اخبار نقل و انتقالات
-تیاگو سیلوا حاضر است تا برای پیوستن به بارسلونا دستمزد خود را کاهش دهد.
-شالکه به جذب بویان کرکیچ (۲۲) علاقه مند است اما این بازیکن علاقه ای به بازی کردن در لیگ آلمان ندارد.
-دروازه بان بورسیا مونشن گلادباخ، تراشتگن دومین خرید بارسلونا خواهد بود، توافق نزدیک است. (آ.اس)
-منچستر یونایتد و بایرن مونیخ دو گرینه اصلی تیاگو میباشند، سیتی، لیورپول، تاتنهام، مادرید، اتلتیکو، پی اس جی و دورتموند هم به جذب وی علاقه مند میباشند.
-رینا: بازگشت به بارسا؟ همه چیز خیلی روشنه: من با لیورپول قرارداد دارم و فعلا هیچ تغیری نخواهد بود.
-ماتا: بارسا؟ من به این شایعات عادت دارم، در حال حاضر فقط روی تیم ملی تمرکز کرده ام.
-تاتنهام و لیورپول به جذب ابراهیم آفلای علاقه دارند، کسی که ایجنتش گفته است "لیگ برتر احتمال وسوسه کننده ای است"
-کارواخال (ایجنت دلوفئو): بله حقیقت داره من با مدیر ورزشی سویا دیدار داشته ام. اما ما بعد از جام جهانی زیر ۲۰ ساله ها تصمیم خواهیم گرفت.
-بویان امیدوار است تا در بارسا بماند، اما باشگاه به دنبال باشگاهی برای او است. اتلتیکو، مالاگا یا والنسیا میتوانند گزینه های مناسبی باشند.
-رینا: بارسا؟ من سه سال دیگه با لیورپول قرارداد دارم. هیچوقت نمیگم هرگز، اما تا موقعی که شگفتی پیش نیاد، فکر میکنم اینجا بمانم.
-باشگاه ایتالیایی اینتر به جذب مارک بارترا علاقه دارد اما هنوز هیچ پینهاد رسمی ارائه نداده است.
-مدافع پی اس جی، تیاگو سیلوا برای مذاکره با بارسا آماده است، اما درخواست کرده است که ابتدا با باشگاه فرانسوی به توافق برسند.
-تیاگو به منچستر بسیار نزدیک شده است. پدر او مازینیو و ایجنتش قبلا با مسئولان یونایتد مذاکره کرده اند.
-اینتر میلان چند میانجی به اسپانیا فرستاده است تا هاندانوویچ را به بارسا پیشنهاد دهند، بازیکنی که حدود ۲۵ میلیون هزینه بردار خواهد بود. (توتو اسپورت)
-دخیا: ما در مورد پیوستن تیاگو به یونایتد شوخی میکردیم، اما بارسا میداند که او بازیکن بسیار خوبی است و فکر نمیکنم به او اجازه ترک بارسا را بدن. در هر صورت امیدوارم بتوانم یک ههم تیمی اسپانیایی داشته باشم. -بازیکنان یونایتد از او استقبال خواهند کرد.
-بارسلونا به جذب هافبک تیم ب اتلتیکواریک موران (۲۲) برای تیم ب علاقه مند است. قرارداد این بازیکن باسکی به اتمام رسیده است.
-زوبیزارتا امروز با مدیر برنامه های بویان ملاقات کرده است. این بازیکن نمیخواهد دوباره تیم را به صورت قرضی ترک کند.
-دیاز (ایجنت بارترا): باشگاه های خواستار به خدمت گرفتن قرضی او هستند، او فعلا به روی بارسا تمرکز کرده است او با آنها قرارداد دارد و پیشنهاد تمدید قرارداد هم دریافت کرده است.
-دنیل اگر اصلی ترین گزینه برای جایگزینی تیاگو سیلوا، کسی که خریدش سخت به نظر میرسد، میباشد. هم لیورپول و هم اگر نسبت به این انتقال نظر مثبتی دارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]