منطقه ما که فول آنتن هست همراه اول ، تعرفه های نت همراه اول خیلی بهتر از ایرانسل هست ، مخصوصا نت همراهی و نت نامحدود شبانه ، ۳ و ۴ مگابایت سرعت منظورت تست سرعت یا سرعت دانلود؟نقل قول:
Printable View
منطقه ما که فول آنتن هست همراه اول ، تعرفه های نت همراه اول خیلی بهتر از ایرانسل هست ، مخصوصا نت همراهی و نت نامحدود شبانه ، ۳ و ۴ مگابایت سرعت منظورت تست سرعت یا سرعت دانلود؟نقل قول:
تبدیل سیمکارت اعتباری به دائمی
معرفی طرح:
اگر مشترک اعتباری همراه اول هستید و به هر دلیل از جمله دریافت صورتحساب به جای تهیه شارژ مایل به تبدیل سیمکارت خود به دائمی هستید کافی است به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و بدون نیاز به خرید سیمکارت جدید، سیمکارت اعتباری فعلی خودتان را به دایمی تبدیل کنید. در هنگام مراجعه لازم است مالک خط با همراه داشتن کارت ملی و سیمکارت فعال نسبت به تکمیل و امضای فرم مربوطه اقدام کند. هزیته تبدیل شماره تلفن همراه از اعتباری به دائمی مبلغ ۱.۰۰۰.۰۰۰ ریال است که ۳۶۰.۰۰۰ ریال آن بابت تضمین پرداخت منظور می گردد. لطفا در نظر داشته باشید برای تبدیل شماره تلفن همراه اعتباری به دائمی ، حداقل می بایست ۶ ماه از زمان فعالسازی شماره تلفن همراه اعتباری سپری شده باشد.طرح برای چه کسانی قابل استفاده است؟
کلیه مشترکین اعتباری شامل این طرح می شوند.شرایط و قوانین طرح:
- ۱. در زمان تغییر، سیمکارت اعتباری باید در شرایط فعال و نرمال باشد.
- ۲. مدارک لازم جهت دریافت خدمت عبارتند از : حضور مالک بهمراه اصل کارت ملی و سیمکارت فعال و تکمیل و امضای فرم مربوطه.
- ۳. فقط شخصی که شماره تلفن همراه در سیستم اطلاعات مشترکین، به نام او ثبت شده است(مشترک تلفن همراه) اجازه تبدیل شماره تلفن همراه از اعتباری به دائمی را دارد. در صورتی که شخصی غیر از مشترک نسبت به تبدیل شماره تلفن همراه اعتباری به دائمی اقدام نماید، شرکت ارتباطات سیار ایران مجاز است که شماره تلفن مزبور را بدون بازگشت هیچ یک از هزینه های تبدیل، به حالت اعتباری تغییر وضعیت دهد. در هر حال شخص مزبور ضمن داشتن مسئولیت حقوقی و کیفری در خصوص تلفن همراهی که به طور غیرمجاز تبدیل وضعیت شده، در مقابل شرکت ارتباطات سیار ایران، مراجع قانونی و به ویژه مشترک تلفن همراه راسا مسئول و پاسخگو بوده و می بایست خسارات وارده به مشترک و شرکت ارتباطات سیار ایران را جبران نماید.
- ۴. در صورت داشتن اعتبار بیش از هزینه تبدیل شماره تلفن همراه ، مبلغ مذکور در اولین دوره صورتحساب ، به حساب بستانکاری مشترک انتقال خواهد یافت.
- ۵. درصورت وجود هرگونه بسته مصرفی فعال با مدت زمان باقی مانده (که حجم مصرفی آن پایان نیافته است) ، در صورتی که آن بسته با شماره تلفن همراه دائمی مشترک قابل ارائه باشد، پس از تبدیل، به شماره تلفن همراه دائمی منتقل می¬گردد ولی اعتبار هدیه انواع شارژ اعم از شارژ فوق العاده ، جوانان و بانوان و همچنین سرویس چتر اضطراری و جمعه های رویایی و بسته های ترکیبی دلخواه به شماره تلفن همراه دائمی منتقل نمی گردد.
- ۶. برای تبدیل شماره تلفن همراه اعتباری به دائمی ، حداقل می بایست ۶ ماه از زمان فعالسازی شماره تلفن همراه اعتباری سپری شده باشد.
- ۷. مشترک پس از تبدیل شماره تلفن همراه اعتباری حداقل به میزان ۶ ماه امکان نقل و انتقال شماره تلفن همراه دائمی را ندارد.
- ۸. پس از تبدیل شماره تلفن همراه اعتباری به شماره تلفن همراه دائمی، امکان تبدیل مجدد شماره تلفن همراه دائمی شده به اعتباری به هیچ وجه وجود ندارد. به بیان دیگر، تبدیل شماره تلفن همراه اعتباری به دائمی بازگشت ناپذیر میباشد .
- ۹. با توجه به اینکه پس از طی فرآیند تبدیل، مشترک تلفن همراه اعتباری به مشترک تلفن همراه دائمی تبدیل می گردد، لذا ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر روابط مابین شرکت و مشترک حاکم خواهد بود. مشترک مکلف است قبل از امضای این فرم نسبت به مطالعه کامل و دقیق مفاد قرارداد اشتراک بند فوق در سایت همراه اول اقدام نماید و امضای این فرم به منزله پذیرش مفاد قرارداد مزبور و إصلاحات بعدی آن است.
- ۱۰. پس از تغییر مشترک به دائمی کلیه قوانین حاکم بر مشترکین دائمی اعم از چرخه عمر سیمکارت (سلب امتیاز ، استرداد ودیعه ، قطع و ...) بر این دسته از مشترکین نیز اجرایی می شود.
- ۱۱. مشترکین دارای سیمکارت های دیتا ، درسا و انارستان ، سازمانی ، گردشگری ، زائر ،حقوقی ، همگانی و روستایی امکان تغییر به دائمی را ندارند.
- ۱۲. امکان مشاهده و یا پرداخت صورتحساب و یا فعالسازی سرویس های مختلف از درگاههایی مانند *۱۰# ، *۱# و همچنین سامانه ۹۹۹۰ ، ۲۴ ساعت پس از تبدیل ممکن می گردد.
دوستان میشه توضیح بدید که همراه اول هم اینترنت TD-LTE که ایرانسل داره رو ارائه میده ؟
خیر فعلا که ارائه نمیدهنقل قول:
فقط ایرانسل +مبین نت
یکی دوتا شرکت دیگه مثل اسیاتک که زیر مجموعه ایرانسل هستن و قیمتشون فوق العاده بالا هست
فعلا ایرانسل بهتره اما اونهم قیمتش بالا بشدت رفته هم مودمهاش هم قیمت بسته هاش
حیف پول که بدید دائمی کنید هم دردسر داره هم باید ماهی 2000 بابت الکی پول بدیدنقل قول:
اره دایمی ارزش نداره!!!! به نظرم نمیصرفه الان....نقل قول:
متشکر از توضیحتون.نقل قول:
به نظرتون تفاوت 4G همراه اول با TD-LTE ایرانسل اونقدری هست که ارزش پول بیشتر دادن بابت مودم و بسته رو داشته باشه؟
سلامنقل قول:
تست سرعت و دانلود در واقع یکسان هست برای من
به نظر من ایرانسل داره ادا میده من همراه اول دارم عالی هس و نسبت به ایرانسل خدماتش 100%بهتر از ایرانسلهنقل قول:
موفق باشید
برا من هم دوست عزیز دارن یکار هایی می کنن که ما بی خبریم خدا کنه وضعیت از اینم بهتر بشه!!!!نقل قول:
منظورم اینه که توی اسپید تست سرعت رو چقدر نشون میده و با دانلود منیجر چه سرعتی داریدنقل قول:
خوب اون ایرانسل همجا پوشش نداره و اسمش ثابتهنقل قول:
همراه اول همجا میتونی ببری حتی 4جی نباشه 3جی داره
بعد بستگی داره کدوم طرح همراه رو بزنی و چقدر استفاده داری
ایرانسل بسته هاش ارزونتر میفته
نقل قول:
سلام
اسپید تست : ۲۰-۴۰ مگابیت
دانلود منیجر بین ۳ الی ۴ مگابایت بر ثانیه
سرعت هایی که بچه ها میزارن من هرگز ندیدم
گوشی هم 4G+ ساپورت و فعاله
من در تبریز در منطقه ای که فیبر نوری پوشش داره با مودم ای 60 تونستم تا 17تا16مگ میگیرم در ایدیم و تا 133مگ تجربه دارم همراه اول بهتر از هر اپراتور تو ایرانهنقل قول:
تو منطقه ای ک من هستم دکل های همراه اکثرا هم فیبر هستن اینورنقل قول:
و سرعت خوبی داره منتهی من بدون مودم این سرعتی رو ک میگید کمتر بیشتر با گوشی تو خونه میگیرم
با سه خط انتن sinr 21
ایرانسل هم دقیقا جلو پنجره 25 sinr داره نصف همین سرعت رو تو اوج خلوتی اصلا نمیده!:thumbsdow
ایرانسل همیشه همینه فقط وضعش تو خارج از شهر ها جاده ها از ایرانسل بهتره!
همراه اول نزدیک 10 روزه به شدت سرعتش برای من افت کرده
چند نقطه شهر هم تست کردم ! سرعتش از 130 مگ برای هر باند افت کرده در حد 4-5 مگابیت برای هر باند
حتی شده رو حالت 4 جی پلاس هم نهایت 3 مگابیت سرعت گرفتم
دلیلش رو نمیدونم ولی خیلییییییییییی بد اومده پایین سرعت
ی خط دیگه تو ی گوشی دیگ تست بگیر ببین سرعتش چطوریه! اگ سرعت اوکی تر از خط خودتون بود مطمعا محدود شدید:wac:نقل قول:
تو سایتش ببین منطقتون تو پوشش طرح توسعه نیستید؟ بعد پرش انتن از فورجی به تریجی و یا no service بودن اینا ندارید؟
هیچ کدوم اینا رو ندارمنقل قول:
نه تنها روی همراه اول سرعتی ندارم
بلکه با رایتل روی 4 جی همراه اول هم سرعتی ندارم
هم من و هم دوستام
پرش انتن یا چیز دیگه ای هم ندارم
الان یه چک کردم دیدم کل تبریز تو طرح توسعه اس!:laughing:نقل قول:
بعد اون وقت شما چطور میگی ندارید :tongue:
ایمیل بدید همراه اول با کلیه مشخصات از خط ادرس دقیق و ..
دقیقا من هم الان داشتم نگاه میکردمنقل قول:
همه تبریز طرح توسعه هستش :| زمانی که همراه اول تازه 3جی میداد هم همین طرح توسعه بودش و عین همین :|
یعنی اصلا تغیرش ندادن :دی
ن اتفاقا محله مارو (شهریار)تغیر دادن!نقل قول:
قبلا ی گوشه هاش تو طرح توسعه بود الان نیست
من ی چند مدت چند ماه اینطوری بود سرعتم کم میشد شب ها بسته های نامحدود مخصوصا
انتن میپرید سویچ میشدم به تریجی ایمیل زدم پرسیدم ادرس دقیق دادم گفت تو طرح توسعه اس صبور باشید
دقیقا هم نفهمیدم این طرح توسعه چیکار میکنن اصلا توش! ولی هرچی ک بود دیگ خلاصه این دامبلوک بازیا پرید
شما ایمیل بزن شاید فرجی شد براتون بهتر از هیچیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ، من الان غرب تهرانم ، منطقه 5 هستم ، گوشی شیامی نوت 7 که دارم ... توش سیم کارت یوسیم 4.5G همراه اول انداختم ، گوشی تو خانه که هستم دو هفته بود که آنتن 4G نشون میداد، بعد یک هفته انتنش تبدیل شد به 3G !!! موندم کلی تنظیمات رو چک کردم فرقی نکرد ... جالبه که بعد از یک هفته دوباره انتن گوشی برگشت رو 4G که بود ... به نظر شما اینها تو منطقه ما دارن دکل هاشون رو باندش رو تقویت میکنن؟ یا دکل اضافه میکنن؟نقل قول:
کلا برنامشون چیه؟ :)
این پست رو لطفا دیلیت کنید.
من کارمندشون نیستم خبر داشته باشم داداشمنقل قول:
اینا رو خودشون دستکاری میکنن ک مثلا فلان کاربری شکایت زده یا ازین کارمند های خودشون اومده کوچه پس کوچه ها دیده انتن خوب نیس انتن نداشته تغیرات ایجاد کنن بهتر شه
ن امکان دکل نیست چون اگر دکل جدید زده باشن دکل اجازه ریجستر شدن نمیده و باز گوشی به همون دکل قدیمی با همون انتن وصل میشه
شما انتنی ک دارید تو خونه از فورجی به چ مقداره؟
این انتن دهی سیم کارت یوسیم 4.5G همراه اول روی گوشی ام هست ، منطقه 5 هستم تو خونه انتن 3 خط بهم میده..نقل قول:
قدرت انتن دهی روی 109 دسی بل هست.
تنظیمات 4G فعلی اینه:
این برنامه اندروید هم نصب کردم پوشش دکل های همراه اول رو تو منطقه ای که هستیم نشون میده.
مقدار سیگنال چقدر باشه خوبه؟ اون یکی عدد چیه کنار سیگنال نوشته asuنقل قول:
اون سه خط انتن اصلا مهم نیست ک میگید! چون الان 3 خط از 5 خط دارید به فرض سیگنال RSRP -111 داره نشون میدهنقل قول:
من با دو خط از 4 خط rsrp 84 دارم گوشی با گوشی فرق داره
این مقدار RSRP شما ضعیف هست
من اندروید ندارم ولی اگه بتونید سرچ بزنید برنامه ای چیزی نصب کنید ک RSRQ رو بهتون نشون بده بهتره!
اگه گوشی سامسونگ دم دستتون هست با سرویس منو یه شات بدید بهتره ستاره مربع دو صفر یازده مربع یا مودمی چیزی ک مشخص شه SINR RSRQ اتون
بعد ی تست از اسپید تست سرور مخابرات یا همراه اول بگیرید
مقدار RSRP یا همین اسکرین شات دوستمون هرچقد RSRP اون عدد منفیش کمتر باشه و به - 40 نزدیک تر باشه سیگنال قوی تره!نقل قول:
مقدار RSRQ هرچقد پاین تر باشه و به عدد منفی 0 نزدیک تر باشه کیفیت سیگنال بالاتره!
مقدار SINR بالاتر بهتر!
اینا مشخصات سیگنالی هست ک هرچقد بهتر باشه سیگنالتون هم بهتره
اینم بگم لزوما مشخصات بالا ک هرچقد بهتر باشه سرعت اینترنت هم بالاتر نمیره
سرعت اینترنت به چیپ گوشی پهنای شبکه اون دکل بستگی داره
ASU هم همون RSRP هست! ولی منتهی واحد نشون دادنش فرق داره درکش هم راحت تره
اسکرین رفیقمون رو ببین
RSRP رو دقت کنید زده 111- این RSRP یه عدد بین -40 تا -140 هست برای نشون دادن قدرت سیگناله! شما اینجا هرچقد که عددتون نزدیک به 40- باشه قدرت بیشتری دارید
ASU دقیقا اومده این رو برعکس کرده -140 هرچقد که بره نزدیک -40 این ASU هم بالاتر میره!
شما -140 رو که ضعیف ترین مقدار RSRP هست به علاوه 29 ای که ASU داره نشون میده تو اسکرین شات بکنید باز عدد -111 میرسید!
مقدار ASU بین صفر تا 97 هست اگه اشتباه نکنم !! البته فقط برای LTE !
برای 3G مقدار زیر هست که دقت کنید میبنید هر واحد asu با بالا رفتنش قدرت سیگنال دو تا دوتا بهش اضافه میشه
پس ASU بالاتر قدرت بیشتر!
امیدوارم با توضیحات طولانی گرفته باشید:wac:
با سلام مجددنقل قول:
Sim1: Serving LTE
RSRP: -105
RSRQ: -10
band: 7
---------
RSRP: -108 db
RSRQ: -11 db
RSSNR: 6.2 db
Band: 7
توضیحات انگلیسی:
SINR/SNR – The signal-to-noise ratio of the given signal.
RSRP – The average power received from a single Reference signal, and Its typical range is around -44dbm (good) to -140dbm(bad). RSRQ – Indicates quality of the received signal, and its range is typically -19.5dB(bad) to -3dB (good).
تو توضیحات انگلیسی کامنت بالایی نوشتم ، قدرت سیگنال واحدش RSRP هست بین 44- تا -140 هست ، اگه قدرت سیگنال -44 دسی بل باشه قدرت سیگنال عالیه ، وقتی سیگنال افت کنه و به - 140 دسی بل برسه سطح سیگنال ضعیف ترین و پایین ترین سطح هست.نقل قول:
با سلام بنده redmi note 7 دارم چجوری به فورحی پلاس وصل بشم؟ وقتی وصل شدم ازکجا بفهمم؟ کد ستاره ۲۰ مربع گرفتم منطقه ما پوشش غچفورجی کامله چه تعچغیراتی بدم یا چیکار کنم برای متصل شدن به 4.5g?
فرستاده شده از Redmi Note 7ِ من با Tapatalk
شما احتمالا تک باند متصل میشید یعنی 4g معمولی و سرعت هم تو نهایت بهترین حالت باید ۲۵ مگ این حدودا بگیریدنقل قول:
اگه شما دیوایستون فورجی پلاس ساپورت کنه باید چیزی حدود ۴۰ مگ اینطورا سرعت بده بهتون
سمت پنجره یا خارج از خونه سیگنالتون چطور هست؟
اگه بهتر بود سیگنال یه مودم بگیرید اونم با انتن خارجی
یه ایمیل هم بزنید شاید اومدن تغیرات دادن بهتر شد فقط یکجا هرچی اطلاعات از ادرس دقیق خونه و شماره تماس هست دستگاتون و بستتون اینارو بگید که باز ایمیل نزنن سوال الکی بپرسن
ولی الویت رو بگید که پرش سیگنال دارید اینترنتتون یهو شب قطع میشه تایمایی که اینترنت نیاز دارید! ایمیل بدید به 9990 @ mci.ir
اگه ب جوابی نرسیدید شکایت رو بکوبون
چون اینا میتونن یکاری کنن وضعیت سیگنالتون تو خونه تا حدودی براتون بهتر شه!
باید ببینی پک چیه گوشیتوننقل قول:
رامش رو تغیر بده از اونایی که دارن بپرس سرچ بزن شاید حل شد نشد بفروشش بره برند با پدر مادر بگیر
سری بعد خواستید گوشی بخرید خداوکیلی نمیگم گوشیای بدیه شیاومی درسته نسبت به پولش گوشی هایین که سخت افزار خوبی دارن ولی ی گوشیای بخرید که حداقل سازگاری داشته باشن با شبکه های ایران
هواوی باز بهتره تو بین چینیا شیاومی اوپو ازین مارکا که اصلا صادرات زیادی به ایران ندارن نخرید
با نوت ۷ حداقل فعلا نمیتونید به پلاس متصل شید
با نظر دوستمون هم موافق نیستم مگه اینکه اولویت اصلی شما ۴جی پلاس باشه
شیاومی رو من استفاده میکنم از سال ۲۰۱۴ که اصلا تو ایران نمیشناختن
چیزی به نام 4G+ یا همون LTE-A در گوشی های شیاومی تعریف نشده. در حالی که سخت افزار بطور کامل از تجمیع فرکانسی پشتیبانی میکنه ولی نرم افزار نمیتونه چند باند فرکانسی (مثل باند 3 و 7 همراه اول) رو بطور همزمان تجمیع کنه تا 4G+ بشه که این یک اشکال نرم افزاری و به ناقص بودن درایوهای مودم و فریمور MIUI ارتباط داره.نقل قول:
تجمیع فرکانسی چند باند مختلف (inter-band carrier aggregation) برای شیاومی جزو ناشناخته هاست. :laughing:
با سلام دوباره به شما دوست عزیز،نقل قول:
ممنون بابت ریپلی ، من هم مثل این دوستمون شیامی نوت 7 (پک گلوبال) دارم ،
بله روی 4G هستم ولی فعلا موفق نشدم با دو باند به 4G پلاس وصل بشم ، نوت 7 معمولی پردازنده اش Snapdragon 660 هست که سخت افزارش فورجی پلاس رو ساپورت میکنه ، احتمالا از نظر نرم افزاری فعلا در فریم وار MIUI 10 ساپورت نمیشه.
تست سرعت اینترنت 4G همراه اول ، با سیم کارت یوسیم روی شیامی نوت 7 (پک گلوبال) گرفتم:
(تهران ، منطقه 5)
پینگ از دی ان اس: 4.2.2.4
پینگ از دی ان اس : 1.1.1.1
والا الان الویت اصلی ملت اینترنت: تلگرام و اینستا رفتن هست تا عکس گرفتن و فیلم دیدن و ....نقل قول:
اکثرا هم با نت گوشی وصل میشن
بعد شما میگید الویت اصلیتون مگه اینکه 4 جی پلاس باشه ؟
شوخی میکنید؟
یادمه سونی xz خریدم چند سال پیش جز اولین نفرایی بودم که خریدم!
اون تایم یادمه تازه داشت تو محلمون ایرانسل 4.5g میوورد تو شهرستانا تهران راه افتاده بود فقط شهرستانا کامل راه نیافتاده بود
بعد چند روز یادمه سونی سریع اپدیت داد فعال شد چند روز نکشید
شما یه سر به xda بزنی خندت میگیره اصلا طرف تاپیک باز کرده برای شیاومی:tongue:
خدایش حق ما ایرانیا این گوشی های دوهزاری شیاومی نیست! ولی چ میشه کرد
دو ساله xiaomi redmi 4X 32GB اینجا 400 تومان خریدم ماهه :biggrin:نقل قول:
خارج هم سفر میکنم عالیه, دو سیم کارته, 3gb ram, Qualcom Octa core 1.4ghz, 4300mAh
رفیقم iphone 7Plus داره همش شاکیه, باتری 10 ساعته خالیه, فقط دوربینش خوبه
این مدل با اینکه در سایت شیائومی +4G رو براش ذکر کرده ولی تجمیع نمیکنه.نقل قول:
ولی پکهای جهانی مدلهای mi 9, mi9 se, mi 9T، mi 8 رو من دیدم بدون مشکل 4.5G رو ساپورت میکنند.
خوب شاید یه سری ها این طور باشهنقل قول:
اما
شخصا از اینترنت موبایل خیلی استفاده نمیکنم
خیلی ها رو هم میشناسم از نت موبایل استفاده نمیکنن
با این وضع قیمت که داریم، اگه توانایی خرید برند بهتر رو دارید که چه عالی اما اون افرادی که ندارن، باید انتخاب کنن... ۴جی و پلاسش از نظر کاربری عادی به نظر من تفاوتی ندارن مگه قصد خرید بسته دانلود شبانه داشته باشید
پ.ن: مدل mi9t رو شخصا دیدم که ۴.۵ بوده... اما با دوستم همزمان تست گرفتیم، جفتمون ۷.۵ مگابایت در حال دانلود بودیم
note 7 و mi 9t در یک محل
نمیدونم این الان پلاس حساب میشه؟
با mi8 هم تست میگیرمخبر میدم
اضافه کنم با redmi 4X برام سرعت دانلود 60 و 70mbs تو ایران عادی هستنقل قول:
اینو میگم چون بالا گفتن 4G فقط تا 20mbs میره و فقط 4G+ با سرعت بالا, درست نیست
3G تا 40mbs و 4G/Lte تا 300mbs
آمارهای جدید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نشان میدهد که در حال حاضر معادل ۹۱ درصد از جمعیت ایران به اینترنت دسترسی دارند.
بیش از ۸۰ درصد دسترسی از طریق اینترنت سیار است که اینترنت موبایل بخش عمده آن را تشکیل میدهد. این آمار نشان میدهد که در عمل اتصال به اینترنت موبایل (۳ جی و ۴ جی ) باعث بالا رفتن ضریب نفوذ اینترنت در ایران شده است.
این الگویی است که در بیشتر کشورهای در حال توسعه که زیرساختهای مناسبی برای توسعه دسترسی به اینترنت از طریق خطوط مخابراتی یا دیگر تکنولوژیهای انتقال پرسرعت ندارند دنبال میشود./رادیوفردا