یکی کمکم کنه هر بازی رو که نصب میکنم به صورت صحنه اهسته اجرا میشه
گرافیکم ان ویدیا جی فورس 8200 هستش با رم 4 گیگ
Printable View
یکی کمکم کنه هر بازی رو که نصب میکنم به صورت صحنه اهسته اجرا میشه
گرافیکم ان ویدیا جی فورس 8200 هستش با رم 4 گیگ
من با generals zero hour یه مشکل دارم
روی بازی مد CONTRA007 ریخته بودم و بازی درست اجرا میشد ولی وقتی مد رو پاک کردم دیگه بازی کار نمی کنه و این پیام رو میده:
DirectX eror
Please make sure you have directX8.1 or higher installed. Also verify that your video card meets the minimum requirements
مشکلش چیه؟؟؟
سلام
در ModernWarfare 1 چطور میتونم بعد از نصب بازی سریال رو عوض کنم؟
دوستان من يه مشكل دارم با بازي JUTS CAUSE2
والا ما بازيو نصب كرديم وگرافيكو رمشم واسه اجرا به سيستممون ميخوره رم من4G DDR3هست گرافيكمم1مگDDR3 وبيشتر بازي هارو هم با گرافيك سنگين بدون هيچ مشكلي بازي ميكنم ولي بعد از نصب اين بازي ونصب دراوراشو دايركت ايكسش وقتي بازي رو اجرا كردم صفحه ما نيتور آبي شدو ريستارت كرد ويندوزمم ويستاس چه خاكي به سرم بريزم ممنون:41:
سلامنقل قول:
شاید مشکل از ویندوز باشه ./
بعضی از بازیها روی ویندوز ویستا و 7 نصب میشن ولی با مشکل شما روی XP امتحان کن.
ممنون دوست گرامي ولي بازي نصب ميشه اولشم مياد ولي چند ثانيه بعدش تو فايلتمپ دوتا فايل درست ميكنه ويندوز سكوريتي ميگه دوتا فايل نامعلوم تو اين آدرسا هستن:41:نقل قول:
سلامنقل قول:
اسم اون 2 تا فایل را بنویس
سلام دوست عزیز directX رو به روز کن یا از توی cd یا dvd بازی یا سایت ماکرو سافتنقل قول:
درست شد ممنون واسه درایور قدیمی گرافیکم بود :11:نقل قول:
مخلصیم:40:
انگار کسی کمکم نکرد من بیشتر با بازی nsf shift و cryiss مشکل داشتم رزولیشن سیستم رو 800 * 600 کردم بازی nsf درست شد منتهی با اون یکی بازی هنوز این مشکل رو دارمنقل قول:
اه اه اهنقل قول:
چرا به ذهنه خودم نرسید؟:22:
من DirectX 10 دارم و تا قبل از این که مد رو پاک کنم هم اجرا میکردهنقل قول:
الان هم اجرا می کنه ولی فقط در مانیتور 1920 *1080
مشکل ما رو کسی ندونست
دوستان من بازی city life رو دارم ولی رو ویدوز سون نمی آد اگه میشه شما برام پچش رو پیدا کنید آخه من نمی تونم تو انجمن های انگلیسی درخواست بدم یا تاپیک هاشون رو بخونم چون سواد انگلیسی ندارم. (مشکل از سی دی نیست من قبلا تو XP بازی می کردم)
سلامنقل قول:
اسم بازی چیه مشکل چیه؟
سلامنقل قول:
اگر دایرکس 10 برای xp نصب کردی الکی هست چون 10 برای xp نیست
با سلام خدمت دوستان .
من یه مشکلی دارم .
وقتی دارم بازی میکنم ، بعضی وقتا یهو بازی هنگ میکنه و پیغام Close The Program یا همون Don't Send قدیم رو میده .
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
پچ مخصوص واسه بازی نیومده ؟
كدوم بازي منظورتونه دوست عزيز ؟
کسی میدونه این ایرادش چیهنقل قول:
سلام
مپdot a allsatarsرو کپی میکنم تو فایل مپ ولی تو بازی که میرم مپ رو پیدا نمیکنم
پچ1.24رو هم نصب کردم
مشکل چیه؟
سلام یه سوال ساده دارم
شرمنده اینجا مطرح شکردم
چطور میشه بازی رو تو حال کو اپ بازی کرد
چه وسایلی لازم داره
با لپ تا و پی سی میشه
METRO 2033 DIREXT 11 SETUP کار نمی کنه ویندوز 7 دارم چی کار کنم!!!!؟؟؟
درود بر همه دوستان
در مورد نصب Assassins Creed II سوال داشتم
2 dvd به ترتیب نصب میشن و آخر نصب اروری میده کی dvd 1 رو میخواد و بعدش از نصب خارج میشه
کرک کننده عکس زیر رو ضمیمه dvd کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستانی که موفق به نصب شدن یا مطلع نسبت به این بازی و روش نصبش هستند تقاضای کمک دارم
سلام . بازی gta san andreas میدونم قدیمی شده . ولی من دوباره نصبش کردم موقع بازی خیابون یه دفعه محو میشه یا خیلی طول میکشه لود بشه .
گرافیکم اپدیت هست و 512 و رم 2.5 گیگ مشکل از چی میتونه باشه ؟؟؟
ببخشید یادم رفت اسم بازی رو بگم چون از توی تاپیکش کپی کردم !نقل قول:
بازی Bioshock 2
Man too bazie PROTOTYPE moshkel daram. vaghty save mikonam o miam biroon badan savam ejra nemishe ta toosh mire bad miad biroon eror mide:41::19:. Windowsamam 7 e Komak plz
باعرض سلام.
من Assassins Creed II رو نصب کردم ولی یه فایل به اسم server.exe توی پوشه کرک هست که متاسفانه کار نمیکنه و خرابه.کسی فایل سالمشو نداره؟
ممنون
داريد روي ويندوز 7 اجرا مي كنيد ؟نقل قول:
اين بازي روي اين ويندوز مشكلاتي داره كه پچ جديد حل ميشه
حالا شما مشخصات سيستمتون رو بگيد
من بازی prison Break رو نصب کردم ولی متاسفانه ارور crash report زیر رو میده وبازی اجرا نمیشه.لطفا کمک کنید.
ٍEXCEPTION_ACCESS_VIOLATION - The thread tried to read from or write to a virtual for which it does not have the appropriate access.at memory location 0x1a6faa8
009f467a ((module-name not available)): (filename not available): public: virtual int__thiscall TSoundManager::InitializeManager(void)
Save`minimal` crash report to
./crash reports/\prisonbreak_2010.04.08_18.02.33.dmp؟
که اون تاریخ آخر هر بار عوض میشه
سلام دوستان
من بازی Just Cause 2 رو وقتی اجرا میکنم ارور زیر ظاهر میشه ظاهرا باید ویندوز SP3 نصب کنم اگه Win 7 64 bit نصب کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ بازی بهتر یا بدتر اجرا میشه ؟
در ضمن سیستم من با مشخصات زیر برای اجرای بازی مناسبه ؟
Ram 2 GB. Cpu AMD 5000 dual core. Graphic 8600 GT
این بازی رو ویندوز ایکس پی اجرا نتمیشهنقل قول:
دلیل داریکت 10 و 11
گرافیکت متوسطه رو جزیات پاین اجرا میشه
کسی نیست مشکلمو حل کنه؟
وقتی فایل server.exe رو اجرا میکنم این ارور رو میده:
C:\Documents and settings\saee\Desktop\AC2+Emulator+V0.4+by+dormine \Server.exe
This Application has faild to start because the application configuration is incorrect.Reinstalling the application may fix this problem.
فایل server.exe که توی همین سایت واسه دانلود گذاشته بود رو امتحان کردم ولی بازم همین ارورر رو داد .
سلام
در موقع اجرای بازی gears of war این پیغام رو دریافت میکنم
------
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!
Program: C:\Program File...
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.
مشکل از چیه؟
کرک؟
سلامی به گرمی موبایل
کمک کنید دیگه
سلام
شرمنده اینجا مطرح کردم
چطور میشه بازی رو تو حال کو اپ یا همون دونفره بازی کردن یه بازی مثل بردرلند بازی کرد
چه وسایلی لازم داره
با لپ تا و پی سی میشه
بچه ها من ویندوز 7 دارم اما تنظیمات دایرکست metro 2033 ویندوز 7 که بالای همه ی تنظیمات است خاموش است .
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
سلام من کال اف دیوتی 4 رو سیستم نصی کردم هنگام اجرای مولتی پلایر صفحه سیاه میشه بعد میاد بیرون!!کلوز میشه
ویندوز رو عوض کردم نشد؟؟
3 نسخه کال 4 رو امتحان کردم نشد(حتی با یه نسخه دوستام مولتی بازی میکنن همونو نصب کردم نشد چه کار کنم؟؟
ویستا 64 بیت
e6750
4Gb ram
8800 gts 512
full update
بابا چرا کسی جواب منو نمیده؟چراکسی مشکلمو حل نمیکنه؟