منطقی بود عزیزنقل قول:
مشکل از تجهیزات اسیاتکه ولی ایشون میخواد ثابت کنه مال تجهیزات شماست الان میگه لود بالانسر بخر :n08:
Printable View
منطقی بود عزیزنقل قول:
مشکل از تجهیزات اسیاتکه ولی ایشون میخواد ثابت کنه مال تجهیزات شماست الان میگه لود بالانسر بخر :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان یعنی منم لود بالانسر دارم دیگه؟!!
یا از tcp به udp سوییچ کردم؟!
چون طبق گفته دوستمون در غیر این صورت پینگ زیر 150 امکان پذیر نیست!!!
(اینجا من از سرویس کاهش پینگ استفاده کردم ولی باید گیگی 6000 تومن بدی که اصلا نمیصرفه ولی خواستم بگم پینگ 100 هم امکان پذیره همون طوری که شاتل و پارس آنلاین و صبانت این امکان رو برای کاربراشون فراهم میکنن)
شما رو بخاظر دارمنقل قول:
اگه یادتون باشه جریان محدود کردن سرعت شبانه چندماه پیش سرعت شبانه تبریز رو محدود کردند و کلی از دوستان تبریزی اعتراض داشتن ؟! ولی ایشون تبریز هستند وسرعتشون عالیه !
در ضمن سرعتی که شما عرض کردید درصدش کمه شاید نهایتش 10 درصد کابران شبانشون ازاد باشه یادمه شما و یه دوست خوزستانی سرعتتون ازاد بود فقط
بازم اگه یادتون باشه نهایت سرعت سرور خارج رو دوست خوزستانیمون داشت ک سرعتش رو 500 کیلو بود ( با سرویس شهاب )
بحث دانلود تایم رایگان به کنار که اصلا فرض کنیم تایم رایگان رو برداره این شرکت. اما مهم این هست که وقتی این شرکت سرویس 6 مگابیتی فروخته و خط من هم تا 10 مگابیت کشش داره چرا باید لینک سرور خارجی رو که دانلود میزنم نهایتش تا 250 دانلود داشته باشم؟نقل قول:
یعنی عملا این شرکت سرویس اسمی رو میفروشه.
مشترک هم کاری ازش برنمیاد چرا چون ناظر بر این شرکت ها عملا کاری نمیکنن.
جدای بحث قیمنش که در هیچ جای دنیا انحصار اینترنت نیست و بالای صد برابر گرونتر به کاربر نمیفروشن .
شاتل ارت 5 برا بنده سرعت رو 280 هستش تا 300 هم بعضی مواقع میرهنقل قول:
نویز خط رو از بخش statics مودم اول برین به بخش تنظیمات مودم که اکثرا 192.168.1.1 هستش!
بعدش ببینید تو بخش statics نوع dns اتومات هستش یا چیزی وارد کردین!؟
MDF رو که هیچ کس حضوری نمیتونه دسترسی داشته باشه!
از همون بخش statics مودم میشه فهمید خط رو چند بستن البته اگر طاهری نباشه و لیمیت نکرده باشن!
پخ کامل داده شد!
عزیز طبق نظر دوستان و تجربه خودم اگه اینترنت با کیفیت میخوای شاتل پارس انلاین و صبانت خوب هستندنقل قول:
تحقیق کن ببین کدومشون تو منطقتون بهتره
بله خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
کاربران عزیز لطفاً با لحن مناسب صحبت کنید.
در صورت لزوم گزارش تخلف ارسال کنید.
تذکر به کاربر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز, بنده هم مشکل پینگ دارم لطفا پ.خ. کنیدنقل قول:
آسیاتک بالاترین سرعتی که از سرور خارج میده 250 هستنقل قول:
کاریش نمیشه کرد
برا دانلود میخوایی بهترین نت رو عرضه میکنه
بدون محدودیتی که بقیه شرکت ها دارن