تایید میشهنقل قول:
به نظر من بهترین سرور ایران برای تست در SpeedTest , مبین نت
Printable View
تایید میشهنقل قول:
به نظر من بهترین سرور ایران برای تست در SpeedTest , مبین نت
برای منم که 9 هستم و چند بار اینو تستش کردم ولی تفاوتم با این سرورها خیلی ناچیزه . عجیبه. شاید هم بعضی وقتها پهنای باند 10 و 12 رو تست میکنند و فعال هست که این عدد را میده :n13:نقل قول:
با سلام
من الالن 512 نامحدود مخابرات دارم
می خواستم بدونم حریان این سرعت 9مگابایت پارش انلاین چیه؟؟
سرعت دانلود روزانش چقدره؟؟
شبانه(ساعت رایگان) چقدره؟؟
تا چند وقت سرعتش 9 مگابایته؟؟ یعنی قراره تا 2-3 ماه 9 مگ بدن تا همه رو بکشن سمت خودشونو بعد همه چیزه تعطیل کنن؟
فرقی بین سرویس 256 و 2 مگ درحالی که الان همه 9 مگ شدن هست؟
دوستان من سرویس نامحدود 128 دارم جدیدا سرعت دانلودم بین صفر تا 32 کیلوبایت نوسان میکنه !! راهی داره که بشه ثابتش کرد؟؟ (فکر میکنم چون اون 10گیگ تموم شده اینجوری شده)
سلام دوستان از نظر پینگ و سرعت دانلود شبانه پارس آنلاین بهتره یا آسیاتک ؟
شاتل وقتی ترافیکت تموم میشه 500 مگ هدیه می ده
پارس آنلاین هم همین طوره؟
خوش به حالتون من پارس انلاین بودم خریت کردم اومدم صبا نت دقیقا حدود 4 ماه سرعتم از 150 شبانه شده35 تا 50 خیلی وقت ها هم به پنجاه نمیرسه مثل دیشب روی 30 میموند سرویس 512 دیگه عید هم حجم نمیده
دوست عزیز اخیر پهنای باند همه مشترکین ( اونهایی که خطشون بکشه این حجم را ) 9 بستند و فرقی نداره شما 128 خریده باشی یا 2 مگ . سرعت دانلود روزانه نزدیک به 1 مگ در ثانیه و شبانه رایگان هم 500 - 600 تا میده بهتوننقل قول:
بله به همین دلیل هست و برای این سرویس شما با توجه به مصرف کردن 10 گیگ , راهی نداره , ولی اگر روزهای کمی تا پایان اشتراک دارید میتوانید سرویس دیگه ای خرید کنید و این را بسوزانید . اگر دنبال سرعت هستید سرویس های محدود پیشنهاد میشهنقل قول:
پارس انلایننقل قول:
پارس انلاین اینطور نیست ولی دسترسی به سایت پارس انلاین و درگاه بانک برای پرداخت و تمدید اینترنتی باز خواهد بودنقل قول:
از نظر بنده بهترین سرویس دهنده گان اینترنتی فعلی شاتل و پارس انلاین هستند . البته بستگی زیادی هم به پورت و مرکز مخابرات دارهنقل قول:
فرقی داره 128 خریده باشید یا 2 مگ
چون اون عددی که شما توی مودم میبینید پهنای باندی هست که برای خط شما باز میکنن
ولی سرویسی که میخرید اگه 128 باشه با سرویس 2 مگ سرعتش تفاوت داره.
پارس یه چیزی داره به اسم little moreنقل قول: