ممنون از توجهتوننقل قول:
من درایو یو اس بی رو روی سیستمی که میخوام به وسیله یو اس بی به اینترنت متصل بشه نصب کردم ولی نشد
Printable View
ممنون از توجهتوننقل قول:
من درایو یو اس بی رو روی سیستمی که میخوام به وسیله یو اس بی به اینترنت متصل بشه نصب کردم ولی نشد
نميدونم دقيق جريان چي هست اينا كه من ازشون سرويس ميگيرم پيشگامان كوير يزد هستن تا العان مشكلي باهاشون نداشتم اما 1 ماه كه مشكل دارم ممكنه مودمم خراب شده باشه؟نقل قول:
مورد شما کمی مشکوک هستش. بالا گفتین که واسه تنظیم مودمتون شرکت از شما شماره تلفن می خواد.خب اصلا ربطی نداره کانفیگ مودم به شماره تلفن. واسه چی می خوان و چیکار دارن با شماره تلفن شما منم نمیدونم. شما ازشون حتما بپرسید دقیقا واسه کانفیگ شماره تلفن رو واسه چی می خوان؟
در مورد تعویض پورت هم شما رو واسه چی میخوان؟ تعویض کردن پورت به شما ربطی نداره. خودشون باید کارهاشو انجام بدن.
شاید بخوان واسه اینکار پول اضافی ازتون بگیرن.
شما اگه میتونید با یه نفر که خوب از adsl سر در میاره به شرکت برید و ازشون در مورد مورد اولی که گفتم و تعویض پورت سوال کنید.
نه مودمتون سالمه چون اگه خراب بشه اصلا واستون کار نمیکنه.
ازشون سوال نکردی که جریان چیه؟
خودشون هم نميدونستن چه مشكلي داره اين بار آخر كه زنگ زدم گفتند بياين يه نامه بهتون بدم ببرين مخابرات تا پورتتون عوض بشه مگه پورت يه وسيله هست كه عوض بشه؟نقل قول:
نه مودمتون سالمه چون اگه خراب بشه اصلا واستون کار نمیکنه.
ازشون سوال نکردی که جریان چیه؟
سلام. من یه مودم وایرلس زایکسل خریدم تو راه اندازی اینترنت پی سی که با کابل لن به مودم وصله به مشکل خوردم.
اینترنت به صورت وایرلس راه افتاده و من با لپ تاپم می تونم از نت استفاده کنم ولی اینترنت خود پی سی که با کابل لن وصله نه!
آیا تنطیمات خاصی داره که باید انجام بدم؟
سلام
خواستم مشکلم رو برطرف کنم و سئوال تکراری نپرسم دیدم یه 10 سالی باید بشینم تا تمام صفحات رو بخونم!
پس سئوالم رو مطرح میکنم
من امروز یوزرنیم و پاسورد رو از مخابرات گرفتم بدون اینکه توضیحی بشنوم برگشتم!
خواستم خودم وصل بشم که راهشو پیدا نکردم!آخه قبلا که تو یه شهر دیگه بودم فقط کافی بود یه شماره بدی و اونا بهت آی پی میدادن و با وارد کردنش به اینترنت وصل میشدی ولی تو این شهری که گرفتم یه یوزر و پاسوورد دادن!اینترنت رو زیر رو کردم و تنها چیزی که پیدا کردم و بهش عمل کردم ریست کردن مودم بود!یه جا هم خوندم که باید یه آی پی رو وارد مرورگر کنی و از اون طریق مودم را کانفیگ کنی که هر چی منتظر شدم صفحه باز نشد!حالا از یکی از دوستان میخوام که منو از این سردرگمی نجات بده و بگه مرحله به مرحله چی کار کنم و مشکل باز نشدن صفحه کانفیگ رو چه جوری حل کنم؟!
ممنون
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
راستی مدل مدمم tp link 8811
با سلامنقل قول:
خير دوست عزيزم تنظيماتي خاصي نداره - چون به صورت اتومات آي پي دهي ميكنه
شايد ارتباط با كابل مشكل داره - كابل رو عوض كنيد
و اينكه چك كنيد كه پورت لن disbale نباشه
حتما enable كنيدش
موفق باشيد.
نقل قول:
با سلام
شما ابتدا كابل لن رو به كيس و سر ديگر رو به مودم ميزنيد
بعد از اينكه شناخته شد توي مرورگرتون 192.168.1.1 رو بزنيد
سپس با يوزر و پسورد admin وارد تنظيمات مودم بشيد
حال به قسمت lan بريد و يه كانكشن از نوع pppoe انتخاب كنيد
حالا يوزر و پسورد رو در پايينش بديد ( هموناييكه شركت داده رو، فقط با دقت وارد كنيد ) و مطمئن باشيد كه درسته
سپس ذخيره كنيد
موفق باشيد.
[/QUOTE]با سلام
حالا يوزر و پسورد رو در پايينش بديد ( هموناييكه شركت داده رو، فقط با دقت وارد كنيد ) و مطمئن باشيد كه درسته
سپس ذخيره كنيد
موفق باشيد.[/QUOTE]
با سلامی دوباره
از راهنمایتان بسیار ممنونم
واقعیتش تا مرحله سه که شما فرمودید را انجام میدم یعنی یوزر و پاسورد روکه همون admin رو وارد میکنم ولی تو قسمت تنظیمات که کانفیگ کنم نمیره و مانند اینه که سایت رو نمیتونه باز کنه شاید تا نیم ساعت تا یک ساعت در همین حالت میمونه!
ممکنه مخابرات وصل نکرده باشه و به همین دلیل وارد تنظیمات نشه یا ربطی به اون نداره؟!
در ضمن لینک زیر هم آموزش تصویریش رو گذاشته و طبق اون عمل میکنم ولی وارد تنظیمات نمیشه!!
کد:http://icnd.ir/1389/10/06/post-57/
من هنوز با این مودمم مشکل دارم
کسی میدونه درایور یو اس بی مودم دوپورت pin avid را چطوری باید نصب کنم آخه هر بار که نصب میکنم اگه یک بار سیستم را ری استارت کنم دوباره پیغام میده که درایور یو اس بی مودم نصب نیست
میخوام بدونم موقع نصب باید کار خاصی انجام بدم یا نه
خیلی گیج شدم یکی خواهشا کمک کنه
درایو usb فقط روی xp نصب میشه. اگه شما مشکل نصب دارید شاید از ویندوزتون باشه.چون من وقتی xp داشتم یه بار نصب میکردم و تمام. هیچ مشکلی پیش نمیومد. اینکه بعد از نصب دوباره پیغام میده که درایور نصب نیست واسه همین شاید اشکال از ویندوزتون باشه.نقل قول:
دوست عزیز یکبار بطور کامل و دقیق همه کارهایی که انجام میدید رو بنویسید تا ببینیم ایراد کار از کجاست
با سلام
سپس ذخيره كنيد
موفق باشيد.[/QUOTE]
با سلامی دوباره
از راهنمایتان بسیار ممنونم
واقعیتش تا مرحله سه که شما فرمودید را انجام میدم یعنی یوزر و پاسورد روکه همون admin رو وارد میکنم ولی تو قسمت تنظیمات که کانفیگ کنم نمیره و مانند اینه که سایت رو نمیتونه باز کنه شاید تا نیم ساعت تا یک ساعت در همین حالت میمونه!
ممکنه مخابرات وصل نکرده باشه و به همین دلیل وارد تنظیمات نشه یا ربطی به اون نداره؟!
در ضمن لینک زیر هم آموزش تصویریش رو گذاشته و طبق اون عمل میکنم ولی وارد تنظیمات نمیشه!!
[/QUOTE]کد:http://icnd.ir/1389/10/06/post-57/
با سلام
خوب اگه هنوز از طرف مودم راه اندازی نشده باشه اینترنتتون و خط رانژه نشده باشه؛ میتونید اینطوری متوجه بشید که اگه چراغ Link مودمتون دائم روشن باشه که مشکلی نیست و خط شما آماده هست ، اما اگه چراغ link چشمک زنه و یا اصلا روشن نیست پس از سمت مخابرات هست و یا اینکه اشتباه کابل ها و فیش ها رو وصل کردید.
موفق باشید.
سلام ...کمک....کمک... من مودم وایرلس 2600یو دی لینک گرفتم کانفیگشم کردم الان از طریق لن وصله ولی با وایر لس هرکار میکنم وصل نمیشه نه با موبایل نه با لپتاپ همه ی اون گزینه های اینیبل وایرلسمم روشنه تو تنظیمات مودم بهم گفتن باید حالتwpa رو تغیر بدم ولی نمیدونم چطوری توروخدا کمک کنید بگید... من هرچقدرم دنبال pppoe میگردم پیداش نمیکنم... مشکل از چیه
من میخوام دوتا کامپیوتر رو به وسیله این مودم وصل کنمنقل قول:
یک کامپیوتر رو به وسیله یک پورت وصل میکنم که به اینترنت وصل میشه
کامپیوتر دوم رو که از پورت یو اس بی نصب میکنم به اینترنت وصل نمیشه ویندوزشم سونه همینطور که گفتم درایور یواس بی رو که نصب میکنم اگه مودم رو خاموش یا روشن کنم و یا سیستم رو ری استارت کنم پیغام میده که دراور یو اس بی نصب نیست
جای دو سیستم رو عوض کردم ولی بازم همین مشکل رو داره لازم به ذکره هر دو سیستم ویندوزشون سونه
نقل قول:
مشکل معلوم شد. مشکل اینه که اون کامپیوتری که می خواد با usb وصل بشه ویندوزش باید xp باشه چون مودمتون درایور usb برای ویندوز7 نداره. واسه همینه که نصب نمیشه. شما ویندوز اون سیستم رو به xp تغییر بدید مشکلتون حل میشه.
دیگه هیچ راهی نداره که من ویندوز رو تغییر ندم و یا اینکه این شرکت درایور مخصوص ویندوز7 رو ندارهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اون درایوری که روی cd هست فقط و فقط برای ویندوزxp هستش. حالا شما یا باید ویندوزتونxp باشه یا درایور ویندوز7 واسه usb مودمتون پیدا کنید. اینم بگم که سازنده این مودم سایت نداره. فقط یه شرکت ایرانی هست که اونم واردکننده این مودمه نه سازنده ش. بعید میدونم درایور ویندوز7 داشته باشه. بگرد شاید پیدا کردی وگرنه ویندوزت باید xp بشه.
اینم بگم مودمpinavid کاملا مشابه مودمAlfex هستش. شما اگه درایور usb ویندوز7 یرای مودم Alfex را تونستی پیدا کنی شاید بتونه مشکلتو حل کنه.
بنظر من شما روی اون سیستمتون ویندوزxp نصب کنید خیلی راحتتر از اینه که دنبال درایور واسه مودمی بگردید که شرکت سازنده اش سایت نداره و یه جورایی مجهول الهویت هست
این درایور usb مودم alfex برای ویندوز Vista هستش. اینو دانلود کنید انشاالله مشکلتون حل میشه.کد:http://www.nimrokh.org/ALFEXVISTA.rar
اگه اینم حل نکرد چاره کار تغییر ویندوزه
من وارد تنظیمات مودم میشم
ولی وسط کار گیر میکنه و دیگه جلوتر نمیره
اینترنتم مشکلی نداره و از طریق کانکشن میتونم از اینترنت استفاده کنم
الان میخوام به صورت اتوماتیک کانکت شم ( به زور وارد تنظیمات میشم ولی وسط کار هنگ میکنه و ارتباط قطع میشه))
اینترنت مخابرات دارم
مودم dlink 2640u وایرلسی
اماکنش هست مشکل از hnternet expolor باشه؟؟
نقل قول:
با سلام
یعنی چی به زور وارد تنظیمات میشم و ارتباط قطع میشه؟ یه کم بیشتر توضیح بدین.
ضمن اینکه با فایرفاکس امتحان کردید یا نه؟ اگه نکردید با قایرفاکس یکبار امتحان بکنید ببینید بازم مشکل وجود داره یا نه؟
مشکل عجیب با مودم Asus سلام دوستان
ما یه مودم ایسوس602 داریم که به دو سیستم وصله تو دو طبقه ساختمان مجزا.
توضیحات: مودم تو طبقه مجاور هستش که با یو اس بی به سیستم دوستم و با کابل لن به سیستم من وصله. مودم کانکشن داخلی هستش. سیستم عامل دوستم ویندوز ایکس پی 32 بیت و مال من سون 64 بیت. مودم معمولاً تو روزا روشنه و شبا خاموش.
مشکل اینجاست که هرموقع سیستم من میره حالت Sleep و یا بعضی مواقع زمانی که سیستم رو روشن میکنم اینترنت قطع میشه که گاهی با درآوردن کابل و جا زدن مشکل حل و گاهی ریستارت سیستم، و گاهی هیچ کدوم و مجبورم به دوستم زنگ بزنم که مودم رو ریستارت کنه!!
توضیحات: اکثراً با درآوردن کابل و جازدن به مودم وصل میشه ولی به اینترنت نه (چراغ لن روشن میشه) و آیکون تسک بار از علامت ضربدر قرمز به مثلث زرد تبدیل میشه
راستش اینقدر زنگ زدم (روزی دوبار!) که هم خودم خسته شدم و هم دیگه خجالت میکشم دوباره زنگ بزنم!! جالب اینجاست که اینرنت دوستم قطع نمیشه
از اساتید محترم و دستان کسی هست که بتونه مشکل من رو برطرف کنه؟!
با سلامنقل قول:
زماني كه مثلث زرد رنگ رو ميده روي همون كليك راست كنيد و گزينه ي repair رو انتخاب كنيد
موفق باشيد.
سلام ...کمک....کمک... من مودم وایرلس 2600یو دی لینک گرفتم کانفیگشم کردم الان از طریق لن وصله ولی با وایر لس هرکار میکنم وصل نمیشه نه با موبایل نه با لپتاپ همه ی اون گزینه های اینیبل وایرلسمم روشنه تو تنظیمات مودم بهم گفتن باید حالتwpa رو تغیر بدم ولی نمیدونم چطوری توروخدا کمک کنید بگید... من هرچقدرم دنبال pppoe میگردم پیداش نمیکنم... مشکل از چیه??? در ضمن وقتی دایاگنوز میکنه میگه اشکال از dnsهستش اون دوتا کامپیوتر اون زیر روشنن ولی کره زمین روش نیست!!!
سلام
ببخشيد من جديدا يه بار مودمو ريست کردم
بعدش دوباره کانفيگش کردم
بعد از کانفيگ چراغ اينترنت سبز شد و با کانکشن نميتونستم وصل بشم .
بعد از يه چند روز دوباره قرمز شد و با کانکشن وصل ميشد
از پرتوکول PPPoE استفاده ميکنم. حالا باز سبز شده.ميشه کمکم کنيد دوباره قرمز بشه مودم D-link 2520u
از مخابراتم سرويس ميگيرم. ممنون
سلام
من نتم از پارس آنلاين هست و 1 چند روزه مثلا وقتي فايلي براي دانلود ميزارم بعد ازچند دقيقه سرعت 0 ميشه و نه قطع ميشه ونه ادامه پيدا مي كنه. بايد متوقف كرد و دوباره ادامه داد. مودم هم SMC هست.
پارس آفلاین ! در ارومیه. ظاهرا همه جای ایران همینطوریه. تنها مشکل شما نیست خیلی ها شاکی شدن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
شما ابتدا بايد pppoe بسازيد تا بتونيد از وايرلس مودم استفاده كنيد
داخل كنسول مودم بشيد
192.168.1.1 رو توي مرورگر وارد كنيد و با يوزر و پسورد admin وارد بشيد
سپس به قسمت lan بريد و كانكشن تايپ رو از نوع pppoe انتخاب كنيد و بعد يوزر و پسورد اينترنت رو وارد كنيد
---
حال ميتونيد از wireless هم استفاده كنيد
اوني هم كه شما ميگيد براي گذاشتن پسورد روي مودم هست
به قسمت wlan كه بريد و بعد security setting ميتونيد پسورد بذاريد
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
زمانيكه شما از pppoe استفاده ميكنيد با روشن شدن مودم اينترنت به صورت اتومات برقرار ميشه و نيازي به كانكشن خاصي نيست
اما اگه همزمان bridge هم ساخته باشيد نميتونيد با pppoe وصل بشيد
حتما دقت كنيد كه همزمان يه كانكشن باشه
موفق باشيد.
این کارو کردم ... اما توی قسمت WAN بود اون تنظیمات... درست شد خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییی ممنوننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننن........ ................................:8::5::11:نقل قول:
با سلام
شما ابتدا بايد pppoe بسازيد تا بتونيد از وايرلس مودم استفاده كنيد
داخل كنسول مودم بشيد
192.168.1.1 رو توي مرورگر وارد كنيد و با يوزر و پسورد admin وارد بشيد
سپس به قسمت lan بريد و كانكشن تايپ رو از نوع pppoe انتخاب كنيد و بعد يوزر و پسورد اينترنت رو وارد كنيد
---
حال ميتونيد از wireless هم استفاده كنيد
اوني هم كه شما ميگيد براي گذاشتن پسورد روي مودم هست
به قسمت wlan كه بريد و بعد security setting ميتونيد پسورد بذاريد
سلام دوستان من تازه توی شاتل ثبت نام کردم اما مودمو از خود شرکت نگرفتم.میخوام مودم وایلس بگیرم شرکت که گفت فقط از مارک زاکسیل میتونی استفاده کنی این راسته ؟
بعدم اینکه کدوم مدل زاکسل رو بخرم بهتره ؟
اینکارو بارها انجام دادم جواب نمیدهنقل قول:
مشکل از یه جای دیگس فکر کنم یه تنظیمات خاصی واسه ای پی می خواد چون یه چیزی درمورد ای پی میگه
نقل قول:
با سلام
خير هر مودمي بگيريد جواب ميده
مودم در اين زمينه زياد هست، اول اينكه شما چقدر بخوايد هزينه كنيد و اينكه كيفيت و كاربرد مهم واستون چقد مهم باشه
مدل هاي tplink, dlink, alfex, linksys و...
موفق باشيد
یه سوال داشتم ولی نمیدونم این تاپیک جاش هست یا نه ؟!
من میخواستم یه اشتراک اینترنت با سرعت 128 بگیرم و این اکانت رو به 2تا کامپیوتر وصل کنم . میخواستم ببینم میشه این سرعت اینترنت رو بین هر دو کامپیوتر تقسیم کرد ؟ مثلا به هر کدوم 64 برسه ؟
دوستان عزیز من 256 مخابرات همراه مودم HUAWEI گرفتم ولی اصلا نمیتونم متصل بشم و ارور 651 رو میده . ویندوزم هم 7 هست . حتی طبق نظر دوستان فایل raspppoe.sys رو هم تعویض کردم ولی مشکل پابرجاست . ممنون میشم کمکم کنید .
ایا کسی بلده چیز پی ان رو در مودم ست کنه مودم من دلینک 2740 است لطف کنید راهنمائی کنید با تشکر
با سلامنقل قول:
معمولا مودم ها خودشون همين كار رو ميكنن و تقسيم سرعت رو انجام ميدن
زماني كه شما به هر دو تا پي سي كابل هاي لن مجزا از پشت مودم بكشيد
تقسيم سرعت هم حدودي ميشه - بقيش بستگي داره به استفاده هايي كه به صورت همزمان ميخواد بشه يا نشه
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
توي ويندوز 7 خيلي ديگه ازدوستان هم همين مشكل رو دارن
شما توي XP هم تنظيمات رو انجام بديد ببينيد همين مشكل رو داريد
و در آخر يه كانكشن pppoe بسازيد و ببينيد وصل ميشه يا خير
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
تنظيم كردن وي پــي ان توي مودم امكانپذير نيست
موفق باشيد.
با سلام
تنظيم كردن وي پــي ان توي مودم امكانپذير نيست
موفق باشيد.[/QUOTE]
این کار شدنی است چون مودمم این قابلیت رو داره اما نمی دونم گزینه فعال کردنش چیه توی مشخصات مودم این قابلیت رو داره
ایسوز و تی پی لینک هم در بعضی از مدلهاشون این قابلیت رو داره
اگه بخوام به هر pc یه مودم جدا وصل کنم , اینجوری چی ؟ میشه به هر مودم یه مقدار مشخص از پهنای باند تعیین کرد ؟نقل قول:
با سلام
معمولا مودم ها خودشون همين كار رو ميكنن و تقسيم سرعت رو انجام ميدن
زماني كه شما به هر دو تا پي سي كابل هاي لن مجزا از پشت مودم بكشيد
تقسيم سرعت هم حدودي ميشه - بقيش بستگي داره به استفاده هايي كه به صورت همزمان ميخواد بشه يا نشه
موفق باشيد.
نقل قول:
دست گلت درد نکه .
من مارک خوده زاکسیل رو قیمت کردم 75 بود دیگه نمیخوام از این بیشتر بشه بعدم 2تا پورت لن و داشته باشه . با این چیزا پیشنهادتون چیه؟
من مودم ام SMCهست 2 3 سال باهاش كار ميكنم. تا الان فقط افت سرعت داشتم. ماله مودم هست ؟
سلام .نمیدونم این سوال رو قبلا کسی پرسیده یا نه؟ولی مودم وایرلس من linksys wag 120n هست.من میخوام کوفت p ان رو با مودم تو خونه پخش کنم.کلا راه داره ؟هر چه قدر که میخواد پیچیده باشه .قبول.
سلام
من مودم Tp-link TD-8101G دارم خواستم فایروال مودم آپدیت کنم که متاسفانه مودم من ورژن 2.3 بود و من اشتباهی ورژن 3 ریختم الان دیگه تنظیمات مودم با ادرس 192.168.1.1 بالا نمیاد که فایروال به ورژن قبلی برگردونم و فقط چراغ Lan روشن میشه
راهی هست که بتونم فایر وال برگردونم ؟
ببین داخل مودمت گزینه ای به نام چیز پی ان داره .اگه داشت مشخصات پی ان رو بهش بدهنقل قول: