منم2.185هستم مشکلی ندارمنقل قول:
Printable View
منم2.185هستم مشکلی ندارمنقل قول:
واقعا مسخرست ای پی 2.185 رو از گروهمون برداشتن و 5.233 گذاشتن بجاش حتی پارتاک هم باز نمیکنه سرعت تک کانکشنش هم شده 20 کیلوبایت چند روز پیش اینقدر ای پی عوض کردم تا یه 2.185 اومد ولی چه فایده همون شب برقا رفتن بعدش که برقا اومدن هر چی ای پی عوض کردم دیگه 2نیومد
باز خوبه حداقل ای پی 5.233 شبانه خوبی داره شبا سرعتش بالا میره
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
2.185
بخاطر همین گفتم "ظاهرا". دقیقا تو همین رنج هستی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعداد بعدی رو چک کن. بعضی از رنج آی پی ها هنوز بلاک هستن و وارد سامانه نمیتونن بشننقل قول:
صبح بخیر دوستان هنوز درگیر رنج ایپی های 2.185 و5.233 هستید صد سال گذشت و هنوز همون مشکلات قدیمی:n08::n08:
سلام
بیشتر از ۶ ماهه که دیگه مخابرات نیستم
اومدم توی تاپیکش ببینم چه خبره :n31:
هنوز همون وضعه
ببخیال این مخابرات بشید ... برید ایرانسل استفاده کنید که سگش، شرف داره به اینترنت مخابرات!!
همین همراه اول هم خوبه ... ولی استفاده از اینترنت مخابرات اشتباه محضه !!
موفق باشید
رفیق ایران ول و همراه اخر به صرفه نیستنقل قول:
من حساب کردم اگه بخام بصورت فور جی استفاده کنم کم کمش باید ماهی 200 هزارتومن بدم
یه طرح میخرم 40 تومن شبانه هم داره راحت 10 گیگ گرفته میشه
جالبش اینجاست فورجی ایرانول دو تومن میدی واسه سه ساعت رایگان بیش از 5گیگ دان نمیشه البته واسه من دوستم به این صورت هست :n02:
همراه اول که خیلی بصرفست ولی ایرانسل نهنقل قول:
ایرانسل یک ساعت نامحدود 1000 تومنه سرعتشم جالب نیست ولی همراه اول از ساعت 2تا 7 نامحدودش 1000 تومنه سرعتشم خیلی از ایرانسل بهتره دیگه تو بدترین شرایط از 1.3 مگابایت کمتر نمیشه و توی بهترین شرایط 3و خورده ای مگابایت بیشتر وقتا سرعت روی 2-2.5 مگابایته البته من سیمکارتم فورجی نیست
فقط اینترنت سیمکارت بسته های محدودشون بدرد نمیخورن و شارژ خوری وحشتناکی دارن بسته یک ماهه 4گیگ گرفتم نفهمیدم چطور 4گیگ رفت 5روز بیشتر دوام نیاورد
الان هم که اینترنت مخابرات دارم ماهانه 8هزار تومن شبانه هم داره:n33:حتی پول ترافیکش هم نیست:n09:
من نمیدونم چرا اینقد بدون ملاحظه نظر داده میشه...آقا اگه سرعت 4g ایرانسل برا شما مناسب نیست دلیل نمیشه برا بقیه هم اینطوری باشه...
من در شرایط خوب تا 6 مگابایت بر ثانیه رو هم تجربه کردم...شاید پوشش در منطقه ی شما ضعیف باشه...
من تو اهواز تا 5 و تو بروجرد تا 6 مگ رو تجربه داشتم و واقعا سرعتش خوبه...این دو روز به خاطر وضع بارون و بی برقی و اینا که تو اهواز بود یکم سرعت اومده پایین اونم به خاطر افت سیگنال هست...وگرنه برمیگرده...قبلا هیچوقت آنتن 3g کم نمیشد تو خونه ما،ولی الان به زور آنتن میده از وقتی برق اهواز میره و میاد...
سلام
خیلی ببخشید ... متعسفانه نمیتونستم با این اکانت پیام بدم
مدیران اگر ممکنه, اون اکانت رو مسدود کنید
خب .. اینترنت ایرانسل و همراه اول اصلن گرون درنمیاد
اول اینکه میتونید شارژ ایرانسل رو حداقل با 15 درصد تخفیف و شارژ همراه اول هم با 20 درصد تخفیف بدون مالیات از بازارچه فروم همسایه بخرید!
بسته شبانه همراه اول نامحدود از ساعت 1 صبح تا 11 صبح, یکماهه 29 هراز تومن
بسته 5 گیگ ایرانسل 6 صبح تا 12 صبح, هفتگی, 2 هزارتومن
بسته 6 ماهه 20 گیگ (+20 گیگ شبانه 2 تا 7 صبح) همراه اول 67 هزارتومن
بسته 3 ماهه 12 گیگ 37500 تومن (البته قبلن یه بسته 100 گیگ 1 ساله 175 تومن خریدم ولی در حال حاضر این بسته نیست)
اینها بهترین بسته های موچود هست که بالاخره یکیشون توی منطقه زندگی شما چواب میده
اگر ایرانسل انتخاب میکنید از قیمت های بسته ها 15 درصد کم کنید ...مثلن بسته 12 گیگ در اصل برای شما 31500 درمیاد! یا بسته نامحدود شبانه همراه اول میشه 23200 تومن!!
هرچور که حساب کنی ارزونتر درمیاد و البته اینهم هست که بجز اینترنت داخل خونه, اینترنت همراه هم داری و خارج از خونه هم به اینترنت دسترسی داری
همه چوره برد کردی
چند هفته ای این تحقیقاتم طول کشیده و خیلی خلاصه بهتون گفتم
میتونید برید خودتون بیشتر تحفیف کنید و بهترین بسته رو باتوجه به آنتن دهی اپراتور منطقه تون بخرید
موفق باشید
----------------------------------------
اینو فراموش کردم بگم
توی همراه اول بسته آلفا و آلفا+ رو همزمان فعال نکنید وگرنه سرعت خیلی میاد پایین!
قبلن بسته آلفا یکهفته 800 مگ 11 شب تا 8 صبح و بسته شبانه آلفا+ نامحدود 2تا7 صبح همزمان فعال میکردم ... اینچئری سرعت روی بسته آلفا قفل میشه و نمیذاره سرعت بالاتر بره!
پس فقط بسته آلفا + فعال کنید