عدس پلونقل قول:
.
.
.
خوش حالی یا ناراحت؟
Printable View
عدس پلونقل قول:
.
.
.
خوش حالی یا ناراحت؟
بحثی وجود نداره. قبلی رو جواب بده از بعدی بپرس؟؟ اسم تاپیکه فکر کنم. پس پرسیدن هر سوالی که مشکل شرعی نداره ایرادی نداره هرکی نمیتونه مجبور نیست جواب بده اجازه بده سوال عوض شه. وقتی یکی سوال میپرسه شاید میخواد نظر یکیو بدونه. جواب دادن این سوال سخت نیست و جای بحث نداره. هرکس میتونه نظر خودشو بده.نقل قول:
مثلا به نظر من فقرو بیکاریو شرایط سخت زندگی باعث شده مردم با زندگیاشون بیشتر درگیر باشنو وقت واسه معنویات نداشته باشن. این یه نظره. مال منه. فکر منه. هرکیم بخواد میتونه نظرشو بگه و سوال بعدیو مطرح کنه بحثی بوجود نمیاد ولی ما ایرانی ها عادت کردیم راحت افرادو قضاوت کنیمو درباره رفتارشون و خواسته هاشون تصمیم بگیریم.
دوست عزیز راحت بگم شما حق نداری درباره سوال من تصمیم بگیری ولی حق مسلم شماست که به یه سوال جواب بدی به یه سوال نه. کسی تیزی رو گردنت نزاشته...
امیدوارم تو تصمیم گیریامون اول و بیشتر فکر کنیم...
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سر در گمنقل قول:
ناهار چی زدی؟
دوست عزیز به شمام باید گفت درباره سوال دیگران قضاوت نکنید لطفا...نقل قول:
اینکه نظرات متفاوته کاملا درسته چون باید باشه. شما اگا دوست نداری جواب نده و تحمل کن تا سوال عوض بشه. درضمن ما اینجا نیستیم که همه هم نظر باشیم و هرکس میتونه با توجه به سوال نظر خودشو بگه.
دیگه نمیدونم به چه صورت توضیح بدم. مثلا من با سوال شما ارتباط ندارم(شناخت به اون اشخاص) پس جواب نمیدم. به همین راحتی.
دوستان دیگه ببخشید یه سری حرفا باس زده میشد.
هنوز نزدم...ولی مرغ محلی از مامان بزرگ رسیده و معدم داره له له میزنه واسش[emoji6]نقل قول:
چرا آدمارو قضاوت میکنیم؟؟
چون درک و فهم رفتارشون را نداریم.
استخر آب یخ دوز داری؟!:n19:
نه اب گرم دوست دارم چون اب سرد نفسم میگیره نمی تونم شنا کنمنقل قول:
.
.
.
.توکیو یا آنتالیا؟؟؟؟
آنتالیاو سواحل بوس بوسش[emoji2]
از ارتفاع میترسی؟؟
نه فکر نکنم تا ۴۰-۵۰ متر رو بترسم
رتبه کنکورت رو بنویس
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
کنکور ندادم هنوزنقل قول:
سوال قبلی