یه سوال دیگه
ایکس باکس 250 گیگ الیت و رنگ مشکی براق چقدر میارزه؟ اونم دست دوم همش 2 ماه کار کرد داره!!
یه سوال دیگه
ایکس باکس 250 گیگ الیت و رنگ مشکی براق چقدر میارزه؟ اونم دست دوم همش 2 ماه کار کرد داره!!
اگه برای رایت کامل بازی هایxgd3میخواید فقط با رایتر های لایتون و بورنر مکس امکان پزیره.نقل قول:
اگه هم برای کار معمولی مخیواید و بازی هایxgd2از هر رایتری میشه استفاده کرد.
--------------------------------------------------
والا این قضیه فلگ و بن اینا چیزیه که مایکروسافت هیچوقت دقیقا لو نداده قضیه رو.نقل قول:
ولی تا اونجایی که من میدونم و یه سری دوستان هم میگفتن توی حالت آفلاین هم فلگ میکنه.
-------------------------------------------------
هیچ کاری نمیشه کرد بعد نصب باید بازی باشه تا لایه امنیتی رو چک کنه و برای امنیت به طور مداوم باید تو کنسول باشه.نقل قول:
اگه میخوای بدون دیسک و از هارد اجرا کنی باید یاj-tagکنی یا از یه سری دستگاه های متفرقه استفاده کنی
-------------------------------------------------
الایت ها که رنگ براق نداره و فکر کنم شما با اسلیم 250گیگ اشتباه گرفتید خواهشا دقیق بگیید.نقل قول:
اگه هیچ مشکلی نداشته باشه و بن و فاگ نشده باشه و کاملا سالم باشه باید سی درصد از قیمت فعلی همون مدل کم کنی تا به قیمت دست دومش برسی
--------------------------------------------------
خوب من در مورد فلگ توضیح دادم کی گفتم فلگ شدی؟نقل قول:
j-tag چیه میشه کامل توضیح بدین؟
و قیمت حدودی بدین !
سلام . برای پچ کردن cd که lt2 هست باید کارهایی بکنیم(کار هایی برای پچ کردن) بعد روی همون cd بریزیم یا باید یه cd دیگه رایت بشه؟ خیلی خیلی ممنون:40:
jtag به روش ریست گلیج بین100تا150تومن انجام میشه.نقل قول:
کاری هستش که باعث میشه برنامه های دست نویس رو کنسول اجرا کنه.
با لحیم کردن برد و یه سری کار های خاص که از ت وضیح دقیقش میپرهیزم.
این برنامه های دست نویس مثلا کاری میکنه که دماgpuوcpuرو ببینی یا مثلا بازی رو بدون دیسک اجرا کنی و در واقع ه-ک کامل کنسول هست.
---------------------------------------------------------
cd نهdvdv.نقل قول:
باید رو یه dvdدیگه رایت بشه.
تاپیک جامع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی alan wake و i am alive برای شبکه live هست دیگه آیا بعدا این دو بازی رو dvd منتشر می شند؟ مرسی :10:
نهalan wakeروی دیسک هم هست فقط یه نسخش برای لایو هست.نقل قول:
بله امکان داره بیاد ولی نه به طور حتم
منظورم alan wake:american nightmare هست این رو dvd میاد؟
فعلا نیومده.نقل قول:
و خبر دقیقی نیست.
ولی از اونجایی که قطعا خیلی استقبال میشه و گرو هم خیلی اصرار میکرد که مثل یه بازی کامل عرشه بشه احتمالا تو آینده عرضه بشه
اساتید خصوصامیلاد جان وساجد عزیز.
حالاکه ps3هک شده بنظرتون بازمx360بخرم یاps3چون بعضی هامیگن ps3 بااینکه -- شده بازم خیلی دنگ وفنگ داره وبعضی ها میگن نه ,ازx360 بی دردسرتره.چون دارمx360 رو میفروشم. پیشاپیش ممنون از راهنماییتون