چرا به صرفه نیست؟ گیگی 1700 میفته؟ خوبه دیگه. تازه ی بار میخایم مثل اسیاتکی ها بخریم. دلیلشو میگی؟نقل قول:
- - - Updated - - -
چرا به صرفه نیست؟ گیگی 1700 میفته؟ خوبه دیگه. تازه ی بار میخایم مثل اسیاتکی ها بخریم. دلیلشو میگی؟نقل قول:
Printable View
- - - Updated - - -
جشواره قبلی خیلی خیلی عالی بود . گیگی کمتر از 1700 بود. منتها لینکش نیست که اینجا بزارم .نقل قول:
بله اون موقع ترافیک هدیشون زیاد بود بعد مدتی ترافیک هدیشو به طرز مسخره ای کم کردن و پولی رو که میدی دقیقا واسه همون هدیه فعلی شایدم بیشتر. الان دیگه واسه من پرمصرف این بی معنی شده. قبلا خوب بود. فقط اینه که اگه ترافیک به اصطلاح هدیت تموم شه قطع نمیشی ولی واسه سرعت 128 دانلودتت رو 16 کیلوبایت و 256 30 قفل میشه. که اونم تو این زمونه واقعا مسخرسنقل قول:
دوستان سلام..
کسی هست که توی کرج و منطقه مخابرات امیر کبیر سرویس داشته باشه؟ میخوام ببینم راضیه یا خیر.. سرویس انتخابیش رو همه بگه چون من بیشتر برای فیس تایم میخوام...تشکر
دوستان پارس انلاين اپلودو رايگان حساب ميكنه؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
من یه بار ازشون پرسیدم ولی فکر کنم میخواست یه جورایی منو دک کنهنقل قول:
گفت فقط 20 درصدش رایگانه ولی فکر کنم اشتباه میکنه
کلا قانونه دولته که آپلودها رایگان باشه
حالا بذارید بقیه هم بگن
برای منم سواله که آخرش تو این مملکت آپلود رایگانه یا نه!!
رایگانه ..نقل قول:
دوستان این عکس پس زمینه کنترل حساب شما هم اینقد بی کیفیت و تاره یا فقط برا من اینجوریه ؟ :n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم بی کیفیته ولی چه انتظاراتی داریا اینا اینترنتشون بی کیفیته چه برسه به عکس پس زمینه ی کنترل حساب :n02:نقل قول: