سلام
من نمیتونم به صفحه ی تنظیمات مودم وصل بشم یعنی سر لود کردن می ایسته و اروری هم نمیده
به نظرتون مشکل چیه؟
Printable View
سلام
من نمیتونم به صفحه ی تنظیمات مودم وصل بشم یعنی سر لود کردن می ایسته و اروری هم نمیده
به نظرتون مشکل چیه؟
نرم افزار Pop-Up Blocker نصب نکردی ؟نقل قول:
واسه من اینطوری بود مشکل از نرم افزار Ad-Muncher بود
اخه باگوشی و حتی بامرورگر دیگه هم تست کردم وصل نشدنقل قول:
زنگ زدم 2020 بهم اینا رو گفت و گفت اخرین راه حل ریست فاکتوریه
اگر مودمتون تی پی لینکه مودمو خاموش و دوباره روشن کنید تا چند دقیقه فرصت دارید وارد تنظیمات بشید بعد دوباره قفل میشه یا اینکه از کابل لن استفاده کنیدنقل قول:
با کابل لن نشدنقل قول:
ولی مودم که خاموش روشن کردم شد
من دو هفته اینجا (خوزستان) مهمونم.میخوام برای این چند روز ای دی اس ال بگیرم نیاز به راهنمایی شما دارم.
توی لیست تعرفه نوشته ترافیک رایگان شبانه اما بازه زمانی ذکر نشده.ساعت چند شروع میشه پلن رایگان و تا ساعت چند ادامه داره؟
کیفیت و سرعت ها چجوریه؟ الان من اشتراک 2 مگ بگیرم سرعت دانلود چند میده بهم؟ سرعت آپلودش چطوره؟
مرسی
:|نقل قول:
2 روزش رفت
با توجه به این که 2 هفته اینجا هستی بهتره بری سراغ 3g یا 4g که اگه تو منطقه شما پوشش خوبی داشته باشه خیلی بهتره. هیچ تضمینی نیست که adsl کیفیت خوبی داشته باشه. به هر حال شبانه رایگان سیم مسی 1 الی 6 و کافونوری 2 الی 6 هست. در مورد سرعت هم شانسیه. سرویس 2 مگ ممکنه سرعتت 650 یا بالاتر و یا 100 کیلو باشه. آپلود هم معمولا کمی کمتره. ضمنا تا فعال کنن برات چند روز دیگش هم رفته!نقل قول:
مرسینقل قول:
جایی که مستقر شدم اینترنت همراه هر سه اپراتور وضعیت مناسبی نداره.
ضمنا خط آماده ست فقط باید شارژش کنم.
میبینم که مشکل ip مخابرات هنوز پابرجاست و فقط ای پی 5.233 میاد که بعضی از سایت های ملی رو اصلا باز نمیکنه ولی سرعت همچنان خوبه و سرویس 2مگ 700-650 کیلوبایتو میده
خدا رحمت کنه ای پی 2.185 رو هیچ اثری ازش نیست:n14: