من هنوز نفهمیدم مشکل از مودمم بوده یا سیستم...نقل قول:
Printable View
من هنوز نفهمیدم مشکل از مودمم بوده یا سیستم...نقل قول:
نقی جان خسته نباشی :n02:نقل قول:
من بعید می دونم اشکال از مخابرات باشه
شما اگه با دانلود منیجر دانلود می کنی ببین چی اخطاری میده؟ یعنی صبح گوگل هم برات باز نمیشه و اینترنتت قطع شده هست؟!
منم این مشکل رو داشتم و هنوز گاهی دارم، بعضی از دیگر دوستان هم در تاپیک گزارشش رو دادن.نقل قول:
یک موقعی هم انقدر اذیت می کرد که گشتم یک نرم افزار پیدا کردم تا در این مواقع سیستم دستکم خاموش بشه یک خدمتی به محیط زیست شده باشه لااقل:/ انرژی بیخودی مصرف نشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 1 مگ رو چنده ؟
128کیلوبیت در ثانیهنقل قول:
من احتمال میدم شما مودمت مشکل داشته باشه چون من با این مورد مواجه بودمنقل قول:
شما میشه بیشتر توضیح بدی؟ چراغهای مودت رو چه حالتی هستند بعد از این اتفاق و آیا پیج باز می کنه قبل از خاموش کردن مودم یا نه؟
شما این پست رو بخون تا بفهمی منظور من از کیفیت چی بودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت آپلود من نصف روز روی 1 kb هست
غیر از اینا یه tracert بگیر پکت لاست رو ببین
اصلا همینطوری روی 4.2.2.4 تایم اوت نداری؟!
اصلا ولش آقا همه چی عالیه :n19:
ایشا الله ماه دیگه هم می تونی 400 گیگ دانلود کنی :n19:
دوووووشواری هم نداریم :n19:
نه اتفاقا به من پکت لاست اصلا نمیده, پینگ منم همونطور که صفحات قبل رو دیدی زیر 150 هست در حالی ک ه پینگ شرکتی مثل شاتل بالای 250 بوده در همان زمان!نقل قول:
tracert هم گرفتم فقط خط2 تایم اوت میده و بقیه زمانهاش معقول هست
نه ، سه مودم دی لینک دارم و با هر سه امتحان کردم و این حالت پیش اومده.نقل قول:
DSL-2640U
DSL-200
و یک DSL-2520U که با DIR-600 سری شده،
نمیشه که همه خراب باشن ، و همونطور که گفتم در همون زمان افراد دیگه ای هم این مشکل رو داشتند.
البته شاید کسانی این مشکل رو داشته باشند که از مودم یا اداپتور یا خط باشه ، ولی با بررسی خیلی مفصلی که کردم برای من این موارد نبود و بعد از مدتی هم خودبخود رخ دادنش کم و کمتر شد.
گاهی چراغها روشن و نرمال هستند و ارتباط قطع مونده و گاهی چراغ ADSL روشن و چراغ اینترنت خاموش یا قرمز شده.نقل قول:
شما میشه بیشتر توضیح بدی؟ چراغهای مودت رو چه حالتی هستند بعد از این اتفاق
خیر ارتباط قطع کامله.نقل قول:
آیا پیج باز می کنه قبل از خاموش کردن مودم یا نه؟
پینگ خط مخابرات همین الان
نقل قول:
اون 2020 هم که کلا زبون نفهمه نمیشه چیزی بهشون حالی کرد.... شما برای دانلود از دانلود منیجر استفاده می کنی؟ تنظیمات ویندوز و دانلود منیجرتدرست هست و ازشون اطمیان داری؟! این موردی که میگی چراغها نرمال هست و ارتباط قطع میشه رو با دستگاه دیگه ای مثل گوشی موبایل که وای فای داشته باشه و وصل بشه به مودم امتحان کردی که ببینی چیزی باز می کنه یا نه؟ اون گاهی اوقات هم که میگی چراغها قرمز شدند مشکل از طرف مخابرات بوده قطعاً که نت شما قطع شده
خطت رو از طرف خابرات بخواه که برات چک کنند اولین قدیم اینه که شما از تجهیزاتت و خطت در محل استفاده مطمئن باشی
ساعت استفاده رايگان شبانه از اينترنت محدود مخابرات استان تهران چه ساعتي است؟
من از بعد گرون شدن سرویسها ...اشتراک گرفتم از مخابرات ( 512 نامحدود) اما همون قیمت قدیم اومد رو قبض ماهی 20 تومن اومده..2 ماهش شده 40 تومن... مگه نباید می شد 48 تومن با تعرفه جدید ( ماهی 24 تومن)؟:n13:
عکس قبض تلفنم : ( پس نتیجه میگیرم مخابرات گرون نکرده؟!:42:
نقل قول:
مخابرات اون 20% تخفیف وزارت ارتباطات رو اعمال کرده
اگه اشتباه نکنم 1تا7 ولی باز شما یه زنگ بزن 2020 بپرس مطمئن بشی گیگت نپرهنقل قول:
دوستان خود مخابرات ميگه نيازي نيست بيايين اينجا از داخل سايت ميتونيد درخواست بديد و سرويس رو عوض كنيد. سايتش چي هست؟؟؟ من پسرخاله ام سرويس 128 داشته بعد از سايت كرده 512 ازش نامه هم نخواستن؟!!!
الان ممستاجر هستيم بايد قبض تلفن و كپي شناسنامه صاحب تلفن ببريم يا خودشم بايد باشه؟؟؟ حالا طرف خودش نياد تكليف چيه؟؟ قديم اينطوري نبود. يا شركت هاي خصوصي خوبيش اينه.
ممنون
نه آقا برای تغییر سرعت سرویس نه نیازی به حضور مالک هست نه مراجعه حضورینقل قول:
فقط کافیه برید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اونجا بخش adsl تغییر سرعتتون رو ثبت کنید. تا 2مگ می تونید بالاببرید سرعت رو نیازی هم به هیچ نامه یا چیزی نیست.
تغییر سرعت هم در زمان کمی برای خط شما اعمال میشه
دیگه لازم شد بیام از مخابرات 1 مگ بگیرم :n02:نقل قول:
راستی چجوریه؟؟ زیاد قطع میشه؟؟ یعنی ممکنه آدم رو برا میل چک کردن لنگ بذاره؟؟؟؟
بعدا از مدتها خط مخابراتمو چک کردم . چه خوب شده :n01: البته اگه باز بد نشه .یادمه یک موقع هایی همش freeze باهاش میشدم
زیاد قطع میشد قبلنا وقتی جوون بودم :n02: الان خداروشکر درستش کردن نه جیگر مشکلی نیستنقل قول:
اقا دقیقا چه قدر طول میکشه؟:n02:نقل قول:
نه آقا برای تغییر سرعت سرویس نه نیازی به حضور مالک هست نه مراجعه حضوری
فقط کافیه برید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اونجا بخش adsl تغییر سرعتتون رو ثبت کنید. تا 2مگ می تونید بالاببرید سرعت رو نیازی هم به هیچ نامه یا چیزی نیست.
تغییر سرعت هم در زمان کمی برای خط شما اعمال میشه
نهایتا 24 ساعت.من خودم ساعت 7 غروب جمعه درخواست دادم،فردا صبحش ساعت 7 سرعتم رو بالا برده بودن :دینقل قول:
اقا دقیقا چه قدر طول میکشه؟:n02:
درخواست دادم از 512 بره 1 مگ راستی این چیزه جیه نوشته : برای تحقیقات
برای امور پزشکی
برای تجارت الکترونیک
زدم برا تحقیقات موردی که نداره؟:n02: تحقیق تو سایتای تورنت هم شاملش میشه؟:n09:
الله وکیلی حال کنید اینترنت مخابرات دارید . من یکی دو سال اینترنت مخابرات داشتم حال میکردم . الان خونمون عوض شده خط تلفن نداره امکانش هم نیس . قدرشو بدونید
چشم برادر ما که قدرشو میدونیم :n16: چون صابون چند تا isp خصوصی بهم خورده :n02: ما که راضیم خدا هم راضی باشه:n02:
ادیت:
شد 1 مگ امروز کلا 14 ساعت همش طول کشید :n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان طرح آشنای اول کسی گرفته؟
قیمت 10 گیگ به بالا به چه صورت حساب میشه؟
طرح محدود به کار من یکی که نمیاد!نقل قول:
ولی ترافیک 10گیگ به بالا گیگی 2هزار تومن با مشترک حساب میشه
الان که خیلی افتضاحه
تا 27 اردیبهشت که روز مخابرات هست ، توی قبض این دوره اومده که هرکس تا اون روز ثبت نام کنه برای ADSL2 برای سرویس حجمی ، یک مودم رایگان هدیه میگیره.
+
راستی
من قبل از عید اومدم سمت مخابرات ( حدوداً 20 اسفند) برای این 9 روز تا تاریخ 1 فروردین ، 15 تومن برام حساب کرده!!:n04: به نظر من برای 9 روز 15 تومن زیاده!
:n13:
دقیقا چیش افتضاحه جیگر؟:n02:
اولا که اون طرحی که شما میگی سرویسهای محدود یکساله 1مگ و 2مگ هست که صد و خورده ای و دویست و خورده ای هست و ارزش نداره به نظر من! چون 4گیگ حجم سرویس 1سالست کلاً!نقل قول:
شما چه سرعتی گرفتی که 9 روزشو 15 تومن حساب کرده؟
راس میگه سرور خارجی ها سرعتش دانلودش نصف شده یه ربی میشه این مشکل پیش اومدهنقل قول:
یعنی از گیگ 10 به بعد 2هزار تومن؟نقل قول:
بله البته اینها قیمتها قدیمه الن باید شده باشه حدود هزار خورده ای چون نامحدودها هم ارزون شدهنقل قول:
ولی باز به نظر من اصلاً کار عاقلانه ای نیست آدم پول بده گیگ بخره!
اینجا چند نفر از مخابرات راضین میخوام از پارس بیام اینجا پارس از عید به این مارو مورد عنایت خودش قرار داده دیگه حال نمیکنم باهاش 70 بدم 2 مگ نامحدود بگیرم .
پینگ مخابرات چنده . سرعت باز کردن پیجا خوبه ؟ قطعی ؟ و سرعت دانلود نوسان نداره ؟ ما خداییش مرکز مخابراتیمون مشکلی تا حالا نداشته برا همین از مخابرات انتظار دارم همه اینارو برام فراهم کنه
پینگ حدود 150 تا 140 در حالت نرمالنقل قول:
سرعت دانلود ماهی یکی تا دوبار نصف میشه که معمولاً تا 4 5 ساعت بعدش درست میشه
ولی در بقیه روزها 250تا260کیلو رو بهت میده بطور ثابت و پیوسته.
پیج هم آره خوب باز می کنه
سرعت دانلود چند ساعته بهم ریخته...:n03:
ترکید
llllllllllll
پینگش خوبه ولی تایم اوت داره و بازی آنلاین نمیشه کرد. با سرورهای داخلی هم تایم اوت داره. البته تایم اوت از ساعت 3 صبح تا 10 صبح تقریبا از بین میره ولی باقی ساعات به قوت خودش باقیه !نقل قول:
معلوم نیست این چند روزه دارن چیکار می کنند...
برای من چند روزه نوسانش زیاد شده
چند ساعت خوبه چند ساعت افتضاح!!!!!