دقیقا همین مشکلو داشتم پیغام فرستادم از my irancel بعد درست کردننقل قول:
Printable View
دقیقا همین مشکلو داشتم پیغام فرستادم از my irancel بعد درست کردننقل قول:
سلام.من هم همین مشکل رو دارم البته خوزستان هستم.میشه بفرمایید دقیقا چکار کردید که مشکلتون حل شد؟نقل قول:
سلام مشکلو کامل توضیح دادم با ایرانسل من براشون فرستادم بعد فرداش زنگ زدن گفتن بررسی کردن اوکی کردن چک کنید ببنید مشکل برطرف شده شب چک کردم درست شده بودنقل قول:
سرعت دانلود با بسته نامحدود شبانه بیشتر از 400 کیلو نمیره!!!!....شانس...
واسه منم بیش از یک مگ نمیره:n04::n04::n02::n02::n02:
شبانه ایراندق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
شبانه تنهای اول رو ببینی چی !نقل قول:
کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی از داخل برنامه ایرانسل من بخش تنظیمات قسمت پیامکهای ایرانسل خاموش کن
مراقب دزدی های آواپرداخت همون که گزارش ورزشی شبکه 3 تبلیغش میکنه، باشید.
امروز برام پیامک اومد که "امروز از ساعت ١٧ تا ٢٠ در ازاى خرید اولین شارژ از سامانه #٧٦٧* و یا اپلیکیشن آوا پرداخت، ١٠٠٠ تومان شارژ رایگان هدیه بگیرید"
من هم چند سیم کارت داشتم و هر کدام رو 1000 تومن با اپلیکیشن آوا پرداخت شارژ کردم و با مای ایرانسل هم چک می کردم و می دیدم که درسته 1000 تومن بیشتر شارژ شده.
تا اینجا مشکلی نبود اما وقتی صورت حساب بانکیم رو با موبایل چک کردم، دیدم که برای هربار شارژ دو بار از حسابم کم کرده. بار دومشون هم 3 ثانیه بعد از قبلی بوده.
اصلآ چنین اجازه ای دارند که خودشون شارژ بکنند و خودشون هم از حساب کم کنند؟ الان میشه شکایت کرد؟ هر چند 7000 تومن بیشتر نیست اما دزدی دزدیه
قسمتی از صورت حساب امروزم، به دقیقه و ثانیه شون دقت کنید تا متوجه بشید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ موقع و به هیچ وجه از سرویس های پیامکی تبلیغی یا غیره استفاده نکن،وگرنه هم وقتت و هم پولت طلف میشه ، اعصابتم خورد میشه.نقل قول: