ممنون...پس من تو مغازه امتحان میکنم ببنم چجوریاس! از بین 32 و 34 یکی دو انتخاب میکنم!نقل قول:
شما پخش اون مدل رو تایید میکنین؟(یو453)
ممنون...پس من تو مغازه امتحان میکنم ببنم چجوریاس! از بین 32 و 34 یکی دو انتخاب میکنم!نقل قول:
شما پخش اون مدل رو تایید میکنین؟(یو453)
ضمن عرض سلام مجدد اصلاح می کنم پخشCDE-133EBTباند کواکسیالsps-510نقل قول:
ضمن تشکر از راهنمایی شما بنا به دلایلی نمی خوام از آمپلی فایر استفاده کنم و ترکیب اصلی باندها را عوض کنم به همین دلیل اصرار به استفاده از باندهای کواکسیال دارم
لطفا در صورت امکان با این محدودیتها اینجانب رو راهنمایی کنید بازهم از توجهتون ممنون
والا من با اون پخش کار نکردم ولی کیفیت پایونیر پایین اومده باید بهتر از 2550 باشهنقل قول:
شما خبر دارین از بین 6930 - 6932 - 6934 کدوم بیسش و شفافیت صداش بهتره؟؟؟؟؟ و اگه در آینده آمپ ببندم بهتر تر تر میشه؟:n02:نقل قول:
دوستان سوال فنی:
برای خرید ساب از چه برندی بخرم!!!!!!!!!!!!!!!!1
هرتز؟
ادیو سیستم؟
گلیدن؟
راکفورد؟
گرند زیرو؟
چه مدلی؟کدوم نصبت به قیمتش با کیفیت ؟و با قدرت؟
قدرتشم حدوده 300 تا 500 rms باشه حالا یه ذره قویترم موردی نداره ولی کیفیت برام مهمه
دوستان بهترین ساب وفر تا 400 تومن gladen rs 12 free air؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه طاقچه نمیخوام.
البته ویبره هم داشته باشه و فقط صدای هور هور از صندوق در نیاد
:n01:
سلامنقل قول:
من نظرم رو اينفينيتي هست. ولي همينجا خدمتتون عرض ميكنم اين اينفينيتي و جي بي ال هاي بازار ديگه مثل اون قديميها نيستند ها. بعدا نگيد نميدونستيم.:n02:
سلام گلم.نقل قول:
بله پخش خوبيه فقط خروجي pre هاش 2 ولته.
چرا 510؟سايزش 13 هست كه؟براي استيج جلو ميخواهيد؟
پيمان جان بودجه چقدره؟نقل قول:
راكفورد هاي پانچ سري قديم اگه گير بياري خوبه.
آديو سيستم و گليدن هم كه جزو برندهاي داراي رنكينگ بالا هستن.
هرزت هم خوبه ولي تو سري پائين خرابي داشته.
گرند هم قدرتيه و كيفيت من تو سابهاش نديدم.
بودجه؟
بله ساب خوبيه. امتحانش رو هم پس داده.با مدل RS12 از نظر پارامتريك خيلي تفاوت نداره.نقل قول:
RS 12 قيمت ليست شركت 440 هست
RS 12 Free air قيمت ليست 380 هست.
اگر ويبره خوب بخواهيد بايد سايز 15 بگيريد.كه 15Free Air قيمت ليستش 640 هست
با سلام
دوستان من میخوام ساب بخرم که بین mx 12 plus و همین مدل ده اینچیش موندم و تنها به خاطر کامل درایو شدن چون ده اینچیش دویست تا میخواد ولی دوازده اینچیش سیصد تا حالا امپ من 230 تا روی چهار اهم میده حالا میخوام ببینم اینا صداشون خیلی تفاوت توشون هست یا زیاد فرقی ندارند با هم؟
در ضمن اینم بگم پخش 8019 هست و باند عقب هم 1073 هست و امپمم امپ سه کانال dls هست که با هزار مکافات گیر اوردم از بس که هر کی رو دیدم و گفت فلان امپ امتحان کردم نشد و اقا حمیدم یه امپ یه تومنی از گلیدن پیشنهاد میدادند که واقعا خیلی هزینش برام سنگین بود واسه همین رفتم سراغ این امپ که از خود dls باشه و روی دو کانال 120 تا میده و یه کانال مونو میده که فک کنم 230 تا روی چهار اهم و روی دو اهم 330 تا میده
حالا یه ساب توی رنج قیمتی 200 تا 300 که با یه باکس کوچیک جواب بده که اونم دیگه باید مزاحم اقا حمید بشم بهم پیشنهاد بدید
شرمنده زیاد شد میخواستم کامل در جریان باشید تا بتونم بهترین خرید رو داشته باشم
Sent from my HTC One X
سلام .....:n18:نقل قول:
دوست عزیز تنها تفاوتی که توی 8016 و 8019 هست فقط همین sd هستشنقل قول:
یو اس بی رو هم میزارن توی داشبورد که به نظر من هم زیباتر هستش و هم کاملا یه حسن محسوب میشه خود من توی پخش قبلیم دو تا فلش رو به خاطر اینکه پام خورده بود بهشون و خم شده بودند انداختم رفت حداقل توی داشبورد جاشون امنه و همچنین رابط نمیزنن خودش یه فیش مادگی یو اس بی داره که میارن میزارنش توی داشبورد البته اگه توی بعضی ماشینا مثه 405 که پخش پایین هستش سیم نرسید به داشبورد رابط میزنن که بلند تر بشه همین
موفق باشید
سلامنقل قول:
ممنون .یعنی 8016 و 8019 هر دوشون موقع گذاشتن و برداشتن CD پنلشون دستی بازمیشه ؟ یا نه برقی ؟ یا شایدم 7016 این حالت رو داره من اشتباه گرفتم ؟
سلامنقل قول:
پنل برقي نيستن.
بودج400-500 تومن------پس پیشنهادتون راکفورد هست اقا حمید؟نقل قول:
نظرتون راجبه این مدل چیه؟
alpine swx-1043d
زده made in taiwan اصله؟از لحاظ کیفیت و قدرت چطوره؟
سلام .پس این منظورش چیه ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنار عکسش تو ویژگیهاش نوشته : FLIP DOWN WITH ALARM
7016 هم اینو نوشته !!! :n13:
6932 یا 6934 فرق زیادی با هم ندارن ببین اصلا کدومشو میتونی گیر بیارینقل قول:
ولی بدون امپ 6932 بهتر جواب میده با آمپ 6934 اون jbl GT6-69
که گفتم 195 تومن هستش با آمپ از همشون بهتره
شفافیت و وضوح صدا بالا با بیس نرم خواستی mtx RTC693 بگیر 168 تومنه
دوستان کسی راجب کیفیت این ساب چیزی میدونه؟
swx-1043d?
فیک هم داره؟
یه دونه دیدم روش زده بود made in taiwan از کجا بدونم اصله؟
سلام جنابنقل قول:
ببینید من اصطلاحات صوتی رو خوب نمی دونو من می خوام با استفاده از پخش و 4اسپیکر کواکسیال و با توجه به سایز باندهای فابریک l90اقدام به بستن سیستم کنم در ضمن نمی خوام از آمپلی استفاده کنم چون اهل صدای بلند نیستم
با توجه به کیفیت برند آلپاین می خوام پخش و باند رو از این برند انتخاب کنم لطفا راهنمایی بفرمایید
عزیز آمپ که فقط برای صدای بلند نیست آمپ برا اکثر کواک ها و کامپا نیازه آمپ نباشه فقط میتونی 6930 کنوود یا پایونیر 6964 یا کامپوننت های نه چندان خوب که تفاوت صدای آنچنانی با باندای ال نودت احساس نمیکنینقل قول:
به نظرم یه آمپ 4 کانال بگیرید و دو دست کامپوننت که فیک شه تو جاهای باندای فابریکت فکر کنم کامپ 16 سانتی میخوره ال نود عقبش جلو هم 13 ولی فکر کنم جلو 16 هم جا شه
دوستان به نظرتون باند
Pioneer TS-A6964S میتونه تو رنج قیمتی خودش خوب باشه ؟
میخواهم باند فابریکی های ماشین رو ( پرشیا ) رو عوض کنم و یک باند دیگه بندازم ولی نمیخواهم هزینه کنم
میخواهم ببینم با یک هزینه کم چی میشه گرفت و چقدر هزینه نصب و سیم کشی در میاد ؟
الان همین 6964 رو هم نمیدونم حدودا قیمتش چند شده !؟!؟
صد در صد از فابریکی بهتر جواب میده 120 تومن در میاد فکر نکنم بتونی تو جای فابریکی جاش بزنی اگه طاقچه رو ببری 10 تومن هزینه برشه اگه طاقچه mdf بزاری بین 25 تا 50 دیدم پول طاقچه میگیرن نمیدونم طاقچه ها چه فرقی میکنن از نظر خودم به این نتیجه رسیدم که اونا گرون فروشن پس:n02:نقل قول:
در ضمن تو پارس طاقچه mdf بزاری صدا بهتر میشه تا طاقچه رو ببری چون صندوق پارس گندست یه جوریه مثل 405 صدا خوب ازش در نمیاد اما تو پراید طاقچه رو میبری بهتر صدا میگیری تا طاقچه میزاری فکر کنم به خاطر محیط صندوق عقبش باشه
من باند 6932 رو پیدا کردم! فروشنده گفت 160تومن و تعریفم کرد!ولی پخشو نتونستم پیدا کنم! گفت یو453 قدیمیه! واقعا قدیمیه؟؟؟ به جاش چی بخرم؟نقل قول:
اساتید میشه در مورد انتخاب باکس واسه 2تا ساب 1260 راهنمایی کنید
یکی از دوستان باکس سیلد پیشنهاد داد...خوبه؟فرق باکسا چیه؟بهترینشون واسه کیفیت کدومه؟
و اینکه از یک باکس 2قلو استفاده کنم بهتره یا 2تا باکس جدا
آخرین سوال در مورد آمپ مونو واسه این ساب(1260Rms:300) آمپ(D8601(Rms300 اینکه قدرت ساب و آمپ یکی باشه مشکلی نیست؟اگه (D9601 (Rms500 بگیرم بهتره یا بدتر؟! 200وات اذافی واسه ساب ها مشکل ایجاد نمیکنه؟!!آخه شاید بعدا خواستم ساب قویتر ببندم...!
میشه توضیح بدید که اگر بخوام دو جفت کامپوننت تو ال90 استفاده کنم با همون پخش آلپاین می بایست از چه آمپ و کامپوننتی استفاده کنم تا مچ بشه
به نظرتون این باند ها صداشون خیلی با باند خود ماشین فرقی داره ؟نقل قول:
الان باند فابریکیه پرشیا رو ماشینه
میخواهم ببینم این باند ها حدودا چثدر فرق دارن ؟ چون مثلا الان این بانده رو من راحت میتونم زیادش کنم ولی دیگه بیس اصلا نمیشه ازش گرفت ، منم نمیخواهم بیس خیلی شدید مثل ساب بگیرم
میخواهم ببینم از این باند ها هم اصلا میشه بیس گرفت ؟؟
هزینه های جانبی چی داره ؟ برای نصب
------
الان من دو گزینه دارم ، یا شیشه ها رو دودی کنم یا یدونه از این باندا بگیرم که موندم کدومو انجام بدم و میخواهم ببینم باند ها اگه ارزش دارن عوضشون کنم
فروشنده از میوه جات پوسیده هم تعریف میکنه خبنقل قول:
یه چی رم نداشت دیدی سریع گفت قدیمه:n02:
گناه نباشه والا خودمم نمیدونم قدیمی هستش یا نه:n02:
اگه پیدا نکردی 2550 بگیر مثل همونه
صد در صد صدا از باندای فابریکی بهتر میشه با 6964 مثلا اگه حداکثر صدا پایونیر 62 باشه شما تا 55 ایشالا صدا باندات بهم نمیریزهنقل قول:
بیس بهتری میزنه کلا باندای 6.9 از باندای گرد بیس بهتری میزنن هزینه ای نداره فقط سیم باندای عقبتو میکنن وصل میکنن به باند جدید که خودتم این کارو میتونی بکنی ولی بریدن طاقچه رو باید بدی برات انجام بدن تا باند بره توش
اخه این مدل کنووده سه تا خروجی امپ داره بعدا بخواد ارتقا بده به کارش میاد ولی 2550 اینطوری نیستنقل قول:
Sent from my HTC One X
نه بابا! اونی که باندو داشت گفت تموم کردم...ولی تقریبا از10-15تا از مغازه های دیگه پرسیدم...بعضیاشون گفتن قدیمیه!نقل قول:
شما که گفتین پایونیر کیفیتش کم شده! تو اون رنج کنوود مدلای دیگه ای نیست یعنی؟؟؟ که از 2550 بهتر باشن؟؟؟
دقیقا همین جمله رو فروشنده باند گفت! فقط گفت نمیدونم تو بار جدید دارم یا نه!!!نقل قول:
مورد دیگه هم 456 بود که اونم پیدا نکردم!!
شما چیرو پیشنهاد میدین؟؟ اگه بگم از تهران هم بیاد چقدر میگیرن برا نصبش؟؟؟ آخه میتونم اعتماد کنم؟؟
رفیق مثل اینکه دویتان میگن 6965S اومده با قیمت 104 تومن حتما باید تاقچه فابریکی رو ببرن ؟ اگه تاقچه غیر فابریکی بخواهم برای ماشین بگیرم میدونید حدودا چقدر هزینشه ؟نقل قول:
و مهم تر اینکه با این رنج قیمت شما همینو پیشنهاد میکنید ؟
دوستان نظری ندارید؟نقل قول:
6964 بود 120 بعد 6965 بود 135 الان که 6965 شده 104 پس حتما باید 6964 ارزون تر شده باشه 6965 که 60 واتی هست پس بدون آمپ 6964 بهتر از 6965 هستشنقل قول:
گفتم من دیدم برا پارس اگه طاقچه mdf بزارن بین 25 تا 50 هزینه بر میداره برش هم 10 تومن
خب اره پایونیر از 2012 به بعد یه جوری شده به خصوص 2013نقل قول:
نقل قول:مورد دیگه هم 456 بود که اونم پیدا نکردم!!:n28:
شما چیرو پیشنهاد میدین؟؟ اگه بگم از تهران هم بیاد چقدر میگیرن برا نصبش؟؟؟ آخه میتونم اعتماد کنم؟؟
پخشو موندم چیکار کنم؟!
این پایونیر حالش خوبه ؟؟؟ :n02: چجوریه این مدل بالاتره کیفیتش پایینتره !؟!؟نقل قول:
یکجا دیدم با قیمت های قبل 6975s رو گذاشته بود 140 !! این قضیش چیه ؟ اصلا من نمیدونستم مدلی از 6975 به اسم s وجود داره با این قیمت !!
دوست عزیز شما باید یه پخشی برداری که سه تا خروجی داشته باشه دیگه حالا سه تا خروجی های ولت نشد حداقل سه تا دو ولت بهت بده تنها دلیلی هم که من اون روز این مدل رو از بقیه متمایز دونستم همین مزیتش بود چون بعضی وقتا شما یه دفه دلت یه صدای تمیز برای جلو میخواد انوقته که به فکر خرید کامپوننت میفتی توی این شرایط ادم شاید امپش جوره کامپشم جوره فقط به خاطر به خروجی امپ که پخشش نداره دستش میمونه توی پوست گردو و باید پخش رو بده بره ولی شما تا قبل اینکه نخریدی دستت بازهنقل قول:
در ضمن اگه اونو پیدا نکردی میتونی دنبال u456 که خودت گفتی یا u6049 بگردی این دو مدل هم خوبن
Sent from my HTC One X
سلام
دوستان و اساتید از این دوتا کدوم بهتره ؟ :n13:
Pioneer DEH-6450BT
Kenwood kdc-x8019BT
سلام.نقل قول:
اگه قديميش باشه عاليه.
آلپاين و هم خيلي دوست دارم.مدل 1042 رو شركت داره 415 تومنه.
كلا آلپاين تقلبي نداره و انحصاري وارد ميشه تو سط شركت موج نيكان.
اگر تميزه و كم كاركرد بگير.
احتمالا بوقي هست كه بعد از خاموش كردن خودرو پخش ميشه جهت يادآوري اينكه پنل رو فراموش نكني آقا دزده ببره:n02:نقل قول:
گلم هر كدوم رو خواستيد بفرمائيد خدمتتون توضيح بدم.نقل قول:
PRE كه عرض كردم منظورم خروجي Pre Out پخش هست كه براي اتصال به امپليفاير توسط كابلهاي RCA ازش استفاده ميشه.
كواكسيالها خيلي كيفيت خوبي ندارن.بهتره كامپوننت ببنديد.
بله از آلپاين هم ميتونيد استفاده نمائيد.
بودجه چقدر هست؟
u456 بگيريد قيمتش تهران 298 هست.نقل قول:
سلام.نقل قول:
فكر كنم نقشه باكس پورتد و سيلد رو كه قبلا براي بچه ها طراحي و كشيده بودم منزل داشته باشم. عصر برم منزل براتون ميگردم اگر بود ارسال ميكنم.
بهتره توان آمپليفايرتون درصدي از توان سابتون قويتر باشه.
بستگي داره چه ميزان هزينه نمائيد.ولي بهتره براي جلو و عقب از يه برند استفاده كنيد.نقل قول:
من نظرم روي 8019 هست.نقل قول:
اون تقلبیشه 6975 سه جور قیمت دارن یکی 400 به بالاست درجه یکی یا همون اصلی چینه که میگن با گارانتی پایونیران هستش یکی 190 تومنه درجه دو چین هستنقل قول:
یکی هم 120 تومنه درجه سه چین هست