بله افتتاح سرور تهران مشت محکمی هست بر دهان امریکای جهان خوار و سایت جعلیnetindex ....:18::31:نقل قول:
Printable View
بله افتتاح سرور تهران مشت محکمی هست بر دهان امریکای جهان خوار و سایت جعلیnetindex ....:18::31:نقل قول:
رکورد پینگو افتضاحو زدم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم با سرور عراق
چرا انقدر فرقشونه ؟ :31:
اینم از تست ما :31: 512 محدود
داغه داغه
همین الان گرفتم :31:
تبریک میگم دادا:31:نقل قول:
سلام بچه محل :11: من و امین و یکی دو تا دیگه از بچه ها از مفتح هستیم . من 256 دارم اوایل خوب بود با سرعت 195 دانلود می کرد و شبا میشد 3-4 گیگ دانلود کرد اما الان خیلی وقته سرعت اومده پایین و 1.2-1.3 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد . اگه اینقدر برات کافیه بگیر :31:نقل قول:
شما سرویستون 128 هست؟نقل قول:
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------
نمیدونم چی شده که سرعت یه دفعه رفته رو اوج!
512 نامحدود هستمنقل قول:
البته اپلودم تا 10 کیلوبایت هم میره ها این سایته خرابه :31:
دوستان من بیشتر کارم دانلود بنظرتون ارزش داره بیام رو پارس ؟
اینم شبونش رو share میکنه مثل شاتل ؟
کلا میخوام بدونم با 256 چقد سرعت شبونه میتونم داشته باشم، تو تایم free میشه 1.5 دانلود کرد ؟
ممنونم .
پ.ن: دوستان کرجی مخصوصا مخابرات طالقانی ممنون میشم راهنمایی کنن .
پینگ زیر 100 نمیاد:2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از اينکه سازمان تنظيم مقررات محدوديت دانلود رو حذف کرده پارس انلاين يک سري تعرفه جديد به ليستش اضافه کرده بدون محدوديت ، ولي نمايندگي فروشش ميگه سرعتشون خوب نيست مثلا ۵۱۲ ،30 الي 40 سرعت دان لودش هست .و سيستم يک به ده هم در اون رعايت ميشه .
ايا کسي اين سرويس هاي نامحدود را داره ؟ ايا سرعتش خوب هست يا نه ؟
Sent from my MB860 using Tapatalk
-256 تهران
-این پارس آنلاین همه چیزش خوبه به جز پینگ.من هر شبی که میزارم دانلود حداقل 3.5-3 گیگ میگیره (البته خیلی کم پیش میاد بزارم) ولی بازی آنلاین که میکنم پدرم رو درمیاره!
سلام
سرویس نامحدود کی گرفته؟حداقل و حداکثر سرعت دانلود چنده؟
سلام
من تازه adsl گزفتم از پازس آنلان POL-256-8G
اين pol يعني چي و چه فرقي با CRA-256 مي كنه
آيا اررش داره 30 تومن
و اون 3 شماره كه براي تست مي ديد چي هست و با چه نزم افزار و كدوم بالا و پاييين باشه بهتره
pol اسم سرویساشونه . الان فکر کنم فقط pol میدن . ارزش هم آره داره اگه سرعت شبانه ت بالا باشه :31:نقل قول:
اونم برو این سایتبعد تست بگیر. دانلود و آپلود هرچی بالا تر باشه و پینگ هرچی پایین تر باشه بهتره !کد:www.speedtest.net
بااین سرعت پایین V.p.n میشه چیکار کرد؟
سلام دوستان من 6 رز دیگر به قرار دادم مانده اما 100 مگ بیشتر حجم ندارم . قرار داد رزرو هم دارم میخوام بدونم این 100 مگ رو الان استفاده کنم بعد میپره رو قرار داد پشتیبان؟ یا حتما باید 6 روز تمام بشه ممنون میشم خیلی سریع جواب بدید.
اگه 100 مگ رو الان استفاده کنید به قول خودتون میپره رو قرارداد پشتیبان :31:نقل قول:
لازم نیست 6 روز بگذره
آقا کسی نیست که راهنمایی کنه ؟نقل قول:
دوستان من بیشتر کارم دانلود بنظرتون ارزش داره بیام رو پارس ؟
اینم شبونش رو share میکنه مثل شاتل ؟
کلا میخوام بدونم با 256 چقد سرعت شبونه میتونم داشته باشم، تو تایم free میشه 1.5 دانلود کرد ؟
ممنونم .
پ.ن: دوستان کرجی مخصوصا مخابرات طالقانی ممنون میشم راهنمایی کنن .
پینگ من هم 2 - 3 هفته ای هست که خراب شده
تا یک ماه پیش پینگ از سرور عراق زیر 50 بود و از DNS سرور 4.2.2.4 زیر 170
اما الان زیر 260 نمیاد
برای بازی آنلاین افتضاح ترین هست این پارسنقل قول:
توی این چند هفته آبروم هم رفت
دیگه حتی نمیذاشتن برم تو روم کیک میکردند منو
تو خود شهر وقتی پینگ 70 میده کیفیت خط ها رو خدتون بسنجید :
چرا پینگ من اینقدر وحشتناکه؟؟؟
256 - سمنان :
تست تهران چه فرقي به حال ما داره؟
سلام عزیز ممنون از راهنماییت :11: آره خوبه این مقدار برای من که سرویس نا محدود 128 مخابرات داشتم با سرعت 16 1گیگ تو روز گرفتن خیلی زیاده ما که پیر شدیم با این سرعت 16 مخابرات حسرت به دل موندیم یه فایل بالای 100 مگ بتونیم دانلود کنیم بدون دردسر :27:نقل قول:
سرعت چند روزه افتضاح شده حتی با وجود اینکه تا آخرین ثانیه ها دانلود میکنم اما باز هم به یک گیگ نمیرسه :19:
بچه ها مال شما هم 2 شبه سرعتش خرابه ؟
مال من از 50 به بالاتر نمیره
و دانلود هم نمیکنم
نامحدودش بعد از 10 روز گند زد اصلا صفحه باز نمیشه در 24 ساعت فقط چند ساعت سرعت خوبه شبها تعطیل میشه برای محدودها خاک تو سر 20:30 با اون پیگیری گندش
سلامنقل قول:
کدوم سرویس نامحدود گرفتی؟
رفيق از حول حليم افتادي تو ديگ..!!!:31:نقل قول:
به نظرم خيلي عجله كردي:46:
الانم دير نشده سريع عوض كن بيا محدود البته اگه 3 ماهه يا بيشتر نبسته باشي:31:
cra 128 الان سرعتم خوب شد ولی فایده نداره دارن اذیت میکنند:13:نقل قول:
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
بابا محدود یعنی زندانی نمیشه برگردم زندان:31: نزارین نامحدود پرپر بشه شب زنده داری وحشتناکه:19::31:نقل قول:
اینم از دانلود دیشب ما ! 5.5 گیگ حجم دارم ولی نمی دونم چرا سر 1گیگ یه بار قطع شده :13:
pes12 دارم دانلود می کنم :31:
من کلا دانلود گیم و ویندوز و فایلهای حجیم که فشرده هستند را بیخیال شدمنقل قول:
با مصیبت دانلود میکنی موقع اکسترکت ارور میده
اگه تعمیر نشدند باید دوباره پارتهای خراب را دانلود کنی
آخرین بار یک ویندوز سون دانلود کردم
اکسترکت هم کردم
1 پارتش ایراد داشت که تعمیرش کردم
و فایل ایمیج تحویلم داد
رایتش کردم دی وی دی
موقع نصبش ارور کپی میداد
یه بار دیگه ویندوز را رو یه دی وی دی دیگه با حداقل سرعت رایت کردم بازم نصب نشد و همون ارور را داد
قبل هم این بلا سرم اومده بود
بنابرین خرید اینترنتی گیم و یا بازی و یا خریدشون از مغازه بیشتر میصرفه تا دانلودشون و اعصاب خوردیشون
ولی خدا برکت بده به فایلهای تصویری و کلا غیر فشرده ها
هر جور دانلود کنی کار میکنند ....
آره کلاً دانلود شبانه روی فیلم و کلیپ های تصویریه که من اصلاً دنبال این چیز ها نیستم :31: حالا گفتیم بعد از مدت ها بریم تو کار یه دانلود سنگین :31: یکی دو شب دیگه تموم میشه :31: آخه این نسخه جدیده و زبونش درسته و باگ های قبلی رو نداره . توی بازار نیست . خرید اینترنتی هم بزنم میره بالای 6-7 هزار تومن :31: البته با این وضع برق همون رو الان میدم برای پول برق :31:نقل قول:
منم یه بار ویندوز گرفته بودم اررور داد که با repair ـه winrar درستش کردم ولی یه بار هم یه فایل دیگه بود که repair کردم هم درست نشد :13: کلاً باید از جای مطمئن بگیری ولی اگه باز اررور بده اکثرً با repair درست میشه .
الان بزور صفحه باز میشه حداقل 10 کیلوبایت باشه نه 1 بیت 2 بیت :31:خاک تو سرشان :2:
به نظرم 512 نامحدود بگير كه حداقل درحد 256 كار كنه برات.نقل قول: