من گفتم اینترانتنقل قول:
اونی که شما میگی اینترنته
- - - Updated - - -
من گفتم اینترانتنقل قول:
Printable View
من گفتم اینترانتنقل قول:
- - - Updated - - -
من گفتم اینترانتنقل قول:
آقا این های وب چرا برا روز دانشجو هیچی نداد ؟:n28:
چرا یه هدیه خوب داده، امشب سرعتم از دیال آپ هم بالاخره کمتر شد :n08:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس ایراد از های وبه نه مخابراتنقل قول:
من با سرعت مشکلی ندارم ولی کاش اون اپراتورش شعور و معرفت اینو داشت که قبول گنه ایراد از خودشونه...
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
سرورهای داخلی هم مشکل داره ping tehran.ir همه شرکت ها 40-50 هستش های وب140-150 هستش داخلیشون هم سرعت خوب نیست اینترانت اینترنت همه داغونننقل قول:
سرعت افتضاح شده.
داغون آقا . داغون . گوگل رو بزور باز میکنم
این الان مثلا اینترنت دینامیت هست . 8 مگابیت
- - - Updated - - -
البته بهتره ایشون بگه در ۹۹/۹۹ درصد مراکز مشکل وجود داره ! این چه وضعه اینترنته آخه !
به من هم گفتن مرکز شما مشکل داره کلا نتشون داغون شده پهنای باندی ندارن فقط مشترک میگیرن همه هم سرعت بالا میگیرن مگه هر مرکز مخابراتی رو چقدر پهنای باند میدن ؟ چرا در روز سرعت خوب نیست ولی شب دو به بعد سرعت ها و پینگ خوب میشهنقل قول:
سلام
دوستانی که مشکل تایم اوت دارند راهش یه وی پی ان pptp هست
الان من از سایت گذرانلاین و.ی پی ان خریدم با سرویس pptp تو یوتیوب ویدیو 720p رو روان و بدون لگ استریم میکنم
من درخواست تخلیه دادم
از امروز هم حسابم رو 0 کردن ! حالا منتظرم تا خطم تخلیه بشه
خوب کردی، شرکت تازه و زیر ساخت ispهای بزرگ نداره. قول اینترنت ارزان و مسخره بازی فشفشه....
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
چه سرعت عملی 1 روزه تخلیه شد !!!
چی میخای بگیری؟نقل قول:
شرکت قبلی - اسیا تکنقل قول:
چرا پارس نمیگیری ؟نقل قول:
دانلود شبانه میخوامنقل قول:
آسیاتک وضعش شبا از لحاظ تایم اوت بهتره دیگه نه ؟ منم دارم برنامه ریزی میکنم بیام اونورنقل قول:
اسیاتک اصلا تایم اوت نداره ولی پینگ اغلب بالای 300 هستنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سرور خارجی(تک کانکشن) و پینگ اسیاتک در بازه رایگان وضعیت بهتری داره نسبت به سایر تایم ها.( در بازه 4تا 12 ظهر)نقل قول:
بدک هست فی الواقع ساعت ۱ شب گذشته و تست سرور خارج تو اسپید تست که تک کانکشن نیست ! تازه به زور ۱ مگهنقل قول:
الان رو اون یکی خطم آسیاتک 10 مگ دارمنقل قول:
وضع از های وب هم خراب تره !
تا دو ماه پیش صبانت داشتم خطم رو 14 مگ بسته شده بود سرعت اسپید تست خارجی زیر 9 مگ نمی اومد پینگ زیر 140 از اروپا داشتم
فقط بخاطر شبانه جمع کردم
یک سالی که اسیا تک داشتم از نظر سرعت و تایم اوت بهتر بودنقل قول:
دوستان های وب به درد دانلود شبانه میخوره ؟ از اونجا که من فقط ساعت 1 یا 2 میتونم بزارم واسه دانلود سرویسی هست که با این شرایط بشه شبی 1 گیگ رو حداقل دانلود کرد ؟
دانلود شبانه ؟ های وب ؟؟:n27:نقل قول:
والا حداکثر سرویس 1 مگ دانلود شبانه داره ،بالاتر ندارن
تمام سرویس هایی که شبانه رایگان دارن یعنی از 128 تا 1024 کلا3 ساعت بیشتر نیست!
درمورد سرعتش هنوز امتحان نکردم ولی دوستان میگن از1 شب به بعد بد نیس
من سرویس 1 مگ دارمنقل قول:
شبی 2.5 گیگ میتونی دانلود کنی ولی شبانش ساعت 4 تا 7 صبحه
قبلش 128 داشتم شبانش روی 180 بود از ساعت 2 تا 5 اونم شبی 1.5 گیگ میشد دانلود کرد
در کل اکثر دوستان توساعات غیر رایگان از های وب ناراضین و مثل اینکه توی خیلی مراکز کمبود پهنای باند داره
ولی خوش بختانه برای من خوبه
اره اتفاقا تنها چیز این های وب که خوب باشه همین دانلود شبانه هست چون تو تایم 3 ساعته ای که داره سرعت خوبی دارهنقل قول:
میتونی 128 بگیری که از 2 تا 5 رایگان هست 1.5 گیگ هم حدودا میتونی دانلود کنی با این سرویس
از بای وب صدای منو میشنوید پینگ تایم 400 پکت لاست 25% سرعت لود صفحات آشغال :|
الان برای شما ها هم تایم اوت ه؟یا فقط من اینطوریم
آره آقا ، آره . داغون اصننقل قول:
برید تو اینستاشون یه چیزی بگید خوبُ هر دفعه من میرم کامنت بذارم میبینم همه کامنت ها در به در دنبال فشفشن ! من نمیفهمم این ملت که یا مدرسه و دانشگاه میرن یا صبح ها سر کارهستن و فقط عصرها و شب ها میتونن از نت استفاده کنن که اون موقع هم سرعت داغونه فشفشه میخوان چیکار ! اگه از ورزش۳ میخواید بافشفشه دان کنید برید یهو اینترانت آسیاتک بگیرید دیگه قیمتشم کمتره. یا برید شاتل بگیرید از شاتل لند دانلود کنید بدون کم شدن از حجم.
دیگر لازم نیست شبها فقط برای دانلود شبانه بیدار بمانید، بلکه زین پس برای دانلود با فشفشه پولی هم باید شب ها بیدار بمانید.
دیشب ساعت 8 و نیم سرعت دانلود با idm و 32 کانکشن با سرویس 8 مگ از سرور ایران 130 تا بود:n27:نقل قول:
من های وب دارم ولی چون بسته 40 گیگ 30 هزارم قبل از یک ماه تموم شده نمی تونم بسته جدید بخرم
اگه می تونید برای من یه بسته 40 گیگ 30 روزه بخرید من هزینشو واریز می کنم.
آی دی تلگرامم:
Er13i74@
این مشخصات خطم هست ، الان خط رو 2 مگ هست، به نظرتون اگر نیتروی 8 مگی بگیرم ، مشکلی پیش میاد ؟
نه snr برای شما بالاست 31 است من خطم روی 512 بود و snr روی 35 خطمو روی 9 مگ بستند snr اومد روی 25نقل قول:
البته در یک سایت خارجی نوشته بود میانگین افت snr به ازای هر دفعه افزایش عدد 6 است یعنی الان برای شما اگر از 2 به 4 و سپس از 4 به 8 افزایش یابد 12تا کم میشود ولی برای من صدق نکرده البته سایت گفته میانگین 6 است
به زور و با Snr حدود 10 خطتون 8 مگ رو میکشهنقل قول:
امشب تو ساعات اوج مصرف نسبتا سرعت دانلودم بهتر بود
از سرور های خارجی 5 مگابیت سرعت دانلودم بود
تک کانکشن هم 3 مگابیت سرعت میداد
خوب یک تست هم از testmy.net میگرفتینقل قول:
الان :
ساعت ۱:۳۰ هنوز سرعتش داغونه. واقعا که !