گزینه محدود کردن پورت فیزیکی برای چیه؟
Printable View
گزینه محدود کردن پورت فیزیکی برای چیه؟
اینطوری که به نظر میاد برای این است که فقط با آدرس فیزیکی خودتون میتونید وارد حسابتون بشید و با مک آدرس های دیگه نمیشه وارد شدنقل قول:
پر واضحه که مخابرات بیش از اندازه مشترک گرفته و توان سرویس دهی به این همه کاربر رو نداره. روش های مختلفی رو تا حالا امتحان کردند مثل حذف کردن شبانه از اکثر طرح ها تا بتونن پاسخگوی ترافیک شبانه باشند => گرون کردن قیمت سرویس ها => آدرس دهی آی.پی ها روی رنج 46.100 که بعد از حدود یک ماه کانفیگش به اتمام رسید و در تمام این مدت کاربران این رنج امکان دسترسی به اینترنت رو نداشتند! دلیلش هم پر شدن رنج 2.180 به علت گرفتن کاربر بیش از اندازه. مورد آخر هم افت سرعت و پینگ در ساعات اوج ترافیک هست (حدود 6 بعد از ظهر تا 12 شب). مثلا این شاهکار رو ببینید که مربوط به همین چند دقیقه قبل هست:
کد:Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 10, Received = 0, Lost = 10 (100% loss),
نمیدونم چرا به جای فشار آوردن روی مشترک با این همه درآمد بی حد و حساب مخابرات تجهیزاتش رو ارتقا نمیده و به اصطلاح لقمه رو دور سرشون میچرخونن؟! یعنی واقعا ارزشش رو نداره بعد این همه سودجویی ای که کردند ذره ای هم خرج کنند؟! :n15:
مشکل اینه که مخابرات به یه عده آدم بی سواد و مفت خور فروخته شده که اصلا از اینایی که گفتی سردرنمیارن و فقط به فکر جیب خودشون هستند و این که مردم رو سرکیسه کنند.
تو بایت این هفته خوندم در امد مخابرات11هزار و 566میلیارد تومان فقط در سال 1392 بوده وباوجود اینکه درابتدای امسال تعرفه هاشون رو 20درصد افزایش دادن باز دوباره رییس روساشون
دور هم جمع شدند درخواست افزایش مجدد تعرفه ها رو در دستور کارشون قرار دادند.واقعا این مخابرات حیف شد دست چه کسایی افتاد. طرف یه مدرک مهندسی الکترونیک داره شده رییس مخابرات یک استان به این بزرگی از موقعی هم که اومده وضعیت روز به روز بدتر شده وبی کفایتی خودشو ثابت کرده وکسی هم کارش نداره.
این بخش برای اینکه نشون بده شما از کدام مرکز و کدوم DSLAM و کدوم پورتش به شبکه وصل میشید که بشه براش محدودیت گذاشت و کاری کرد که کسی نتونه با یوزر شما از جای دیگه ای به جز خط تلفن خودتون به شبکه وصل بشه .نقل قول:
نقل قول:
ببینید وفتی شما محدودیت را روی مک آدرس میزاشتین ، دیگه نمیشد با مودم دیگه ای وصل شد ، مثلا مودمت خراب میشد دیگه نمیشد با مودم جدید وصل شد و یا اینکه از داخل کامپیوتر کانکشن بسازی و ... (البته خوشبختانه درست کار نمی کرد این بخش سایتشون)
ولی حالا با اضافه کردن امکان محدودیت با پورت فیزیکی دیگه یوزر روی خط شما و پورتی از dslam که شما ازش به اینترنت وصل میشید بسته میشه . این امکان رو شرکت های شاتل و های وب برای همه مشترکاشون در نظر میگیرن و حتی های وب برای برداشتنش از مشترک ماهیانه پول میگیره و خیلی خیلی مفیده ، چون باعث میشه کس دیگه ای نتونه از یوزر و پسورد شما استفاده کنه و به شبکه وصل بشه.( حتما این بخش را فعال کنید.)
محدودیت به این شکل هست که فقط از خط تلفن خودتون میتونید با یوزر و پسورد خودتون به شبکه وصل بشید و یوزر و پسورد شما به کار کس دیگه نمیاد چون نمیتونه به شبکه وصل بشه (البته من هنوز تست نکردمش که واقعا کار می کنه یا ققط یه گزینه الکیه)
بله اینو میدونم. اضافه کردن همچین چیزی در ریزکارکرد اصلا توجیهی نداره فقط باعث سردرگمی کاربر میشه حداقل میشد در ریز اتصالات اضافه اش کرد، بعد هم وقتی مخابرات اصلا همچین امکانی رو ارائه نمیده دیگه ذکر کردن چنین چیزی در پنل فایده اش چیه؟!نقل قول:
در ضمن تا جاییکه میدونم شاتل اشتراک رو روی خط تلفن قفل نمیکنه روی مک آدرس قفل میکنه، مگر در این چند ماه اخیر اضافه اش کرده باشند. تنها ISP ای رو که مطمئنم اشتراک رو روی خط تلفن قفل میکنه پارس آنلاینه که چند سالی هست این کار رو میکنه.
ظاهرا که این امکان اضافه شده به پنل مخابرات ولی منم مثل شما قبول دارم که نیازی به نشون دادن این مورد در ریز گزارش نیست ولی شاید بشه برای پیدا کردن افرادی که در گذشته از یوزر و پسورد دیگران سوء استفاده کردن استفاده کرد.نقل قول:
من دو سال پیش شاتل داشتم و روی پورت بسته بودن یعنی ما دو طبقه توی یک ساختمان از شاتل سرویس داشتیم ولی نمی تونستیم از یوزر های هم استفاده کنیم. اگر محدودیت روی مک آدرس باشه دیگه نمیش از مودم دیگه یا حتی کانکشن از داخل کامپیوتر هم وصل شد ولی ما چنین محدودیت هایی نداشتیم و فقط یوزر و پسورد خودمون روی خط تلفن خودمون جواب میداد.
اصلا روی مک جالب نیست.
اون گزینه محدود کردن حساب به پورت فیزیکی همونطور که دوستان هم قبلا مطرح کردند مثل اینکه برای این بوده تا حساب 2020 رو محدود کنیم به مک آدرس، یعنی فقط از مک آدرس خودمون بشه رفت داخلش. حالا این موردی رو که شما مطرح کردید هم دور از واقعیت نیست، باشه حتما امتحانش میکنم خبرش رو میدم.نقل قول:
خیلی عجیبه در مورد شاتل! شاید مثل سیاست محدودیت شبانه این رو هم منطقه ای اعمال میکنند! چون همین چند ماه قبل که شاتل داشتم یادمه روی مک آدرس محدود کرده بودند (مثل صبانت)
نمی دونم چرا دیگه مثل قبل که DNS ها رو تغییر می دم سایتی باز نمی شه باید حتما دی ان اس خود مخابرات باشه ایا شما هم مثل من هستید ؟
نه من این مشکل رو ندارم ....نقل قول:
پس برای اینه که من نتونستم وصل شم !!! :n13:نقل قول:
دوستان این ملک جعفریان گفته قراره 20 مدل جدید ADSL به لیست سرویسها اضافه بشه. اولین خبر توی سایت اصلی مخابرات خراسان رضوی. فقط تاریخ نداره خبر برای کی بوده. کسی در جریانش هست؟
نقل قول:
یعنی نامحدود هم قراره بیاد:n20:
کو کجاست منبعش ادرسش ؟؟؟نقل قول:
اگه مخابرات نامحدود بده دیگه ما حجمیاااااااا باید بریم گورمون رو کلا گم کنیم :n15: الانش که اینترنت به این افتضاحی هست بعدش چی میخواد بشه فقط میخوان یوزر بگیرن بیشرفا صبانت هم همین روشو در پیش گرفته افتضاح شده
الان دی ان اس رو عوض نکنیم بهتره یا بکنیم؟ شما دی ان اس تون چیه؟نقل قول:
گفتم که اولین خبر توی سایت مخابرات. اینم لینک. فقط خبر رو کامل بخونید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20 سرویس جدید بر بستر اینترنت ، نه اینکه 20 مدل جدید ADSLنقل قول:
یعنی میخوان سرویس های ارزش افزوده بزارن روی اینترنتشون، الان بعضی استان ها سرویس های جالبی دارن مثلا یک دانلود سنتر دارن که دانلود نرم افزار ها ازش از حجم سرویس کم نمیشه و یا سرویس بازی آنلاین و ...
احتمالا اینا هم میخوان همین کارا رو بکنن.
من از مال مخابرات استفاده میکنمنقل قول:
با dns jumper میتونید بفهمید کدوم پینگ بهتری میده بهتون
اون روز که توی شبکه یک و اخبار اعلام کرد که مخابرات به مناسبت روز جهانی مخابرات کلی خدمات در زمینه اینترنت و خدمات اینترنتی و دیتا و .... و از همه مهمتر برای فیبر نوری ها میخواد خدمات جدید ارائه بده .
که درباره فیبر نوری خبر این بود که قراره بستری فراهم بکنن که بشه خدمات کابل مسی رو نیز روی فیبر نوری پیاده سازی کنن.
بعد از شنیدن اخبار بلافاصله با ملک جعفریان تماس گرفتم که ایشون گفتن همچنین خبرهایی نیست و ....:n29:
به قول معروف گفت خواب دیدی خِــیره .
اونا که همش دروغ میگن برای اینکه مشتری جمع کنننقل قول:
اوضاع پینگ چطوره ؟
خیلی خرابه اینورا
از صبح داغونه.نقل قول:
ملک جعفریان عزیز بگین شما مگر طرح های نامحدود مخابرات رو بر نداشتین چون اعلام شده بود . در حالیکه هنوز استان های دیگه نامحدود دارند .
حالا چرا به حرف بزرگانتون گوش نمی کنین و چون اونا حرفشو زدن چرا طرح های جدید رو اجرا نمی کنید ؟
مال من از ظهر داغون شدهنقل قول:
چرا اینطوری شده اینترنت اون موقع ها فقط شبانه ها داغون بود الان دیگه به روزانه هم گند زدن
آی پی های جدید میده که اصلا سرعت ندارند,داخلی نهایت سرعت, خارجی در حد دیال آپ .نقل قول:
من الان یه هفته ای هست که به سرور EA اصلا وصل نمیشه چه برسه به پینگ . خیلی اوضاع داغون شده .نقل قول:
سلام
منم مشکل افت سرعت شدید و پینگ بالا داشتم
یه زنگ بزنین مخابرات بگین سرعتتون رو یه سرعت پایین مثلا 50 60 کیلو بایت فیکس شده و بگین خطو ریست کنن
الان که خیلی نسبت به هفته پیش وضعم بهتر شده
الان سرور های Dota رو بین 130 تا 150 تو اروپا میگیره
:n05:
سرعت من نوسان داره خیلی زیاد از ١٠ تا ٢٠٠ کیلوبایت ...نقل قول:
آی پی جدید که اضافه کردن تقریبا فقط سایتا داخلی باز میکنه.
چند روزه نمیتونم توی سایت مخابرات برای چک کردن شارژ لوگین کنم! کسی شکل مشابه من داره???
شما از چه ادرسی برای لوگین استفاده میکنید???!!!!
2020.Tci-khorasan.irنقل قول:
آواتارت حالمو گرفت باز !نقل قول:
عجب بیماری هست این ای ال اس
چی میکشه جیسون !
نت یکم اوضاش بهتر شد پینگ خارجی
دوستان طبق صحبت این دوستمون، رفتم پنل کاربری و قسمت ریزکارکرد ها ومی بینم که در آماری که برای روز ها و ساعات مختلف می ده گاهی میزنه که 4 روز متوالی وصله، گاهی یک دقه و گاهی دو روز و الی اخر- - سوالم اینه اون وقت هایی که در جدول میزنه دو روز یا چند روز،خوب مسلما من که سیستمم 4 رروز پیوسته روشن نبوده که !!! حداقل شبا که می خوابم !! پس چرا زده 4 روز متوالی ????،کلا این روش اش در تعیین قطعی و وصلی چگونه هست?? یعنی هرگاه نت از سمت مخابرات قطع باشد ، در جدول مشخص می شود و???? یا کسی مدام از نت ما استفاده می کنه???? یا ...???? لطفا راهنمایی کنیددنقل قول:
شما مودم رو خاموش کنید دوباره روشن کنید از موقعی که روشن کنید ریزکارکرد حساب میشه روالش باید اینطوری باشهنقل قول:
درسته .. روالش همینه ..نقل قول:
چون مودمتون در حالت PPPOE هست اتصال ( کانکت ) خودکار هست .. و تا زمانی که قطع نشه ( یا خاموش بشه مدم ) این شمارش پیوسته است .
نقل قول:خیلی تشکر- بله- روی PPPOE تنظیم هست -پس با این توضیحات اون فواصلی که مودم میندازه فواصلی هست که ازسمت ISP قطع و وصل میشه- پس باید مال شما دوستان هم دقیقا در همین ساعاتی که در جدول هست?? درسته????!!! و شما هم باید شاهد و قطعی بوده باشید دیگه-0 تاریخ و ساعت اش هم که واضح هست.نقل قول:
حاالا سوال دوم: اگر مودم روشن باشد و همه چی اوکی تنظیم اما هیج دستگاهی از طریق وای فای یا کابل به ان متصل نباشد ، ایا از حجم اینترنت کم می شود??
ایا اصلا منطقی هست که صرف روشن بودن مودم، ازحجم نت کم شود???? مرسی
برای هر منطقه فرق میکنه تعداد قطعی.نقل قول:
نه کم نمیشه از حجم ولی استفاده نمیکنید مودم رو خاموش کنید که وقتی روشن میکنید سرعت بهتری داشته باشید البته اینو خودشون گفتن مودم من شبانه روز روشنه.
دوستان من اطلاعاتی زیادی ندار ولی الان 3 روزکه اینترنتم درساعت شبانه بین 1ونیم قطع میشه
واین اتفاق از موقعی افتاده که میرم تو ریزکارکردم و پورت DSLAM به این شکل اطلاعاتش و مدلش
تغییر کرده تو عکس ببینید؟؟ نمی دونم حالا قطی ارتباطی داره با این یانه ؟؟
چرا پورت DSLAM من 3 روزه این مدلی شده اطلاعاتی که میده ؟؟ دوستان خواهشا کمک کنید
:n28:
.