نت یه هفته ای هست قعط و وصل میشه هر 10-20 دقیقه یبار شما هم همین مشکل دارین؟
Printable View
نت یه هفته ای هست قعط و وصل میشه هر 10-20 دقیقه یبار شما هم همین مشکل دارین؟
سلام.دیروز از مخابرات زنگ زدن با اپراتور خودکار . یه پیام داد که دیگه قبض تلفن ثابت نمیاد توی ماهشهر.یه شماره تلفن داد گفت زنگ بزنید 651 اولش بود . کسی هست شماره تلفن رو بدونه؟واسه ثبت نام شماره موبایل بود که به اون دیگه قبض بیاد.
مخابرات گند گند زده.عجیب از من حجم کم میکنه
سلام دوستان کسی اطلاع داره که مخابرات کی می خواد دست از سر فیبر نوری برداره .... و ما رو رها کنه......
به فیبر اصلا خوب سرویس نمی دن...
چقدر خلوته :n03:
را حلی برای این ایپی ها پیدا نشد؟؟ از 151 خسته شدم :n27:
پینگ خیلی افتضاحه....کسی راه حلی نداره؟
mtu رو عوض مکینم هیچ تاثیری نداره نه ایپی عوض میشه نه چیزی...
برم خط رو تخلیه کنم دوباره بگیرم بهتر نمیشه؟
منم همین مشکلو دارم فکر کنم داره مثل پارسال میشه که 3 ماه آخر سال اینترنت داغون بودنقل قول:
بروز شده در: پنجشنبه ۹ دی ۱۳۹۵ , 29 December 2016
***اطلاعیه ثبت اطلاعات در سیستم***
با توجه به راه اندازی سامانه شاهکار تحت نظارت سازمان تنظیم مقررات تمامی اطلاعات مشترکین باید به صورت صحیح در سامانه پارتاک وارد شود .
بدیهی است برخی از مشترکین در روزهای اخیر برای تمدید سرویس دچار مشکل شده اند و موفق به تمدید نشده اند که اقدامات زیر برای جلوگیری از بروز این مشکل صورت می گیرد:
1. به پنل کاربری خود در سامانه پارتاک وارد شوید و قسمت پروفایل و بارگزاری مدارک را انتخاب نمایید و اطلاعات خود را بصورت صحیح وارد نمایید.
2.شماره شناسنامه افرادی که کد ملی دارند و شماره شناسنامه ندارند باید صفر وارد شود.
3. بعد از ویرایش اطلاعات در پروفایل شما متن قرمز رنگی باقی می ماند و نیازی به ثبت مجدد اطلاعات نمی باشد.
4. شناسه هویتی برای اتباع خارجی استفاده می گردد که به هیچ عنوان نباید از طرف شما تکمیل گردد.
خوآموز اینترنت مخابرات خوزستان
برگرفته شده از ali-abad.blog.ir
سلام
بیشتر از یک ماهه که نت مخابراتو تمدید نکردم و تو این مدت فقط از اینترنت سیمکارت استفاده کردم ولی این نت سیمکارت خیلی شارژ خوری ناجوری داره بصرفه نیست فقط بسته شبانه نامحدودش عالیه
این سرعت شبانه نامحدود همراه اول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خبر از مخابرات هنوز مشکل ای پی هاش درست نشده؟2.185 برنگشته؟
گفتم اگه ای پی های 2.185 برگشتن که یه سرویس 128 با 6گیگ ترافیک برا استفاده روزانه بگیرم و دانلود ها رو با شبانه رایگان سیمکارت همراه اول انجام بدم چون ای دی اس ال مخابرات بدون ای پی 2.185 و شبانه رایگان اصلا ارزش نداره
1 درصد هم بهتر نشده هیچ بدتر هم شده.....ایپی ها همونننقل قول: