دوستان انديشه فك كنم سبزه ميدان بنر زده كه تخفيف زمستاني با 30 درصد كاهش قيمت.
منظورش همين كاهش قيمتاي اخير بود يعني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه اين كاهش قيمتا به 30 درصد ميرسه.
كسي اطلاعاتي داره بگه.من يه ساعت ديه نتم تموم ميشه
Printable View
دوستان انديشه فك كنم سبزه ميدان بنر زده كه تخفيف زمستاني با 30 درصد كاهش قيمت.
كسي اطلاعاتي داره بگه.من يه ساعت ديه نتم تموم ميشه
منظورت WiMax که نیست ؟ :46:نقل قول:
دوست خوبم وقتی تو بنر ها میزنن کاهس 30 درصد معنیش این نیست کل سرویس ها 30 درصد کم شده یکی از سرویس ها هم 30 درصد قیمتش کمن شه میتونن از این تبلیغ استفاده کنندنقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز به علت امنیت نداشتن و اعتماد نمیتونم چنین کاری را انجام بدم متاسفم
خب پیغام خصوصیش رو هم اینجا میذاشتی همه ببینن , چرا تعارف میکنی ؟ :دینقل قول:
بچه ها کسی راجع به سرعت وقیمت سرویس مخابرات رشت خبر داره؟
این یعنی چی که زیر نظر پارس آنلاینه.
نهنقل قول:
منظورت WiMax که نیست ؟
واسه ثبت نامش باید بری شرکت پارس آنلاین ، در کل یعنی میری اینترنت پارس آنلاین رو میگیری و فکر کنم فقط اسمش اینترنت مخابرات هست، من خودم میخواستم واسه مخابرات رو بگیرم ولی دیدم اینجوریه رفتم اندیشه گرفتم، ولی میگن که نرخ های مخابرات از بقیه سرویس ها ارزون تره!!!!!!نقل قول:
بچه ها کسی راجع به سرعت وقیمت سرویس مخابرات رشت خبر داره؟
این یعنی چی که زیر نظر پارس آنلاینه.
چیزی نبود بابا :31: بهش گفتم از کجا میگیری ما هم بریم بگیریم . تا حالا چندین نفر گفتن که داریم و ... ( ولی من هر چی گشتم و تحقیق کردم نبود :2:) کم کم دارم به این نتیجه میرسم که اینا همش خالی میبندن . مسائل امنیتی :27:خوب 100 % اینایی که تو ازشون خدمات میگیری سایتی ، شماره تلفنی ، چیزی دارن که . اونو بده . اگرم بیام لوشون بدم تو که گیر نمی افتی ، اونا رو میگیرن .:31::31::31: ( شوخی کردم ) .:19:نقل قول:
اصلا کاهش قیمتی در کار بوده که حالا بخواد به 30 درصد برسه؟! اون چیزی که اینها بهش میگن کاهش قیمت، بیشتر سیاه بازی هست. نمونه اش...نقل قول:
من در لاهیجان در سال 89 می تونستم با هزینه ماهیانه 17 تومن، سرویس 128 کیلوبیت بگیرم، با متوسط سرعت دانلود 60 کیلوبایت بر ثانیه. در نیمه اول سال 90، سرعت سرویس های 128 محدود شد به همون 16 کیلوبایت بر ثانیه. برای جبران این موضوع، می تونستی سرویس 256 کیلوبیت بخری، با هزینه ماهیانه 21 تومن، و متوسط سرعت دانلود 50 کیلوبایت بر ثانیه. در نیمه دوم سال 90، سرعت 256 هم در مقطعی محدود شد، از طرف دیگه، Line Rate برخی از نقاط شهر از 572 به 1088 کیلوبیت ارتقاء پیدا کرد. در این حالت می تونی سرویس 512 کیلوبیت با هزینه ماهیانه 25 تومن، و متوسط سرعت دانلود 60 کیلوبایت بر ثانیه بخری.
خب در فاصله یک سال، شما برای خرید یک سرویس با کیفیت یکسان، باید حدودا 47% هزینه بیشتری پرداخت کنی. پس کاهش قیمت خاصی رخ نداده، بلکه با دادن یک سرویس به کاربر و عادت دادن کاربر به اون سرویس، سعی شده که کاربر به سمت پرداخت قیمت های بیشتر سوق داده بشه. حالا در نظر بگیرید که قطعی ها و کاهش سرعت ها در سال 90 بسیار بیشتر از سال 89 بوده، و مشتری مداری و برخورد صحیح با مشتری هم در اندیشه نسبت به گذشته افت داشته. این چند روز اخیر هم که سرعت دانلود یک سرویس 512 در بسیاری از مواقع حول و حوش 14- 15 کیلوبایت در ثانیه شده، حتی گاهی شب ها سرعت متوسط به 4 کیلوبایت در ثانیه میرسه (یعنی اگر با دایال آپ دانلود کنی، سرعتش بیشتره!).
نقل قول:
عزیز اولن خالی بندی تو کار و مرام ما نیست دومن من از کجا به شما وووو اعتماد کنم توی این دوره زمونه ادم به دادش خودشم نمیتونه اعتماد کنه چه برسه ...... مثل اینکه فراموش کردی که داری توی ایران زندگی میکنی شاید هم یادت رفته که تو ایران هستی هیچ ادم عاقلی میره دستی دستی خودشو ب..... میده تا من یا دوستان دیگر این کار را بکنن بعدشم چی به من میرسه که بخوام واسه شما خالی ببندیم :41:
اگر خالی بندی نیست یه مدرکی ، چیزی رو کن . شما اگه مسئله امنیت برات مهم بود که نمی یومدی اینجا جار بزنی که اینترنت ماهواره ای داری .:21:نقل قول:
اصلا ببینم خودت چطور از ارایه ی چنین خدماتی در رشت مطلع شدی و رفتی تهیش کردی ؟ 100 % که تبلیغاتشونو تو فلکه گاز نزده بودن:27:
اگر بنده آدم فروش بودم تا الان شما گوشه ی .... بودی عزیز ، نمی اومدم اینقدر ازت سوال کنم که . راحت ردتو میزدم . :2::13:
کسی راجع به سرعت مخابرات برای خط گلسار خبر داره؟قیمتها رو کجا میشه دید؟نقل قول:
سرعتش چطوره؟
نقل قول:
من رفتم پارس آنلاین اونجا لیست قیمت هاش رو میدن
به عنوان نمونه :
یکماهه 128 ترافیک 2 گیگ 9000 و 256 ، 12000 تومن
سه ماهه 128 ترافیک 6 گیگ 8500 و 256 11500
سه ماهه 512 ترافیک 6 گیگ 17000
حجم اضافه هم 1 گیگ 3000 تومن و 2 گیگ 5000 تومن و ....
کلا گویا ارزون ولی کاراییش ؟؟؟؟؟؟
حالا یکی به ما میگه که منی که خط 4 هستم شاتل بگیرم یا پارس آنلاین
دوستام تو گلسار هم پارس دارن هم شاتل که سرعت دانلود پارس 256 تو روز 170 اینا هست و شاتل 128 هم سرعتش 230 اینا هست ولی خاب گرون تره
حالا می خوام بدونم که تو خط 4 هم شاتل این برتری رو داره و این که سرعت ها در حالت روز خوب چجورین ؟
سلامنقل قول:
سوالت چی هستش می خوای اکانت ماهواره ای بگیری شاید بتونم کمکی بهت بکنم
سلام دوستان !!! اندیشه داره بدجور گند میزنه !!! این تخفیف جدیدش کلاه برداریه ! نسبت 1 به 10 میده ، سرعتش خیلی پایین اومده ! من با این که قبل از این طرح گرفتم و 15000 تومن واسه یه اینترنت 128 نامحدود پیاده شدم ، دارم کیفیت سرویس جدید اندیشه که 128 یک به دهه رو استفاده میکنم ! 256 با نسبت 1 به 10 حدود 15 تومن تموم میشه و 512 با نسبت 1 به 10 حدود 25 تومن میشه.عملا ترغیب به استفاده از 512 میشین که احتمالا کیفیتش قابل قبول نیست.من که اصلا از 128 نامحدود راضی نیستم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتها رو اینجا زده (فکر کنم فقط واسه مشترک های اندیشه سبز باز شه)
واسه من باز میشهنقل قول:
قیمتها رو اینجا زده (فکر کنم فقط واسه مشترک های اندیشه سبز باز شه)
البرز
اندیشه خط 4
سرعت دانلود روز لینک مستقیم حداکثر 15 :2:
دوست من راجع به سرعت شاتل تو گلسار مطمئنی؟نقل قول:
یعنی من 128 بگیرم سرعت دانلودم 230 میشه؟
نقل قول:
مطمئن که پسر عموم الان خودش داره ، فقط یه چیزی هست که گویا اگر در یک ماه بیش از یک حدی که نا معلوم بیشتر دانلود کنی از تهران به کفته خود شاتلی ها سرعت کم می شه تا 70 اینا (که واسه یکی از دوستان شد)ولی بعد از یه مدتی دوباره بالا می یاد ولی الان که پسر عموم یک ماهه که داره (بصورت عادی ماهی حول 2 گیگ حجم مصرف می کنه)فعلا سرعتش همین 230 ایناست.
راستی هیچکسی نیست که در مورد سوال ما جواب بده ؟
خط 4 .... اوضاع سرعت پارس و شاتل ؟؟؟
منم سرعتم نامحدود256 است از اندیشه دارم دانلود از سایتهای غیر ایرانی سرعت افتضاحه ولی از سرورهای ایرانی سرعتم خوبه 4 تا5 روزی میشه اینطوری شده لعنت به این اینترنت شما 128 نامحدود 1 به 10 گرفتین یا نامحدود عادی اگر 1 به 10 گرفتید معلومه اشغاله چون بین ده نفر تقسیم میشه سرعتشنقل قول:
سلام دوستان
من بعد از چند ماه غیبت برگشتم با اوضاع وحشتناک اینترنت
شب ها که عملا حرفی برای گفتن نداره
همه جا اینطوریه؟؟
والله 512 حجمی اش که مثلا عنوان 1 به 10 نداره، سرعتش افتضاحه، حالا 512 نامحدودش که جای خود داره! در این چند روز، با اینترنت 512 حجمی، اگر خوش شانس بودم، سرعت چند دقیقه ایی 20 تا 25 کیلوبایت بر ثانیه بوده. در سایر موارد، سرعت 4 تا 6 کیلوبایت بوده. امروز سرعت دانلود من 2 کیلوبایت بر ثانیه بود!! الان که دارم این رو تایپ می کنم، سرعت کمی بهتر شده و در محدوده 25 - 30 هست. قبل از این گند کاری ها سرعت 512 به طور متوسط 70 کیلوبایت بر ثانیه بود. حالا نمیدونم درست شده، یا اینکه قراره چند دقیقه سرعت مون خوب بشه، و مثل چند روز گذشته مابقی روز رو با سرعت 3 - 4 کیلوبایت در ثانیه سپری کنیم؟!نقل قول:
دارم کیفیت سرویس جدید اندیشه که 128 یک به دهه رو استفاده میکنم ! 256 با نسبت 1 به 10 حدود 15 تومن تموم میشه و 512 با نسبت 1 به 10 حدود 25 تومن میشه.عملا ترغیب به استفاده از 512 میشین که احتمالا کیفیتش قابل قبول نیست.من که اصلا از 128 نامحدود راضی نیستم !
خلاصه در حال حاضر هیچ کدوم از سرویس هاش مفت هم نمیارزه. مشکل از فیلترینگ هم نیست، چون حتی با سرور شخصی اختصاصی هم سرعت اتصال از سرور خارج از کشور به کاربر همینطور پایین هست. مشکل هر چی که هست، یا از شبکه مخابرات استان هست (چون سایر استان ها، مثل تهران مشکل ندارند)، یا از این اندیشه سبز خراب شده! کما فی سابق، کسی هم پاسخگو نیست. سایت اندیشه سبز که بود و نبودش فرقی نمیکنه و توش چهار تا خبر چرت و پرت از سایت های دیگه درج کرده. سایت مخابرات استان هم خبر جدیدش مربوط به آبان ماه هست!
نقل قول:
حامد جان یه چیز فراتر از وحشتناک دیشب به سرور رموت کرده بودم داشتم مجازی سازی میکردم دقیقه ای 10 بار مینداخت منو بیرون سرو حالم بهم خورد
من از شاتل سرویس 384 نامحدود دارمدر حالت عادی سرعت 100 بود و پینگ 4.2.2.4 حدود 160 تا 190
اما 1 هفته هست که کلا ترکیده !
256 محدود اندیشه خط4 سرعت روزانه نهایت 20 :2: شبانه دیال آپ :27:
پریروز مودمو بردم تو خط 3 یکی از دوستانم که تازه 128 محدود گرفته وصل کردم سرعت 90-120 بود
واقعا جالبه من خط4 256 سرعتم 20 بعد 128 اون سرعتش 100 :2:
پشتیبانی هم تماس گرفتم میگه قزوین مشکل داره میگم قزوین خط3 رو کاری نداره؟!!!
خط 4 سرعت روزا خیلی خیلی خیلی بره بالا 30 اصلا هیچ کاری نمیشه باهاش کرد .:2::41:نقل قول:
قید دانلود شبانه رو هم باید زد:18:واسه منم جالبه مثل اینکه فقط خط 4 این مشکل رو داره!:41:
زنگ زدم بهشون ، میگه سقف سرعت واسه 128 باید 16 باشه.میگم دادش من تا دیروز با 130 دانلود میکردم یهو سقفش شد 16!!!
تا مهر ماه من هر شب 1400 راحت دانلود میکردم اما الان به زور یه فیلم 500 مگابایتی 30 درصدش دانلود میشه.
تا پارسال واقعا اندیشه عالی بود تنها مشکلی هم که براش پیش می اومد فقط قطعی بودم اونم هر چند ماه یه بار.
اما حالا از هر کسی که اندیشه داره سوال کنید هیچ کسی راضی نیست.
:41:
دوستان من اگه از اندیشه بخوام برم به شاتل یا پارس آنلاین باید چیکار کنم؟کدومشون بهتره؟
من 128 نامحدود دارم ولی 4 - 5 روزی میشه که سرعت افتضاحه !!! کلا 1 به 10 رو مجبور شدن بزارن چون اکثر جاها تو تهران دارن ، ولی با این همه سرویس ، من شک دارم بتونه خوب کنترلشون کنه. من بعد از 4-5 سال دوباره برگشتم به این تاپیک و کلا این انجمن :)نقل قول:
قدیما من پیدا کرده بودم که اندیشه سبز از کجا سرویس میگیره،شرکت عصرتلکام !!! اینکه اندیشه نمیگه ، فکر کنم واسه اینه که دستش باز باشه واسه قیمت گذاری !!!نقل قول:
اینم لینک جدیدش !!! بعد از 4 سال :)
نقل قول:کلا این مخابرات منطقه ی 4 ، سرطانه و درصد کمی به isp مربوطه ( البته در این منطقه ) . من خودم گیلانت 256 نامحدود دارم . روز و شب سرعت روی 35 تا 30 هستش ( دانلودمنجر ) ولی قطعی زیاد دارم . قبلا عالی بود اما یه ماهو نیمه ، فجیع شده . قبلا یه فیلم 600 mb رو حداکثر 4 ساعته دانلود میکردم ،الان همون حجم 6 تا 7 ساعت طول میکشه . پشتیبانی هم که ازشون میپرسی ، جواب درست و حسابی ندارن بدن.:2:نقل قول:
سلام دوستان
خط 3 پارس آنلاین 512کیلوبیت دارم
سرعت دانلودش 200 تا 230 کیلوبایت
پارس آنلاین تو تهران هم بهترین خدمات دهنده اینترنت هستش
شنیدم پارس خط هایی که دارن از سرویس 256 به بالا استفاده میکنن رو رو پُرت 2 مگ میبنده، واسه همین سرعتش بالاست.
کسایی که مخابرات محلشون آشنا دارن میتونن پُرتشون رو ارتقا بدن.
یه دوست بهم گفته که داره از البرز استفاده میکنه و سرویس 256 داره که میگه سرعت دانلودش بین 400 تا 500 کیلوبایته!!!
البته چنین چیزی میتونه صحت داشته باشه، ممکنه مخابرات خطشو رو 4 مگ بسته باشه، خواهشا راهنماییم کنین...
نقل قول:
یعنی چی از کجا سرویس میگیره ؟ این لینک و میزنم چیلتره
اختلال در پهناي باند اينترنت كشور
مدير عامل زيرساخت در گفتوگو با ايتنا:
شبكه زيرساخت تنها 2 ساعت دچار مشكل يود، رسانهها بزرگنمايي ميكنند
اگه اینجوری باشه:18: من از اندیشه برم البرز.دوستان اگه کسی از درستی این موضوع اطلاعی داره بگه:20:نقل قول:
بعد از مدتها ااومدم باز می بینم که دوستان یه سری نظرات جالب می نویسننقل قول:
منظورت رو درباره اینکه از کجا سرویس میگیره رو متوجه نشدم
اگه منظورت شرکت pap که مگه ارتباطی بین قیمت های شرکت های pap و isp وجود داره؟؟؟
درضمن در بین شرکت های pap اسمی از عصر تلکام نیست احتمالا منظورت عصر انتقال داده هاست . :20:
ليست شركتهاي دارنده پروانه ارائه خدمات انتقال داد ه ها pap
1 آريا رسانه تدبير
2 عصر انتقال دادهها3 دادهپردازي فنآوا4 انتقال دادههاي رهام داتك5 پارسان لين ارتباطات6 شركت لايزر7 انتقال دادههاي آسياتك8 داده گستر عصر نوين9 كارا امين ارتباط10 پيشگامان توسعه ارتباطات11 انتقال دادههاي ندا گستر صبا
رئیس شرکت زیرساخت :
برخي از موارد مشكلاتي در شبكه ايجاد ميشود كه مربوط به شركت ارتباطات زيرساخت نيست و حتي ممكن است مودم كاربران دچار مشكل شده باشد.
------------
یعنی واقعا مملکته ما داریم ؟؟!! دو سه روزه اینترنت ترکیده طرف اومده میگه مشکل از مودم کاربراست
جمع کن بابا خودت رو مسخره کردی
نقل قول:
دوست عزیز سلام
توی ایران یه سری از شرکتها پروانه انتقال دادهها دارن (ندا) که بهشون شرکتهای PAP هم گفته می شه.
وظیفشون بر اساس قانون سازمان تنظیم مقررات ایناست:
برقراري ارتباط و انتقال دادهها به صورت باسيم يا بيسيم دايم يا موقت بين هر پايانه ثابت متصل به تجهيزات دارنده پروانه با پايانههاي
متصل به شبكه دارنده پروانه و ساير شبكههاي انتقال دادهها در داخل كشور
اینم لیست شرکتهای PAP ایران از سایت سازمان تنظیم مقررات
حالا شرکتهایی که ADSL می دن هر کدوم باید پهنای باندشونو از یکی از این شرکتها تامین کنن و اونو
به شکل ADSL در اختیار کاربر نهایی قرار بدن.
اندیشه هم پهنای بانشو بر اساس لینکی که شما دادی از عصر انتقال داده ها می گیره.
حالا شاتل و پارس خودشون PAP هستن یا همین عصر انتقال داده ها ADSL هم می دن. بنابراین از پهنای باندی که خودش دارن انتقال می دن
استفاده می کنن. اما اندیشه چون PAP نیست از عصر انتقال داده ها پخنای باند می گیره.
1mb با حجم 2gb چطوره سرعتش ...... شبها بزاریم واسه دانلود :20:
چه جوری مودم از حالا اتوماتیک در آورد ؟
کلش درست بود فقط یه قسمتش یه ایراد داشت اونم اینکه شرکتها غیر ندا از مجوز شرکتهای ندا برای سرویس دادن استفاده میکنن ولی مثلا اندیشه که خودش تامین کننده پهنای باند هست ISDP , پهنای باندش رو مستقیم از زیرساخت یا مخابرات تامین میکنه.نقل قول: