یکی از دوستان صبانتی آیدی یاهوشو پ خ کنه واسه تست اضافه کردن حجم رایگان به حسابش ...
Printable View
یکی از دوستان صبانتی آیدی یاهوشو پ خ کنه واسه تست اضافه کردن حجم رایگان به حسابش ...
شما به سامانه 195 شکایت کردید؟نقل قول:
چون در بدترین حالت باید سرعت شبانه اتون روی 190 باشه
من که 2 روزه اصلا نتم اتصالی داره هر 2 مین قطع میشه اونم با سرعت 32kB وصل میشه:n03:
100 بار زنگ زدم نمایندگی هی میگن مشکل از ما نیست، به مخابرات گفتم اومدن چک کردن خطمو گفتن سرعتو از 8 بزاری روی 4مگ درست میشه احتمالا،حالا من 2 روزم اونا از 8 بزارن رو 4!!!
10 بار زنگ زدم گفتن باشه میزاریم،یک ساعت بعد زنگ زدم میگن فرارموش کردیم سرمون شلوغه.... دهنمو سرویس کردن اینا
12 روزه صبانت گرفتم فقط 3 روز نت طوری بوده تونستم شب دانلود کنم
چه شکایتی مردم ملک و املاکشون رو میخورند کسی تره خرد نمیکنه حالا بیان واسه سرعت دانلود شبانه پیگیری کنن:n08::n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
ولی حرف شما هم متین آدم باید از جاهای کوچک شروع کنه تا اوضاع بهتر بشه متاسفانه آنقدر سنگ اندازی میکنن در مسیرت حالا میخواهد راجع به اینترنت باشه یا ملک و خودرو و یا هرچیز دیگه که دیگه کسی حوصله وقت صرف کردن و هزینه کردن رو نداره:n03:
صد رحمت به Dial Up... مخابرات قطعه، اینم دستکمی نداره از قطعی...
اخه دوست من شما حداقل یه چیزی دستت هستنقل قول:
مثل من نیستی که آخرش بیان بگن حقت 8 شبانه است و 64 روزانه بقیه اش لطف شرکت
یکی از دوستان 2 مگ داشت از آخر بهش گفتن باید 32 باشه
ولی شما 12 مگ هستید باید 190 باشه حداقل
اگه حوصله و اعصابش داری شکایت کن این همه شما اذیت شدی بذار یه ذره هم این شرکت اذیت بشه
سلام دوستان
من 12 مگ گرفتم.... اول روی 4 مگ بود..... بعدش زنگ زدم پشتیبانی روی 12 مگ بست
ولی الان مشکل من اینجاست که سرعت دانلود روی 6 مگ هست !!!...... snr روی 11 هست و Attenuation روی 35. مشکل قطی هم ندارم
سرعت ها خرابه یا مشکل از منه ؟...... خط مشکل داره یا خودشون سرعت رو کم کردن ؟
خــودشـــوننقل قول:
دوباره زنگ بزنم پشتیبانی اعتراض کنم یا مشکل موقتی هست و برای همه سرعت خرابه ؟ :n13:نقل قول:
شبی چند میگیگی؟:n02:نقل قول:
سرعت شبانه؟
من هنوز دیروز سرویسم وصل شد که امروز گفتم بزارن روی 12 مگ..... دیشب روی 4 مگ بود که به زور 1 گیگ دانلود کردنقل قول:
ولی با اینکه 12 مگ هست سرعت دانلودم خیلی کمتره
رفیق شما از چه لینکی دانلود میکنی؟ حتی وقتی رو 4 بسته بودنت باید شبی 7 8 گیگ دانلود میکردی و ربطی به بستن روی 12 مگ نداشته اصلا؟! لینکهاتون مستقیمه؟نقل قول:
روی 12 مگ باید حدود 1000 کیلوبایت دانلود کنه! میکنه؟
expressleech.com دانلود می کنم.... مستقیمنقل قول:
تو پ.خ هم گفتم که از ساعت 1 سرعت دانلود داغون شد
الان توی مودم روی 12 مگ هست ولی توی اسپید تست روی 6 مگ !!
سرعت دانلود حدود 500 تا 600
فکر کنم برای دانلود شبانه سقف تعیین کردن. من حدود 10-15 گیگ شبانه با سرعت 120KB/s دانلود کردم، سرعت از شب بعد محدود شد روی 12KB/s تا این که تمدید کردم. باز سرعت برگشت به 120KB/s. -- سرویس 128 حجمی
الان چندبار مودم رو خاموش روشن کردم و ip ها مختلف رو تست کردم که آخرش سرعت رسید به 7.87 مگ..... ولی دیگه هرچی زور زدم بیشتر نشد
سرعت 128 در اصل باید 10 تا 30 کیلو باشه شبانه.... منطقه شما حتما خیلی خلوته که به این عدد دست پیدا کردی...نقل قول:
MTU صبانت 1492 هست دوستان؟
سلام
کسی در مورد MAC Address چیزی میدونه؟؟؟
خود PC هم MAC Address آدرس مشخصی داره یا فقط وقتی از وایرلس استفاده میکنی MAC Address میده؟؟؟
پایین بود ولی الان خوب شده!!نقل قول:
حجم باقی ماندت چه قدره؟؟ اگر زیر 5 گیگ است احتمالا باید از اون باشه.
حجم باقی ماندت اگر زیر 5 گیگ است احتمالا از مشکل سرعتت از اونه!نقل قول:
نامردیه که 5گیگ کم شه سرعت بیاد پایین!!!:n23::n29::n21:
یعنی اگه حجم باقی مونده بالای 5 گیگ باشه سرعت میره بالا؟نقل قول:
فکر نکنم این موضوع صحت داشته باشه...نقل قول:
یه زمانی وقتی سرعتم روزانه ام از 340 می رسید به 190 حجم می خریدم سرعتم خوب می شدنقل قول:
بعد از محدود شدن یه بار 5 گیگ خریدم اما فرقی نکرد
رفیق مگه صبا محدود میکنه؟
ساعت شبانه از ساعت 2 تا 7 هست ؟
صد در صدنقل قول:
کمبود پهنای باند داشته باشه روزانه رو هم مجدود میکنه
الان حدود بیشتر از یک ماه که شبی بین 500 تا 700 مگ دانلود دارم قبل از اون شبی 1.5 تا 2 گیگ به راحتی داشتم
ارهنقل قول:
بله (بیشتر از 10 حرف):n02:نقل قول:
منم دقیقا مثل شما شدم .قبل رمضان شبی 2 گیگ میگرفتم الان 600/700 تا .سرویس شما هم 128 هست ؟نقل قول:
ولی جالبه فقط یک شب سرعت دانلودم 460 شد :n02:
تو این دو ماهی که محدود داشتم همیشه همینطور بوده، الان 10 گیگ خریدم سرعت شبانه با روزانه فرقی نداره!نقل قول:
مک ادرس یه چیزی مثل اسم برای ادما میمونه که هر ادمی یه اسمی داره هر دیوایسی هم یک مک ادرس و تو شبکه با اون مک ادرس شناسایی میشه و تو مودم هم که فعلش کنید فقط دستگاه هایی که مکشون هست میتونن به وایر لس وصل بشن و کامپیوتر و لپتاپ ها هم مک ادرس دارن تو بایوس میتونید پیداش کنید تو سی ام دی هم میشه پیداش گرد و ثابت هم هست و ربطی به نرم افزار ندارهنقل قول:
نه 512 است ولی فرقی نمیکنهنقل قول:
مثل اینکه سرویس های زیر یک مگ کلا محدود شدن
سیاست جدید صبانت هل دادن مشترکین به سوی سرویس های بالای دو مگ
جالبه ممنوننقل قول:
نقل قول:
نکته جالبیه
مال من که اینطوریه! الان 10 گیگ خریدم سرعت شبانه که متوسط 30 بود الان بالای 180 شده ،دوشب بیش از 6 گیگ گرفتمنقل قول:
Hostname رو چه طوری میشه تغییر داد؟ اصلا میشه تغییر داد؟نقل قول:
حجم باقی مانده 5.2 گیگ
سرعت دانلود 40
مثل اینکه در مورد من جواب نداد
فکر نکنم به میزان حجم ربطی داشته باشه .این طور که پشتیبانی میگفت وقتی سرویس جدید میگیریم برای یک مدتی نمیدونم چقدر دقیقا" سرعت خوبه ولی بعد اون مدت سرعت محدود میشهنقل قول:
12 مگ تک لینک 220 کیلوبایت چند لینک 500 کیلوبایت الان مشهد از گلوشون این سرعت خوری پایین نره بی شرف ها:n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24:: n24:
حالا شما به خاطر 200 مگ چانه نزن!نقل قول:
برای امتحان چند گیگ بخر ببین چی میشه،ضرر که نداره
512 تک لینک حدود 180 کیلوبایتنقل قول:
حجم باقی ماندت چه قدره؟
تمومش کن دیگه 5.2 گیگ که چیزی نیست:n10: یک هفته ای تمومه:n10: بعد برو نمایندگی خرید بگو اومدم تمدید:n04: بعد احتمالا میگه که همین سرویس رو تمدید میکنی؟:n10: در حالی که تو فکر یک یکساله هست شما میگی من یک ماه میگیرم که اگر محدود شدم همون موقع خودم بیام قطعش کنم دلمم نمیسوزه چون پولش زیاد نبوده :n08:منم همین کار رو کردم الان ولی دوباره خر شدم یکساله گرفتم :n24:خدارو شکر هنوز محدود نشدم :42:شما هم انشالله درستشی که بد دردیه دانلود نکردن:24: بعد شبا دانلود کنی این شکلی بشی دوباره:26:نقل قول: