ممنون از همه دوستان 06
از بابت روحیه
انشالله بریم خوش بگذره با دوستان
خدایا هزار مرتبه شکرت
Printable View
ممنون از همه دوستان 06
از بابت روحیه
انشالله بریم خوش بگذره با دوستان
خدایا هزار مرتبه شکرت
یه سوال دارم در مورد دربافت سر دوشی و درجه : اینکه دقیقا از کی اعطا میشه این درجه ها ؟
و اینکه به چه چیز هایی بستگی داره ؟ اینکه من فوق لیسانسم چه درجه ای رو به من میدن ؟
این امتحاناتی که میگیرن تستی هستش یا تشریحی ؟ تو دادن درجه ها چه مواردی دخیل هستش ؟
در پنج روز اخر اموزشی درجه ها اعلام میشه البته ممکنه بنا به دلایلی بهتون نگن و فقط در نامه معرفی به یگان خدمتی قید بشه ستوان سوم یا ستوان دوم فلانی >>>نقل قول:
به غیر از مدرک تحصیلی و معاف از رزمی تقریبا به چیز دیگری ارتباط ندارد
فوق لیسانس ستوان دومی یا ستوان سومی
ممنون دوست من بابت پاسخ گویی خوبتون ! و اخرین سوال اینکه این استرس و کمی ترس قبل از اعزام طبیعی هستش دیگه : دی
اونایی که دی ماه اعزام میشن وضع اموزشی شون با بقیه ماه ها به خاطر سردی هوا فرق م یکنه یا نه ؟
خوب بله البته طبیعی هستنقل قول:
در مورد اعزام در زمستان هم من خودم پایه خدمتی اذر هستم و سرمایه زیادی رو تحمل کردم
اکثر دوستان میگن اعزام زمستون خیلی بده ولی من چندان موافق نیستم به نظر من بدرترین زمان تابستان هست چون سرما رو میشه تحمل کرد مثلا دودور بدو رو میبرنتون گرم میشید یا چهار تا بشین پاشو میدن حالتون جا میاد اما گرما رو میخواید چیکار کنید ؟
دویدن و حرکات ورزشی در گرما بسیار سخت و عذاب اور هست . از محاسن اعزام در زمستان میشه گفت نداشتن اردو در اکثر موارد . زود تاریک شدن هوا و زود تر گذشتن زمان . بارش برف و باران که باعث لغو اموزش های عملی خصوصا رژه میشه و ....
البته این موارد ذکر شده در شرایطی هست که ادم سرمایی نباشی !!!
سلام دوستان شرمنده اینجا سوال می کنم خیلی کلافه هستم , لطفا کسی از دوستان هست جواب سوال من رو بده؟
1-آیا بعد از اتمام آموزشی,فوق دیپلم ها هم کد میخورن ؟
2-اگر کد بخورن میتونن دوره ی کدشون رو توشهر خودشون سپری کنن؟
3-این که میگن 3-4 تا رشته کد نمیخورن مثلا کامپیوتر - عمران و ... به زیر شاخه رشته ها توجه میشه؟ مثلا برق چندتا زیر شاخه داره : الکترونیک-بیوالتریک-الکتروتکنیک...؟
4-مدت دوره کد چقدره و از اتمام اون چی میشه؟
خیلی ممنون.
بچه ها منم سوالی در مورد دوره کد دارم . من که با فوق لیسانس اقتصاد دارم میرم اموزشی و به احتمال زیاد 01 تهران خواهم بود ایا منم دوره کد خواهم خورد یا خیر ؟ اصلا این دوره کد چیه ؟
دوره کد یک دوره آموزش تخصصی تر هست پس از دوره آموزشی مثلا دوره کد مرا مخ (مرکز آموزش مخابرات) یا مراپش یا... معمولا یه سری از رشته ها مثل کامپیوتر و عمران و یه چند تا رشته دیگه دوره کد نمی خورن... البته دقیقا تاثیر مدرک فوق لیسانس تو دوره کد رو نمی دونم!!نقل قول:
فوق دیپلما که معمولا همشون دوره کد می بینن و ربطی به رشتشون نداره مگر اینکه یه عده با پارتی بیفتن ستاد فرماندهی و اینجور جاهانقل قول:
دوره کدم هم به هیچ عنوان معلوم نیست تو شهر خودت باشی یا نه حتی اگه شرایط دار هم باش (شرایط داری بعد دوره کد اعمال می شه)
زیرشاخه رشته ها مهم نیست البته برای کارشناسی به بالاتر
دوره کد نزدیک 2 ماهه معمولا با مرخصی بیشتر نسبت به آموزشی و بعد دوره هم تقسیم می شید.
