درصدی رو اجرا کنم چچون نسبت به قبل یه تغییر کوچولو داشتم اونم تغییر dea,.bin بود من تئوریم اینه با ریستور کردن ناند قبل از آپدیت میشه که 97 درصدی ها رو اجرا کرد همه اشون غیر از فورزا 4 که اون کرش های لعنتیش بابای آدم رو درمیاره