سلام
در مورد کمودو بگم ! چند روزی رو ویندوز 8.1 نصب کرده بودم. خیلی سوال می پرسه ، مخصوصا برنامه های که گواهی دیجیتالی معتبری نداشته باشند.از نظر شناسایی بد نیست ولی خسته کننده میشه .و البته نکته مهم این بود که وقتی خواستم پاک کنم گفت باید restart بشه و وقتی ریست کردم دیگه ویندوز بالا نیومد و صفحه آبی میومد( صفحه مرگ! ) و البته با system restore تونستم ویندوز رو بیارم ولی باز موقع پاک کردن کمودو میخواست restart بشه و منم پشیمون شدم و قید ویندوز رو زدم و الان دوباره ویندوز 8 نصب کردم(چون برای لپ تاپ من 8 بهتره تا 8.1 ! ).
فقط مزیت خوب کمودو اینه رایگان هست و نیاز به کرک و ... نداره .
Bitdefender قدرت شناسایی خوبی داره و همچنین پاکسازی خوبی هم داره (تقریبا برابر کسپر) والبته فایروال هم بدک نیست :) چون بعضی وقت ها خودش برای بعضی برنامه rule میسازه (با وجود فعال کردن مود Paranoid .توضیح اینکه این مود برای این هست که وقتی برنامه ای میخواد به اینترنت دسترسی پیدا کنه پیغام میده و شما باید اجازه بدین به برنامه ها ).تریال ریستر داره (البته دوستان تریال ریستر رو زیاد پیشنهاد نمی کنن ! ).سرعت اینترنت رو پایین نمیاره ! یک برنامه هست که باید بعد از نصب آنتی نصب کنید (برای مشکل مصرف پهنای باند) آپدیت ها هم اونجور که میگن زیاد نیست .
نورتون خیلی وقته تست نکردم ولی آخرین باری که داشتم فلش ویروسی وصل کردم و نشناخت ، در صورتی که آنتی های دیگه مثل نود راحت ویروس ها رو میشناختند.ودیگه ازش پشیمون شدم !
نود32 معروف هم خوبه ، فقط مشکلش قدرت پاکسازی کمتر نسبت به کسپر و بیت هست ، البته در نسخه های جدیدتر شاید بهبود پیدا کرده باشه.فوق العاده سبک ! آپدیت سبک ! فایروال بی نقص ( از نظر اینکه وقتی رو مود interactive mode می زاری ، هر برنامه ای بخواد به اینترنت وصل شه پیغام میده و مثل بیت خودش rule نمیسازه ! ) سریال هم فکر کنم کمی بگردی گیر بیاد براش.