درودنقل قول:
منظورت قاب محافظ ؟
درودنقل قول:
منظورت قاب محافظ ؟
توی ایران نمیودونم ، ولی قابش حدود 70 دلار تموم میشه برات که ارززش خریدن نداره به نظر من .نقل قول:
بله همونه که باید زیر 5.03 باشه .نقل قول:
که از ادرس میشه دید
setting<system setting<system information
سلام قیمت تعویض حدود 10 تا 20 هزار تومان هست ( با توجه به جنس قاب و انصاف فروشنده )نقل قول:
البته کیفیت قاب اصلی رو نداره
خود شما هم می تونی عوض کنی ولی آموزشش توی این فروم نیست . ( شاید یه روزی من گذاشتم )
توجه داشته باشید که الان هنگام امتحانات ترم اوله و کسی به تاپیک زیاد سر نمی زنه و بیشتر منتظر بمونید تا پاسخ را دریافت کنید .
البته Wonder ful جای بقیه دوستان رو پر کرده .
شما اولين پست همين تاپيك رو بخونين متوجه ميشين روششو. هيچ كاري هم نداره منم اولش بلد نبودم ولي وقتي يه بار هك كردم فهميدم چقدر سادس. حتما هم لازم نيست با كامپيوتر باشه من خودم اون فايل هايي كه براي اين كار لازمه رو زدم توي مموريم وقتي كپي خورش ميره زودي رميگردونم.نقل قول:
اگه خاموش كني يا باتريشو دربياري كپيش ميره به طور متوسط من هر دو هفته يه بار دوباره كپي خورش ميكنم كاري نداره در عرض 30 ثانيه برميگرده.
ولي كلا 3000 رو نبايد زياد انگولك كني ديگه مثلا زياد دوربره تم و برنامه هايي كه تست نشدن نبايد بري.
میشه برنامه هایی که psp رو کپی خور می کنن تویه یک مموری جداگانه باشه و هر وقت که کپیش پرید دوباره از روی همون مموری کپی خور کنم؟
آره عزيزم ميشه ولي دليلي نداره كه يه مموري ديگه باشه من خودم رو همون مموري كه بازي دارم فايل ها رو ريختم حجم كمي هم داره.نقل قول:
یعنی چی اگه خاموشش کنی کپیش میپره یعنی باید 24 ساعت روشن باشه؟؟؟؟؟؟:18::18:نقل قول:
اگه خاموش كني يا باتريشو دربياري كپيش ميره
اینجا گفته واسه کپی خور کردن فرمور باید 5.03 باشه
نقل قول:
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03MHU به روش خیلی آسان
پس چرا من نباید psp با فریمور 5.03 بگیرم؟؟؟نقل قول:
برای این کار فریمور شما باید 5.03 باشه اگر نیست ابتدا از طریق آموزش زیر به این فریمور آپدیت کنید
اگه دكمه ي پاور رو 4 ثانيه نيگه داري كلا خاموش ميشه نبايد اونطوري بكني. بايد فقط يه بار فشار بدي دكمه رو بالا تا به حالت hibernate كامپيوتر خودمون بره هيچ مشكلي هم پيش نمياد انگار كه خاموش شده.نقل قول:
كي گفته نبايد psp با فريموور 5.3 بگيري؟ ما گفتيم كه يا 5.3 باشه يا كمتر از اون اگه بيشتر باشه كپي خور نميشه. 5.3 هم مشكلي نداره.نقل قول:
نه....منظور خاموشی کامله!میتونی بذاری تو حالت استندبای.(اگه دکمه پاور رو چند ثانیه نگه داری کاملا خاموش میشه ولی اگه یک لحظه فشار بدی استندبای میشه.اکثرا همه کاربران میذارن رو استندبای چون بالا اومدنش سریعتره)نقل قول:
یعنی چی اگه خاموشش کنی کپیش میپره یعنی باید 24 ساعت روشن باشه؟؟؟؟؟؟
درسته ...باید فریمور دستگاه رو ببینی که 5.03 و یا کمتر از این باشه(یعنی همین هم باشه مشکلی نیست ولی بیشتر نباشه)نقل قول:
اینجا گفته واسه کپی خور کردن فرمور باید 5.03 باشه
پس چرا من نباید psp با فریمور 5.03 بگیرم؟؟؟
حالا اگه فریمور دستگاهی که خریدی مثلا 4.2 بود باید اول فریمور اصلی سونی با کد 5.03 رو دانلود و نصب کنی این فریمور به ofw5.03 معروفه و نقطه مقابل اون cfw5.03 هست که به درد شما نمیخوره)
پس شما میتونی پی اس پی با فریمور 5.03 هم بگیری....اصلا بهتر هم هست چون دیگه نیاز به آپگرید نداری
ببین دوست عزیز برای کپی خور کردن psp 3000 باید فریم ور شما 5.03 باشد . اگر هم پایین تر بود باید دوباره upgrade کرد به 5.03 . ولی اگه فریم ور psp شما بالا تر از 5.03 بود دیگه نمیشه به 5.03 downgrade کرد .نقل قول:
psp های با فریم ور 5.03 داخل بازار یه جورایی کمیاب هستند . چون سونی به باگ داخل این فریم ور که باعث هک شدنش می شد پی برد. و تولید psp با این فریم ور رو سریعآ متوقف کرد و فریم ور 5.50 رو release کرد اون تعداد محدود هم که فریم ور 5.03 داشتند به احتمال زیاد خریده شدند. پس شما باید یه psp بخری که فریم ورش 5.03 یا پایین تر از اون باشه.
در ضمن اگه قصد خرید داری هر چه سریع تر این کار رو بکن چون psp هایی که کپی خور می شوند. کلآ دارن تموم میشن.و اگه کمیاب بشن قیمتشون زیاد میشه
امید وارم دیگه همه چیز رو فهمیده باشی.
نقل قول:
سلام اگه قاب PSP حدود 70 دلار باشه حتما LCD هم 100 دلاره
در این صورت مادربورد و قطعات روش + شارژر و دکمه ها و آنالوگ و جعبه دستگاه هم مجانی هستش :18:
منظور شما 70 دلاره یا هفتاد ... تو ایران که انقدر گرون فروشن فوقش 15 هزار تومان :41:
اگه این جوری بود که سونی ورشکست می شد . :27:
نه عزیزم 70 دلاره ، شما پیرینتر داری خونه ؟نقل قول:
همش رو با هم خریدی مثلا 90 هزار تومان ولی هر کدوم از جوهر هاش 20 تومن پولشه و هدش هم بالای 70 تومانه .
تولید در کارخانه و به صورت کلی هزینش کلی کمتره و البته این قیمت ها مخصوصا گرونه که کاربر وادار شه بره یه دستگاه جدید بخره .
اونایی هم که توی ایرانه توی کارخونه تزریق پلاستیک توی شهریار قالب زده میشه و به جای اصل پاچه ملت میکنند .
عزیزم یه کمی فکر کن بعد مسخره کن .
کسی نتونست کمکی به ما بکنه:20:نقل قول:
میخوام بعد از امتحانها بگیرم خدا کنه تا اون موقع قیمتشون زیاد نشهنقل قول:
در ضمن اگه قصد خرید داری هر چه سریع تر این کار رو بکن چون psp هایی که کپی خور می شوند. کلآ دارن تموم میشن.و اگه کمیاب بشن قیمتشون زیاد میشه
قیمت مموری های تقلبی ؟
دوست عزیز من قصد مسخره کردن نداشتم اگه به خاطر شکلک می گی منظورم چیز دیگه ای بود . :46:نقل قول:
شما می گی قاب PSP 70 دلاره بعد همون ال سی دی PSP رو برای من از دبی 20 دلار میارن و با هزینه ی تعویض می شه 27 دلار . پس اگه کسی آنالوگ دستگاهش خراب بشه باید حدود 40 دلار بپردازه
در حالی که هدست خوب برای PSP فوقش 50 هزار تومانه یا حدود 47 دلار . :19:
این قضیه مثل همون قضیه اینه که شما می گی سونی خودش کنسولاشو هک می کنه . حالا ممکنه به خاطر یک باگ تونسته باشن PSP رو هک کنن ولی این اشتباه برنامه نویسی بوده .
شاید قاب های PSP توی ایران چینی باشه ولی ماله شهریار قالب نیست .
محمد جان ميشه متن ارور رو اينجا بذاري اونموقع شايد بچه ها بتونن جوابتو بدن.:46:نقل قول:
هر کدوم از دوستان وایرلس داره به من pm بزنه . یه ایده ی جالب زده به سرم.
با تشکر
سلام
من مي خواستم يه psp بخرم اما مي ترسم psp كه مي خرم تقلبي باشه:41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه يكي من را راهنمايي كن چكار كنم كلاه سرم نره و psp تقلبي نخرم؟؟؟:13:
راستي من مي خاستم از شيراز يا بوشهر بگيرم(گناوه هرچي گشتم نبود اصلا نمي دونستند چي هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اگه جايي سراق دارين بگين؟؟؟
سلام
من مي خواستم يه psp بخرم اما مي ترسم psp كه مي خرم تقلبي باشه:41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه يكي من را راهنمايي كن چكار كنم كلاه سرم نره و psp تقلبي نخرم؟؟؟:13:
راستي من مي خاستم از شيراز يا بوشهر بگيرم(گناوه هرچي گشتم نبود اصلا نمي دونستند چي هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اگه جايي سراق دارين بگين؟؟؟
پست اول رو بخون.نقل قول:
سلام
من خارج از کشور زندگی میکنم... یه psp خریدم مدلش روش زده slim & lite..... psp - 3004 ... منم خیلی از psp سر در نمیارم چون تازه خریدم...
اگه میشه یه روش خوب واسه کپی خور کردنش بهم بگید.. ممنون...
در ضمن من اینجا وایرلس دارم با وایر لس psp رو اپدیت کردم الان system software: version 6.20
شما ديگه دستگاهتون كپي خور نميشه متاسفانه،براي كپيخور كردن ورژن دستگاه بايد 5.03 باشهنقل قول:
بايد منتظر بموني تا زماني كه ورژن 6.20 هم كپي خور شه
دادش يكي نيست ما رو راهنمايي كنه؟؟؟؟
تقلبی نداره ولی مواظب باش دسته دو بهت ندن و اینکه فریمور دستگاه بالاتر از 5.03 نباشه...
قیمت هم که احتمالا psp3000 حدود 170 باشه(که بهترین گزینه حال حاضره)
سلام بچه ها
یه برنامه سراغ ندارین فرمت های مختلف فیلم رو به فرمت پی اس پی تبدیل کنه و اینکه زیرنویس رو هم روی فیلم بچسبونه؟؟
ممنون میشم کمکم کنید
Format Factoryنقل قول:
از اینجا :
مجانی هم هست .کد:http://www.formatoz.com
سلام بچه ها
یه بازی خوب سراغ ندارین که بشه آنلاین بازی کرد
چند تا بازی که میدونید آنلاینش حال میده رو معرفی کنید
ممنون
من الان psp 3000 Gen-C دارم.چه جوری وارد RECOVERY MENU بشم؟
در خدمتم بچه محل :46: چه نقشه ای تو سرته؟نقل قول:
مرحله ی اولش رو طی کردیم:31:نقل قول:
اما جواب نداد:13:
ببینیم راه دیگه ای هست یا نه:14:
اگه بشه چی میشه:26:
syphon filter میگن خیلی حال میدهنقل قول:
شما تو منوی اصلی دکمه ی select رو بزن وارد recovery menu بشونقل قول:
میخواستیم با یه ترفند سایت های فارسی رو تو psp بیاریم که نشد ولی تحقیقات همچنان ادامه دارد...:31:نقل قول:
اطلاعات بیشتر رو بهت pm می زنم
سلام بچه ها ميتونين چند تا برنامه ي بدرد بخو مثل bookr معرفي كنين با ذكر قابليت هاش ممنون.
psp kvmنقل قول:
اجرا کننده ی نرم افزار های موبایل داخل psp
qmixer
برنامه ای برای mix و افکت گذاری روی موزیک داخل psp (جالبه )
psp filer
مدیریت فایلهای داخل مموری کارت psp
adhoc file transfer
رد و بدل فایل بین دو psp از طریق وایر لس (هر دو psp باید برنامه را داشته باشند)
light mp3
پخش mp3 با امکانات خوب
و....
باز هم خواستی هست.
من بعد از این که وارد recovery menu می شم و وارد plugins که می شم plugin هایی که تو مموری می ذارم رو نشون نمی ده. چی کار کنم؟نقل قول:
شما مطمئنی همه کار هارو درست انجام دادی ؟ یه بار چک کننقل قول:
من بعد از اینکه plugin را در پوشه seplugins می ذارم یک txt و اسمش رو vhs می ذارم و داخلش این رو می نویسم:نقل قول:
ms0:/seplugins/nameofplugin.prx
که به جای nameofplugin اسم plugin رو می ذارم.
جایی هست که اشتباه رفته باشم؟