با سلام
درصد گرفتن سرباز برای ناجاارتش و سپاه چند درصده؟
من رشتم عمرانه کد نمی خورم خویه یا بده کد؟نقل قول:
لیسانس ستوان دوم میشم 06 ؟
نمیشه دقیق گفت اما برای لیسانس در شرایط عادینقل قول:
50 درصد ناحا
30 درصد ارتش
15 درصد سپاه
5درصد وزارت دفاع
ولی چیزی که از این فروم و سایتهای دیگه و حتی معابر و خیابان ها معلومه همه چیز برعکسه.اول ارتش بعد سپاه و بعد ناجانقل قول:
ستواندو چیه دیگه.. الآن که همه جا استواری می دن به لیسانس :) .. شما ستوان سوم می شیدنقل قول:
اینکه کد خوردن خوبه یا بده بحثی هست واسه خودش.. به یه سری شرایط بستگی داره مثلا دوره کد کجا باشی.. اگه مثلا یه پادگان توی پسفه باشی خوب اصلا خوب نیست... اما دوره تو تهران شرایط فرق داره... با فرض بودن تو یه جای خوب 2 ماه از خدمتت بدن مسئولیت چندانی به صورت بی خیالی طی می شه که خودش مزیتی هست.. اما پس از تقسیم شرایط فرق می کنه.. اون موقع شما سردوشی می گیرید... کاملا توجیه هستید.. مسئولیت دارید و هزار تا مسائل دیگه.. از یه منظر دیگه پس از تقسیم شدن دیگه محدودیت های خاص دوره آموزشی رو ندارید.. همونطور که گفتم نمی شه به طور مطلق گفت خوبه یا بده!!!
البته قبلا در این مورد بحث شده که چرا در این سایت تعداد بچه های ناجا کمترهنقل قول:
اما در مورد معابر و خیابان ها
شما سر هر خیابونی که بری سرباز های ناجا وایسادند این افسر های راهور همه سرباز هستند به خط سفید کنار شلوارشون توجه کنید
در هر بانکی دادگاهی فرودگاه ترمینال قبرستان بیمارستان راه اهن صدا و سیما ورزشگاه و هرجا که بری سرباز های ناجا وایساده اند نمیدونم برداشت شما از معابر و خیابان ها چی هست
سلام
من دوستم دیپلمه....یعنی دانشجوی انصرافیه
به نظرتون کجا میوفته؟سربازی واسش سختره؟
من بهش دلداری میدم ولی خوب خیلی ناراحته
یه شرایطی هم داره که تک پسره و پدرشم بیماری قلبی داره ایا این میتونه توی محل خدمتش تاثیر داشته باشه یا نه؟معاف از رزم هم میتونه بگیره که من گفتم دنبالش نر
چرا ناراحته؟؟ کسی که با دیپلم رفت خدمت باید پی همه چیز رو به تنش بماله. از توهین و بیگاری هم ناراحت نشه البته کسی که با دیپلم بره خدمت شانس اینکه بیوفته سپاه از فرد لیسانسه بیشتره کلا بد ترین حالت اینه که بیوفته ارتش در ناجا هم در اکثر موارد تفاوت چندانی بین لیسانس و دیپلم نیستنقل قول:
sent from my open source device
من كه در اين حدها اشنا ندارم ، امروز رفتم المثني برك سفيدم رو كرفتم تا ديدم نوشته نيروي انتظامي شهيد دستغيب جهرم انكار يه بارج اب يخ ريختن سرم :(نقل قول:
يه جيزايي در موردش ميدونم،٧٠درصد كسايي كه از شيراز ميكيره اينطور كه متوجه شدم ميندازن سيستان بلوجستان مرزداري :(
در اين حد كه ميكن جهنم سبزه ميدونم ، لطفا اكه كسي اين اواخر اونجا بوده نصيحتي ، حرفي داره دريغ نكنه....
راستي من در حد دو سه تا جمله الماني بلدم:دي اكه جنتا جيز سره هم كنم ميتونم يه جاي خوب بيفتم؟يا ميفهمن در اون حدها نيستم؟:(
به كامبيوتر و زبان هم اشنايي دارم رشته ام هم الكترونيكه، ميشه اين بخت بركشته ما رو كاريش كرد؟:(
الان واقعا افسردم خداايش اين كه يه نفر همش تو ذهنش فك كنه خدمتش تو سباه اونم تو شهر خودش ميفته و ميتونه از اين دوسال به نحو احسنت استفاده كنه و بعد بره ببينه افتاده ناجا اونم جايي كه اكثرا ميفتن لب مرز واقعا ضدحاله:(
اكه انتظار سباه رو نداشتم الان عين خيالم هم نبود.
لطفا اكر كسي مطلبي به ذهنش ميرسه بكه و كمك كنه.
.اعزام ١دي - ناجا شهيد دستغيب.
سلام،نقل قول:
من خودم شرایط دوست شمارو داشتم. اونقدرها هم ترس نداره.البته مقدار خیلی زیادی به شانس آدم ربط داره چون هرجایی فرق می کنه با جاهای دیگه.
اینم بگم که با توجه به شرایطش (تک پسری) توی آموزشی توجیهشون میکنن که با ارائه یه سری مدارک چطور بیوفته توی شهر خودش. پس از این لحاظ زیاد نگران نباشه.
واسه تقسیمات هم خیلی بستگی داره به جایی که از اونجا دفترچه پر میکنه و اینکه دوره ای که اعزام میشه چه پادگان هایی سرباز بگیرن. من خودم 18 دی پارسال افتادم 04 که بعضی ها خیلی ازش بد میگفتن. من که راضی ام. هم اونقدرها سخت نبود هم اینکه همیشه 120 نفر دیگه هم مثل من داشتن همون سختی هارو تحمل میکردن! فقط سرماخوردناش یکم ضد حال بود!
معافیت از رزم هم خیلی بستگی به این داره که کجا بیوفته. تو همین تاپیک خیلی بحث شد اما به نظر من ارزششو نداره مگه اینکه واقعا نتونه از پس کارهای سرباز بربیاد!
تنها چیزی که واسه من به عنوان یه دیپلمه سخت بوده سرو کله زدن با یه سری بچه هست. البته همه جا آدم باحال پیدا میشه و اینم بش بگو که هرکی حتما چندتا دوست واسه خودش پیدا میکنه و کم کم با عادت کردن به محیط، همه چی واسش راحت تر میشه.
البته من تو یگان خیلی شانس آوردم. تا همین الان که 11 ماه خدمت هستم شاید 2 ماه تو مرخصی بودم! کلا جایی که من هستم زیاد رو استحقاق سختگیر نیستن. ضمن اینکه خیلی از مرخصی های خودمو اصلا تو پرونده ام نمیزارم!
فقط امیدوارم دوستت سنوات نخورده باشه که این یکی اعضاب آدمو خرد میکنه. خدا رو شکر مال ما که بخشیده شد.
با آرزوی موفقیت و خدمت راحت واسه همه.
آقا صفحه 320 تایپیک ، یه بحثی بود در مورد اینکه کسایی که میافتن توی سپاه آموزشی ندارن ، یعنی اون دوره تکمیلی بسیجشون به عنوان آموزشیشون به حساب میاد
الان من تکمیلی بسیج ندارم ، چجوریه ، منظورم اینه که من دارم میرم اردکان خودم تنهام؟؟ یعنی احتمال این هست که توی اونجا بیافتیم وسط کادری ها و وظیفه نباشه؟؟:sq_3:
یا اینکه بیافتم با دیپلم ها و زیر دیپلم ها؟ چون اکثر کسایی که میافتن سپاه یا دیپلم بودن یا تکمیلی داشتن دیگه درسته ، امکانش هست لیسانس بدون بسیج یا پارتی سپاه بیافته؟
-------------------------------------------
پ.ن
چه جالب ، الان داشتم نگا میکردم ، اون موقع که دانشگاه بودم یه پست صفحه 864 زده بودم ، دقیقا نفر قبلی من نوشته "یک تیر نیروی هوایی سپاه اردکان یزد. نبوووووووووووود؟ " ، حالا منم بعد 6ماه افتادم همونجا
با فوق لیسانس احتمال اینکه کدوم ارگان بیفتی بیشتره؟
دوستان کسی خبر داره تعداد سربازا الان چجوریاس؟ فکر میکنید سرباز کمتر شده الان؟
خبرهایی شنیدم که گویا جیره سربازا کم شده (ارتش) و حتی تو پادگان ما دارن سربازارو ساعت 12-13 میفرستن مرخصی که نهار بشون ندن. ضمن اینکه کلا استحقاق ها هم کمتر شده و جیره کلی کمتر شده. دسرهای ارتش هم گویا یه سریش میخواد حذف شه.
موفق باشید.
_رومون هم نمیشه نبود 7 ماه بکشیم!_
بچه ها ادرس دقیق اون محلی که تو تهران بورس قروش لوازم سرابزی مثل لباس و پوتین و ... هستش رو اگه لطف کنید ممنون میشم .
دوستانی که 1 دی اعزام میشن یا بقیه دوستان از روز اعزام کسی اطلاع داره ؟ چون 1 دی جمعه میشه تو برگه هم زده روز 1 دی 6صبح پادگان، ممکنه روزش عوض بشه به خاطر جمعه بودن ؟!؟؟!؟!؟!؟! :)
دوست عزیز مگه میشه شما تنها باشید با دیپلمه ها هم نمیوفتیدنقل قول:
اکثر کسایی که میوفتن سپاه تکمیلی و بسیجی دارند اما خیلی ها هم هستند شانسی میوفتند
دوست عزیز زمان ما که زیر برگ سبز مینوشت در صورت تعطیلی .اعزام به اولین روز کاری تغییر میکنه الان هم حتما همین طور هستنقل قول:
دوستانی که 1 دی اعزام میشن یا بقیه دوستان از روز اعزام کسی اطلاع داره ؟ چون 1 دی جمعه میشه تو برگه هم زده روز 1 دی 6صبح پادگان، ممکنه روزش عوض بشه به خاطر جمعه بودن ؟!؟؟!؟!؟!؟!
اینجور که من پرس و جو کردم کلاً فوق لیسانس هر رشته ای که باشی دوره کد نمیخوری (من الان 01 آموزشی ام - فوق لیسانس کامپیوتر دارم)نقل قول:
جیره های غذا که کم شده، دیگه بزور روزبرگ (16 تا 6) میدن که شام ندن، ولی نهار به همه میدن. دسر و میوه هم که ما تا حالا ندیدیم (خود غذا رو هر روز یه چیزشو میپیچونن، چه برسه به دسر :دی )نقل قول:
دوست عزیز شما میتونی بری میدون امام حسین یا حسن آباد. (البته شاید جاهای دیگه هم باشه، من این دو جا رو میشناسم)نقل قول:
آره نزدیک میدون راه آهنه .نقل قول:
میدون راه آهن رو که به سمت شمال شهر بری (خیابان ولیعصر) می رسی به یه چهار راه که یه پمپ بنزین هم سمت چپش هست ( تقاطع ولیعصر و خیابان مولوی )
خیابون مولوی رو برید سمت چپ می رسی میدون رازی یا همون گمرک
راه زیادی نیست پیاده هم میشه خیلی راحت رفت
اینم محل دقیقش رو نقشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی توی آموزشی ساعت 4 شما میومدی خونه ؟نقل قول:
با فوق لیسانس احتمال اینکه کدوم ارگان بیفتی بیشتره؟
بله دوست عزیز مرکز 01 روزبرگ مرخصی میدننقل قول:
sent from my open source device
واقعا کسایی که در 01 آموزشی هستند خیلی بهشون سخت میگذره :دینقل قول:
این دیگه اسمش آموزشی نیست
ممنون دوست من اره میدون گمرک رو می شناسم کجاست . این مغازه هایی که میگین دقیقا دور میدون هستش ؟ یا تو خیابون های اطراف میدون گمرک .نقل قول:
و اینکه اگر بخوایم بریم اونجا میشه با بی ارتی از راه هان سوار شیم و مولوی پیدا شیم و از اونجا پیدا بندازیم تا گمرک ؟
هم دور میدون مغازه هست و هم تو خیابون های منتهی به میدوننقل قول:
از راه آهن تا مولوی اگر اشتباه نکنم یه ایستگاه اتوبوس بیشتر راه نیست پیاده میشه رفت ولی آره با اتوبوس هم می تونید .
حسن اباد و میدان امام حسین هم همونطور که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن هم این جور وسایل رو میفروشن اما به اندازه گمرک مغازه نداره .
دمت گرم دوست من . ممنون بابت راهنمایی خوب و مفیدتون .نقل قول:
سپاه هاشمی نژاد نیشابور اول دی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول اینکه فوق لیسانس تا جایی که من میدونم دوره کد ندارهنقل قول:
و اما فلسفه دوره کد !
اینکه ارتش دلش به حال کسی نسوخته و الکه بهش آموزش بیشتر نمیده رو در نظر داشته باشید ! پس قضیه این دوره کد چیه که بعضیا میخورن بعضیا نمیخورن !
دوره کد برای افرادی در نظر گرفته میشه که رشته تحصیلی شون کاربرد چندانی برای ارتش و تشکیلاتش نداشته باشه ، بنابراین 2 ماه اضافه تر شما رو آموزش تخصصی میده که تو رسته و تخصص مورد نظرش از شما استفاده کنه
یعنی تخصص قبلی تون رو تو خدمت در نظر نمیگیره ، به عنوان مثال یه سری رشته ها میفتن مرکز آموزش پشتیبانی ( مراپش ) و رسته اداری پرسنلی میخورن ، میرن تو اجودانی پوستشون از کار سنگین اداری کنده میشه
یا میفتن اصفهان مرکز آموزش توپخانه ( مراتو ) یا مرکز آموزش مخابرات ( مرامخ ) و ...
یه سری ها هم مثل ما که کامپیوتر بودن به هیچ وجه دوره کد نمیخورن عوض اش میخورن و میخوابن :دی
دیپلمه ها و بعضی از افرادی که انصرافی از دانشگاه بودن هم بسته به شانس دوره کد میخورن و گروهباندوم یا گروهبانسوم میشن و آجر نمیچسبونن !
بیشترین نیرو رو ناجا میگیرهنقل قول:
بعد ارتش
بعد سپاه و بقیه ارگانهای وابسته ش
معمولا یکی در میون کد میخورن ( بسته به نیازی که ارتش داره )نقل قول:
ستوانسوم میشید در ارتش ( لیسانس )
ارتش اینروزا خیلی فوق میگرفتنقل قول:
بله تقی به توقی میخوره و وضع خراب میشه از جیره و زمان خدمت سربازان کم میکنن تا بودجه برسهنقل قول:
اتفاقا بهتر ! کی بدش میاد ؟!
میدون گمرک بورس اینچیزا هست ، یه سری تجهیزات سربازای آمریکایی اونجا پیدا کردم خداوکیلی ارتش آمریکا بفهمه اینا اینجا پیدا میشه بیخیال تحریم میشه !نقل قول:
همه چیز منصفانه نیست دوست عزیز ، حتی تو خدمت هم باید تبعیض وجود داشته باشه ( دلیل داره )نقل قول:
من یدونه از این اورکت های سبز چند سال پیش از عموم گرفتم که می گفت آمریکاییه ولی برچسبی چیزی روش نیست . انصافا هم خیلی خوب گرم می کنه . کلایی که میره داخل خود کاپشن خیلی نازکه ولی وقتی میذارم سرم اندازه 2 تا کلاه کاموایی گرمم می کنه .نقل قول:
میدون گمرک بورس اینچیزا هست ، یه سری تجهیزات سربازای آمریکایی اونجا پیدا کردم خداوکیلی ارتش آمریکا بفهمه اینا اینجا پیدا میشه بیخیال تحریم میشه !
یه سوال از کجا میشه فهمید که جنسی که از گمرک می خریم آمریکایی یا قلابیه ؟ نشونه خاصی داره (اگر آره رو این کاپشن خودم هم باید چکش کنم ) .
از جنس و کیفیتش میشه فهمید ، یه پلیور ایرانی با آمریکایی خیلی دوخت و جنسش فرق میکنه احتیاجی به لیبل و الزاما made in usa نیست !
اقا راسته كه هركي بيوفته سيستان تو خدمت ميتونه باره خودش رو ببنده؟!(البته اكه زنده بركرده!)
شهيد دستغيب جهرم نبود؟١ دي.
سلام دادااااش تا حالا کجا بوودییییی :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمار پادگانو دارم همه جوره هماهنگ کنیم با هم بریم البته اگه موافق باشی
آهاا منم یک دی هاشمی نژاد نیشابورم :20:
:20: