بستگی به شهر و مکز مخابراتی هم داره بعضی ها هم اول همین سرویس 8 مگ داشتن بعد یک مگ گرفتن دان استریمشون رو های وب پایین نیاورد ولی در مجموع یک مگ رو 4 مگ می بندن حالا بعضی جاها استثنا قائل میشن دیگه بماندنقل قول:
Printable View
بستگی به شهر و مکز مخابراتی هم داره بعضی ها هم اول همین سرویس 8 مگ داشتن بعد یک مگ گرفتن دان استریمشون رو های وب پایین نیاورد ولی در مجموع یک مگ رو 4 مگ می بندن حالا بعضی جاها استثنا قائل میشن دیگه بماندنقل قول:
درود
مرسی بابت اطلاعات. پس با این تفاسیر اینطور که دوستمون میگه 256 هم سرعتش خیلی خوبه پس با این حساب خیلی به صرفه تر در میاد نسبت به 512 نامحدود مخابرات (خیلی به صرفه تر!) و اینکه دانلود رایگانش با کل دانلود روزانه نامحدود 512 برابری می کنه. والا من که هیچوقت ریسک اینو نمیکنم که پول سرویس 6 ماه رو پیش بدم پس ....
تا وقتی این ISP هم منفجر نشده باید دست به کار شیم:n09:
راستی وبسایت اصلی hiweb.ir هست یا hiwebnet.ir ؟ یا هر دو یکی هستند؟
و اینکه 256 محدود ماهیانه 8 گیگ بهتره یا 128 نامحدود؟ قیمت هاشون به هم نزدیکه ولی خوب اگه سرعت 128 واقعا فیکس باشه اینم بدک نیست :|
چرا اینقدر سرعت خرابه فیسبوک که باز نمیشه تایم اوت زیاد پینگ بالا گاهی پینگ میره بالای هزار ... من یه مگ محدود هستم
دانلود واسه شب رایگانه ؟
برا من الان 10 روزه که اینجوریه، نکنه تو عید هم همینجوری باشه؟! زنگ هم زدم ولی گفتن فعلا مشکل داریم.نقل قول:
چه افراد با مسئولیتی شبکه اینترنت رو مدیریت میکنننننننننننننن!!!!!!!!!!!!
سلام
دوستان فیسبوک یک هفته ای میشه باز نمیشه!! چرا؟
برا شما هم همینطوره؟؟؟
دوستان من اگه از adsl مخابرات دارم استفاده میکنم مجبورم چون فقط مخابراته که این منطقه رو تحت پوشش داره. 2 مگ 6 ماهه داشتم دیروز تموم شد زنگ زدم گفتن 6 ماهه دیگه رایگان نداره. از رو جبر 1 مگ نا محدود برداشتم انگار دوباره برگشتم به عصر dial up سرعت دانلود 45-50 با time out بالا و پینگ 450
وب گردی که دیگه اصلا اسمشو نیار. دانلودم که با این وضع 24 ساعت بتونی 5 گیگ بزنی.
اونایی که میتونن از شرکت دیگه ای استفاده کنن بذارن برن مارو تو این فلاکت تنها بذارن. دیگه مخابرات جای موندن نیست دوستان. یعنی عقلانی نیست موندن. این طرحاشونم که شروع بشه واویلا میشه. تو ترافیکم که ماشالله دزدن :n21::n21::n21::n21::n21::n21:
والا باز میشه ولی به سختی!البته برای من یکم بهتر شده اوضاع! تایم اوت این هفتهء اخیر هم اینقدر زیاد بود که هیچ سایتی باز نمیشد چه برسه بخوای فیل-ترشکن استفاده کنی!مخصوصا آخرشبا که کلا وبگردی نمیتونم بکنم! اینا باز چه گندی دارن میزنن خدا میدونه:n08:نقل قول:
ساعت دانلود شبانه تغییر کرده؟ من از ساعت 1:12 تا 6.52 گذاشته بودم واسه دانلود ولی 800 مگ از حسابم کم شده!!!:n04::n28:
من سرویس کمپین تابستانی یکساله 1 مگ دارم (حجم ماهی 4گیگ) شبانه میتونم دانلود کنم؟ ساعت دانلود از همون 1 تا 7 صبح هست؟
آره.میتونید دانلود کنیدنقل قول:
نه دوست عزیز. تغییر نکرده همون یک تا هفت صبح سر جاشه. احتمالا برای شما در تاریخ 16 مارس که ساعت تابستانی ویندوز اعمال شده و یک ساعت اتوماتیک به جلو رفته چنین موردی پیش اومدهنقل قول:
نه اون 16 مارس دو شب قبل بدبختم کرد و 900 مگ رو به باد داد!نقل قول:
ولی دیشب که ساعت رو تنظیم کردم و دست شد دوباره این اتفاق افتاد و حدود 800 مگ رو دوباره به باد داد!
دوستان واسه کسه دیگه ای هم مثل من بود؟
دوستان بهترین سرویس برای دانلود کدومه؟ 6 ماهه دانلود رایگانش رو برداشتن؟
تو جشنواره سرویس بگیریم ، بعدش برای لغوش چه بهایی رو باید بپردازیم؟؟
مشخص نیست.2 مگ بهترینش هست با سرعت 280تا300نقل قول:
اوایل که قانونی به همراه لیست سرویس جشنواره ها به همراه بود باید باقیمانده ماها اشتراکت رو نصف اون ماه باید پرداخت کنید.یعنی از 6 ماه مونده تا اشتراکت قطع بشه 3 ماهش رو باید پرداخت کنید.ولی دوستان تو این تاپیک گفتن که بدون جریمه هم مخابرات قطع میکنهنقل قول:
اگه اینجوری باشه من میرم ثبت نام میکنم مودم رو هم میگیرم بعدش میرم لغو میکنم یه مودم برام میمونه که:n02:.نقل قول:
دوستانی که توی این تایپیک گفتین جریمه ای در کار نیست ، بیاین حرفتون رو تایید کنین تا من مطمئن شم.:n02:
دیگه انقدر هم احمق نیستند!
مطمئنا مودم رو پس میگیرن
رضا جان اینا خودشون شاه دزدن اون وقت شما می خوای سر اینا کلاه بزاری خیالت راحت اون سرویس هایی که بدون جریمه لغو شده مودم رایگان نداشتن قدیما یادمه اگه مودم رایگان بهت تعلق می گرفت اگه قبل یه سال فسخ قرارداد می کردی یا مودم رو باید پس می دادی یا اینکه پول مودم رو ازت می گرفتن یه همچین چیزهایی بودنقل قول:
حالا من نمیخوام همون ماه اول قرارداد رو لغو کنم که.نقل قول:
مخابرات چیزی فراتر از احمقه.
مخابرات فقط زرنگه. باهوش نیست.
وقتی تا همین چند ماه پیش سرویس های 128 تا 2 مگش سرعتشون یکی بود ، خوب اسم این رو چی مییشه گذاشت؟
پس اینجوریه:n02:.نقل قول:
الان توی این جشنواره سرویس 1 مگ 5 گیگ حجم در ماه قیمتش 17 تومنه و شبانه رایگان هم د اره.
خیلی این سرویسش خوبه ولی چون 1 ساله هستش ادم احساس خطر بهش دست میده.:n02:
سلام- مخابرات زرنگ هم نیست چه برسه به باهوش- من اشتراک داشتم رفتم یه اشتراک (کمپین دانشجویی ) گرفتم حالا چطور؟ یه خط جدید گرفتم نصف قیمت شد 26/500 یه اشتراک 2 مگ و ماهی 10 گیگ و یه مودم وایرلس چهار پورت هوآوی هم رایگان گرفتم بچه ها تو مخابرات بهم گفتن ساعات رایگاه 1 تا 6 هست یک ساعت کم کردن؟ راسته؟
صابر خان منظورت از جمله اول چیه؟ متوجه نشدمنقل قول:
قیمت خط برای همیشه نصف شده؟ یا موقته؟
طرح یه ساله گرفتی؟ ماهی ده گیگ!؟ چند در امد؟
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
وقی خط جدید با سرویس اینترنت همون موقع هر دو رو انتخاب کنید 50% تخفیف دارهنقل قول:
صحبت زرنگ بودن مخابرات بود صفحه قبل این طوری نوشتم- الان بدجور حرفمو پس می گیرم- تازه فهمیدم چه غلطی کردم این طرح بازه رایگان نداره رفته تو پاچم- فردا برم ببینم با کمپین نوروزی می تونم عوضش کنم یا نه
فکر نکنم.ولی بازم بستگی به مرکز مخابراتی داره که کارتو راه بندازه یا نهنقل قول:
اگه به خاطر شب رایگان میخوای کمپین نوروزی بگیری که باید بگم اینم رایگان نداره و دیگه مخابرات هیچکدوم از کمپیناش شب رایگان نداره حتی 1 ساله و 6 ماهشنقل قول:
دوست عزیز وقتی بهت می گم مخابرات شاه دزده حتما یه چیز می دونم دارم می گم اینا تو بحث علمی قضیه کمی احمق تشریف دارن ولی در بعد اقتصادی نوابغی هستن برا خودشوننقل قول:
یعنی دیگه مخابرات هیچ سرویسی نداره که شب رایگانم باشه؟
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
سلام صبح خابرات بدم
کلا دیگه بازه رایگان نداریم برا منم زیاد فرق نداره میرم دانشگاه دانلودامو انجام می دم
ولی گفتن با تهران نامه نگاری کرد احتمال زیاد بعد عید بازه رایگان برگرده
گفتن اگ برگرده برای ما کنپینی ها هم برمی گرده
فعلا منتظریم ببینیم چی میشه
تنها حسن مخابرات بازه رایگانش بود
اگه می دونستم نمی گرفتم حالا ه گرفتم نمیشه حداقل تا شش ماه کاری کرد
بچه ا سرعت من خیلی داغونه 2 مگ دارم برا شما خوبه؟
2 مگ باید 280تا 300 باشهنقل قول:
زنگ زدم 2020 گفت خرابی می زنیم!!!
ببینم چطور می شه
اگه حرف دوستان درست باشه و بعد عید رایگانو برگردونن فقط هدفشون این بوده که تو عید کاربرا بیکارن نشینن دانلود نکنن شاید عقلشون به این قد نمیده که دانلود منیجرو ست میکنن نیازی به بیدار موندن نداره.:n13::n13: ولی اگه رایگانو از همه سرویسا بردارن کاربری براشون نمیمونه
تا چند روز پیش 6 ماهه 2 مگ میگرفتم قبل تمدید یه زنگ زدم مخابرات گفتن 6 ماهه شبانه نداره یه ساله هم معلوم نیست. پرسیدم نامحدودا چطورن با چنان غلظتی گفت مزخرف که من ترسیدم ولی چون خوراکمون دانلوده نامحدود 1 مگ برداشتم. دقیقا به همون غلظتی که اون زنه پشت تلفن بهم گفت مزخرفه فقط الان 2 روزه سیستمم خاموش نشده
پینگ حدودا 500 تایم اوت هم الی ماشالله. ولی چاره دیگه ای نیست ببینم تا اخر ماه چقدر میتونم دانلود کنم امیدوارم رایگان برگرده :sq_3::sq_3:
من پیام دادم به پشتیبانی این جوری جواب دادن ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز 6 ماهه تمدید کردم :((((( :n28:
یعنی الان 6 ماهه شبانه نداره؟
کسی تست کرده؟
خوب امشب تست کن مشخص بشهنقل قول:
داداش اینجوری که اینا گفتن داره. قصه نخور.نقل قول:
فقط اگه من بودم و شبانه رایگان نداشت خودمو دار میزدم.:n02:
امشب مواظب خودت باش.
برو بچ عزیز من دیشب تست کردم خوشبختانه بعد از دو شب کزایی که تقریبا 2 گیگ رو از دست دادم
دیشب اتفاقی نیفتاد ساعت دانلود هم هنوز همون 1 تا 7 هست بریم حالشو ببریم :n10::n24:
مثل اینکه فعلا شبانه داره برید حالشو ببرید :n02: :n20:
داداش بدجور ریسک کردیا :n02:.نقل قول:
تبریک میگم.:n02: