تا یکی دو روز پیش سایت مشکلی نداشت. ولی الان مثل اینکه رو لودینگ گیر میکنهنقل قول:
Printable View
تا یکی دو روز پیش سایت مشکلی نداشت. ولی الان مثل اینکه رو لودینگ گیر میکنهنقل قول:
رایتل طرح بصرفه ای برا دانلود داره؟نقل قول:
همراه اول در ساعات رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چه خبر از مخابرات هنوز درگیر ای پی هاشه؟:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از طرح 30 گیگ شبانه یکماهه 10 تومن استفاده میکردم که با توجه به مصرفی که من دارم و فوقش شبی یک گیگ دانلود میکنم خیلی خوب بود ساعتش هم 2 تا 8 بودنقل قول:
برای کسایی که مصرف کم و پیوسته ای دارن نمیصرفه شبی هزار یا 2 تومن بدن همراه اول ایرانسل اما اگر مصرفتون بالاست همراه اول و ایرانسل بهتر هستن
قطع شده مخابرات برای شما؟؟؟
سلام
دوستان کسی الان اگه خطش فیبر نوریه بیاد یه تست پینگ بگیره بزاره اینجا تست تهران بگیره،ممنون میشم
من الان ایرانسل دارم پینگ تهران ۵۰تا هست،برا اروپا میشه ۲۰۰تا ،برا بازی انلاین میخام خاستم ببینم الان پینگ مخابرات چجوره
این طرح یاقوت که زده 100 گیگ 90 هزار تومان.اگه من مثلا طرح 3 ماهه بخرم و بعد 100 گیگ هم جدا بخرم و طرح 3 ماهم تموم بشه و دوباره 3 ماهه شارژ کنم اون 100 گیگ باقی میمونه؟
سرعت افتضاح شده حتی ای پی ۲.۱۸۵
افتضاح شده این مخابرات انگار دوستان مخابراتی مشکلی ندارن!!
مخابرات افتضاح بود افتضاح تر شده. باید به فکر اینترنت جایگزین بود