خوب پس چرا برای دوستم میاد؟راه حلش چیه؟نقل قول:
Printable View
خوب پس چرا برای دوستم میاد؟راه حلش چیه؟نقل قول:
خب شاید ناقص کپیش کرده باشین. شما اول بگو با چه جور هاردی ریختی رو کنسول خودت؟ NTFS یا Fat32 ؟
هارد اکسترنال دو تامون یکی هست.یعنی همونی که دوستم روش بازی کرده داد به من.نقل قول:
نبوددددددددددد؟نقل قول:
چقدر اینجا سوت و کور شده:31:
تا جایی که من میدونم تروفی ها رو که نمیشه .نقل قول:
سیو ها هم مال هر بازی ای نمیشه - فقط بعضی هاشون میشه .
البته شاید توی دستگاه های جیل بریک شده داستانش فرق داشته باشه که من ازش خبر ندارم .
بروبچ میشه بگین مگه ما چندتا دانگل داریم؟
دیگه نمیدونم.نقل قول:
دانگل رایج که همون تروبلو هست برای اجرای بازی های روز البته کلون هایی مثل JB KING هم داره ... همون تروبلو بهتره ...نقل قول:
یکی هم کبرا هست برای اجرای بازی های پلی 2 که خیلی رایج نیست
دانگل دیگه هم هست که میشه گفت به درد نمیخوره
من بعد مدتها دوباره رفتم vanquish بازی کنم تو مولتی من انتخابش کردم و بعد تو صفحه اول آوردمش بعد صفحه سیاه موند . 10 دقیقه صبر کردم ولی نیومد . تو یک فروم دیگه گفتن FIX_PERMISSIONS رو نصب و اجرا کنم این کارم کردم نشد .
multiman 02.01.00
قبلا هم اجرا می شد
با سلام
مدتیه دسته ام مشکل پیدا کرده یهو هنگ میکنه و کار نمیکنه و یهو به کار میافته !!!!! دسته اصله مال خود کنسول
سیم شارج رو بهش میزنم و باهاش کار میکنم کمتر هنگ میکنه راه حلی داره ؟
احتمالا ایراد از باطریشه ...
یک هفته بعد ...
من بعد مدتها دوباره رفتم vanquish بازی کنم تو مولتی من انتخابش کردم و بعد تو صفحه اول آوردمش بعد صفحه سیاه موند . 10 دقیقه صبر کردم ولی نیومد . تو یک فروم دیگه گفتن FIX_PERMISSIONS رو نصب و اجرا کنم این کارم کردم نشد .
multiman 02.01.00
قبلا هم اجرا می شد
کنترلر رو یه بار ریست کن،به احتمال زیاد درست میشه..................نقل قول:
اگه نشد،بهتره بدی پلاتین های زیرش رو برات یه سرویس کنن....................
ok------------
PlayStation® system maintenance in May, 2012
Start Time: 16 May, 2012 (Wednesday ) 23:00 PM
End Time: 17 May, 2012 (Thursday) 07:00 AM
Start Time: 24 May, 2012 (Thursday) 23:00 PM
End Time: 25 May, 2012 (Friday) 15:00 PM
سلام.ببخشید من میخوام ps3 بخرم.خواستم راهنماییم کنید چه مدلشو بگیرم.کلا باید چه چیزایو رعایت کنم ممنون میشم
دوستان راهنماییم کنن.
با PS3 نمیتونی بازی های روز رو بازی کنی مگر با یه دانگل 100 تا 200 تومنی
کلا هـک این کنسول برای بازی خیلی مشکله و الان تقریبا یک ساله که هـک جدید براش نیومده
چون باید بازی رو هاردش بریزی و حجم بازی هاشم زیاده بهتره با هارد بالا بخری
راستشو بخوای چون دلم میخواست بازی های روز رو بازی کنم من خودم اسلیم 320 خودمو فروختم جاش ایکس باکس گرفتم.
البته عناوین انحصاری پلی 3 فوق العاده اند هنوزم دلم براشون تنگ میشه
حالا خود دانی...
دوست عزیز یعنی بازیای قدیمی رو باید بازی کنم؟یعنی اگه یه بازیه جدید بیادنقل قول:
فقط باید اصلشو بخری؟اینکه خیلی بده.بعد این دانگل که میگی چیه؟با اون یعنی
میشه بازی کرد؟ببخشید من زیاد بلد نیستم تو این چیزاش لطفا یکم راهنمایی کنید.
همونطور که میدونی سیستم عامل دستگاه باید مرتب آپدیت بشه و برای اجرای بازی های جدید به سیستم عامل آپدیت شده احتیاج داری. الان تا ورژن 4 یا 4 و خرده ای اومده اما تا ورژن 3.55 بیشتر هـک نشده یعنی اون دسته از بازی هایی رو میتونی بازی کنی که به ورژن 3.55 یا کمتر احتیاج دارن.
ببین شما در مورد PS3 کلا میتونی دوتا راهبرد داشته باشی
یا بزنی تو خط ارجینال بازی کردن که هر بازی برات گرون تموم میشه اما از امتیازاتی مثل اجرای بازی های روز و آنلاین بازی کردن برخورداری
یا اگه میخوای کپی بازی کنی باید به بازی های قدیمی اکتفا کنی و یا دانگل بخری (برای اجرای بازی های روز) اسم دانگل هم تروبلو هست. تروبلو یه دانگل هست که کمکت میکنه بازی های روز رو اجرا کنی. برای بازی های قدیمی دانگل نمیخوای فقط بازی های روز دانگل میخواد.
موقع خرید به فروشنده بگو جلوی خودت ورژن سیستم عامل رو بهت نشون بده. نباید ورژنش از 3.55 بیشتر باشه.
سلام دوستان
یکی از اشناها تازه پلی استیشن 3 خریده ولی خوب اصلا هیچی ازش بلد نیست حتی بلد نبوده بازی های پیش فرضشو اجرا کنه واسه بچش خریده که دبستانیه خلاصه اینو داده به ما حالا ببینیم چجوریه.
من تا حالا پلی استیشن 3 رو حتی ندیده بودم الانم بد فصلیه فصل امتحاناتو دانشگاهو از این حرفا خداییش وقت ندارم بگردم و با دستگاه ور برم.لطفا هر مقاله که فکر میکنید در معرفی این دستگاه هستش و لازمه بدونم ممنون میشم بهم معرفی کنید در زمینه کار بادستگاه کاربرداش وغیره و در مورد بازیهاش چون گرونن که نمیشه خرید واسه بازیهاش چه راه حلی هست؟
لطفا ممنون میشم یه راهنمایی جامع کنید که دیگه نیازی به سوال پرسیدن نباشه
با تشکر
دوست عزیز من خودم دانگل ps3 رو گرفتم الانم بازیهای جدید حدود %90 میادش روی دانگلنقل قول:
من خودم کلا اصلا Xbox رو قبول ندارم (چه از نظر config چه از نظر همه چی ) چون microsoft کارش کنسول نیست ولی sony از بچگی با کنسول بزرگ شده :31: یکی از دلایل مهمی هم که میبینی xbox موفق هست الان بخاطر اینه که کپی خور شدنش راحتتر و زودتر release شدش و واسه همینه که از ps3 پیشی گرفت .... چون ps3 بازیهاش رو باید org بخری و گرونتر (کمه کم از 20 تومن و 30 تومن شروع میشه تا بالای 100 تومن )
ولی احتمالش هست بعضی از بازیهای روی دانگل نیاد و نتونی بازی کنی . واسه مثال میگم شاید از 10 تا بازی که تازه release میشه 1 دونه روی دانگل نیاد
بازم میل خودته
من کلا PS3 و Sony رو بیشتر قبول دارم
حالا خوددانی
البته به این نکته هم اشاره کن که باید بالای 100 تومن فقط پول دانگل رو بده ... :دینقل قول:
ـــــــــــــــــــــ
در کل اگه حاضرید علاوه بر پول کنسول یه پول دیگه هم پای دانگل بدید مطمئنا PS3 برتره ...
سلام دوستان .
ps3 با دانگل و بدون دانگل چه فرقی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
میگم با دانگل ps3 مشکل خوندن بازی نداره؟؟؟؟؟؟؟:7:
چون مشکل اصلی من خوندن بازیه!!!!!
اگه کسی ps3 داره و هیچ مشکلی نداره بگه لطفا!!!!
اگه داره هم مشکلشو بگه بهم!!!!!
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییی:11:
چونکه من xbox دارم موقع نصب بعضی بازیا نمیتونه بخونه ومن اعصابم خورد میشه:4:
راستی ps3 قویتره یا pc ????????????:10:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمک برسونید ! مرسی!:40:
بدون دانگل تقریبا بازیهایی که در حدود فاصله یک سال پیش عرضه شدن رو نمیتونید بازی کنید،البته به جز یکی دوتا بازی....................نقل قول:
خیر مشکلی نداره برای خوندن بازی،تمام بازیهایی که گفتن اجرا میشه با ترو-بلو...................
multiman cannot enable BD-ROM emulator.functionality may be restricted میده تو این فایل دوتا حنل داره کدوم نصب کنم؟
درود بر همه
لطفا منو یکی کمک کنه می خوام بدون دسته ps2 به کنسول ps3 میخوره یکی میگه میخوره فقط فرق اون اینه که باسیمه لطفا کمک کنید اگه میخوره یه توضیحی بدید من می خوام بخرم
الان دسته ps3 خیلی گرونه 95000 اگه اون بخوره اونو می خرم...
ممنون
دسته ps2 که سهله حتی دسته های معمولی که واسه کامپیوتره هم من تست کردم جواب داده
باید یه فایل .pkg به اسم BD EMU رو نصب کنی. گوگلش کن پیدا میکنی ...نقل قول:
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
تو فكرمه كه يه كلوپ بازي مخصوص پلي استيشن راه بندازم
كلا سه تا دستگاه با سه تا ال سي دي
دستگاهارو پلي ٢ بگيرم يا ٣
اگه نظراتونو بگين ممنون ميشم
اولا توصیه میکنم تعداد دستگاهاتون زوج باشه تا تو رقابتای تیمی بشه تعداد افراد مساوی باشه
دوما اگر قصد شبکه کردن دارین برای بازی های لن پارتی حتما PS3 بگیرین
سوما هزینه و محدودیت های زیادی خواهید داشت
نقل قول:
BD EMU 2نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دانگل کبرا تو ایران پیدا میشه ؟ اگه هست چنده
اگر هم نیست برای سفارش از اونور چه قدری آب می خوره
سلام،
حدود 5 سالی هست کنوسل PS3 خریدم و با همون نرم افزار خودش که نو بود هنوز دارم استفاده میکنم ، چند وقتی کنسول وسط بازی یا فیلم دیدن یا کارهای دیگه مرتب هنگ میکنه ، می خواستم بدونم مشکل از کجاست؟ باید دستگاه رو آپدیت کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوستان .
نمیدونم خبر دارید یا نه ولی رفتن به psn روی کنسول های ه-ک شه هم امکان پذیر شده.این PNS ID منه اگه کسی از دوستان بازی کرد منم ADD کنه:
HOSEIN-ATI
البته به نظرم نباید خیلی روش حساب باز کنید احتمالا سونی یه کاری در این مورد بکنه ...
نقل قول:
ما که 2 روزه 24 ساعته داریم بازی میکنیم.ولی خب سونی بیکار نمیشینه
احتمالا گفته بذار این آخره نسلی به پایرت های محترم یه حالی بدیم.................
البته احتمالا جلو این کارو میگیره تا چند روزه دیگه............
حسین جان من دستگام هـک نیست،نتونستم تست کنم،شما با CFW 3.55 میری PSN؟!
سلام...
من ميخوام يه كنسول بخرم ولي نميدونم ايكس باكس بگيرم يا پلي استيشن 3 ...
بودجه م هم 800 تومنه...
ممنون ميشم نظرتونو بگين... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اره دیگه.
من با cfw 3.55.2 rebug میرم البته برای kmeaw هم اومده.
اگه مایلید اد کنید هر از گاهی با هم یه دست بازی کنیم.
من اینارو بازی میکنم:
Aaasaain's Creed:Brotherhood
UNCHARTED 2
PES 11
TEKKEN 6
با سلام
پس یهنی دسته های معمولی برای PC هم بهPS3 می خوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمعنی؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم جوابمو بدید...
با تشکر
سلام
میخواستم بدونم PS3 که مثل Xbox برای آپدیت شدن به دریل :31: نیاز نداره منظورم اینه که دیگه نمی خواد دستگاه رو سوراخ کرد ؟
در ضمن دانگل برای دستگاه های کپی خور هست یا دستگاه های اصل هم دانگل میخواد ؟
من اگه بخوام PS3 را اصل بخرم آپدیت کردنش راحته ؟ قیمت بازی هاش چقدر هست ؟
PS4 چند سال دیگه قرار عرضه بشه ؟