نقل قول:
سلام
Samsung galaxy gio
Printable View
نقل قول:
سلام
Samsung galaxy gio
1.Go to Settings menu--------->نقل قول:
2.Wireless and networks------->
3.Tap More and select
Mobile network settings------>
4. Network Mode
5. WCDMA Only
فقط دقت داشته باشید با این روش در مناطقی که پوشش 3G نداشته باشد آنتن موبایل شما No Signal خواهد شد. فقط در مناطقی که مطمئن هستید پوشش 3G وجود دارد از این روش استفاده کنید و در بقیه مناطق تنظیم برروی GSM/WCDMA Auto قرار دهید.
آقآ ممنون ولی تو تنظیمات network گوشی من network mode وجود نداره! نمیدونی معادل چی هست؟ تو تنظیمات access point نمیشه کاری کرد؟نقل قول:
همین الان یهویی سر مطهری ولیعصر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HTC One using Tapatalk
غرب تهران منطقه ما هم هر جا میرم تو جست و جو شبکه میاره ولی رجیستر نمیشه..نمیدونم چرا :n37: الان 2-3 هفتس رویت کردم.نقل قول:
سیمکارت usim رو از نمایشگاه کتاب گرفتی؟نقل قول:
نه همون چند روزی که ونک میدادن گرفتم..از شانس دیگه فرداش تموم شد :n29:نقل قول:
بعد از چهارسال پیگیری و شکایت در سایت تنظیم و مقررات، بهمن ماه 93 یه دکل سر کوچمون زدن و بعد از حدود 3ماه ونیم در 1 تیر سایت که از نوع 2G هستش روشن شد. خوشحال شدیم بالاخره آنتن دار شدیم. ولی تا خوشحال شدیم الان 4 روزه سایت موردنظر خاموش شده و دوباره داخل منزل آنتن رفته. همراه اول جایی برای ارتباط به غیر از 9990 نداره !؟ چون 9990 میگه ما فقط عدم آنتن دهی ثبت میکنیم. درصورتیکه من میخوام بهشون خبر بدم که این سایت جدید خراب شده.
مثلا ایرانسل یه ایمیل داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای اطلاع این موارد که خیلی خوبه. آیا همراه اول همچین ایمیلی داره دوستان ؟
ممنون از همه
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
شما دوباره در همون 195 شکایت ثبت کن خودشون رسیدگی می کنننقل قول:
توی سایت خود همراه ما توی قسمت ارتباط با ما و شکایات ثبت کننقل قول: