"هر وقت تصمیمی گرفته شد مطمئن باشید کارت دعوت رو سریعا بهتون می رسونیم".نقل قول:
نه بی ادبانه است، نه مشکل ساز و قطعا به شخص مقابل می فهمونه که تا وقتی ما به مرحله دعوت کردن میهمان ها به جشن نرسیدیم تصمیم نداریم سایرین رو وارد ماجرا کنیم.
Printable View
"هر وقت تصمیمی گرفته شد مطمئن باشید کارت دعوت رو سریعا بهتون می رسونیم".نقل قول:
نه بی ادبانه است، نه مشکل ساز و قطعا به شخص مقابل می فهمونه که تا وقتی ما به مرحله دعوت کردن میهمان ها به جشن نرسیدیم تصمیم نداریم سایرین رو وارد ماجرا کنیم.
خیلی سرد و کوتاه جواب تا حد امکان تک کلمه ای در مورد سوالات شخصی جواب بدید خچد طرف اگر تو باغ باشه دیگه نمیپرسه و با احتیاط بیشتری سوالاشو انتخاب میکنهنقل قول:
سوال خودم:
اقا در مورد کسی که بهش علاقه دارید ولی هیچ نشونه ای نمیده طرف چطور احساس اون رو میفهمید؟ در مورد احساس هاش تا حد امکان مخفی میکنه و نشون نمیده که چه حسی داره کلا هر چی باشه چه خوش حالی و ناراحتی هیچی رو بروز نمیده چه جلوی من چه بقیه دوستا و اشنا هاش ولی جالبش اینه که طرف مثلا شروع میکنی باهاش حرف بزنی حرف میزنه و اطلاعات میده و میگیره و معاشرت میکنه اصلا هم بیحوصله نمیزنه چه تو اس ام اس و ... چه حضوری ولی هیچی بروز نمیده نه ناراحتی نه چیز دیگه مثلا با هم رفتیم بیرون و رابطه ما هم مثل دو تا دوست معمولی بود بعد یه نفر بود گدایی میکرد بعد اومد سراغ ما گفت که به من کمک کنید و ... و اخر حرفش گفت به پای هم پیرشید و از این حرفا من خوشم نیومد ولی دیدم اون هیچ عکس العملی نشون نداد منم هیچی نگفتم و رد شدیم و تو مغازه ها که میرفتیم بعد باز فکر میکردن ما با هم رابطه خاصی داریم ولی بازم اون هیچ عکس العملی نشون نمیداد که من بدونم مثلا الان چیکار کنم برگردم جواب بدم و این حرفا یا نه رد بشیم بریم من چون اون اونجا بود و این که شاید از عکس العمل من و برخورد هایی که ممکنه پیش بیاد و ... و باعث ناراحتی اون بشه هیچی نمیگفتم خوب خیلی سخت بود چون باز نمیفهمیدم که الان از من ناراحته یا نه از اون طرف مقابل ناراحته هیچی بروز نمیده شما در این گونه موارد چطوری میفهمید احساس طرف مقابل چیه؟
خودش هم میگه که بروز نمیده و عمدا این کار رو میکنه جلوی هر کسی هم که باشه مهم نیست!!!!
سلامنقل قول:
دوست گرامی من الان اشکال کار رو متوجه خودتون میدونم به دو دلیل:
1- هر ارتباطی یک هدفی داره که باید از اولش مشخص باشه! اگر همینجوری الکی دوست هستین پس این موارد نباید براتون مطرح باشه اگر هم مهمه خب چرا تا الان چیزی بهش نگفتید؟
2- معمولا اقایون پیشقدم میشن (در ابراز علاقه و پیشنهاد دوستی بیشتر و سایر موارد) نمیشه انتظار داشت اون خانوم با هر نوع روحیه ای بیاد واکنشی نشون بده (چه مثبت چه منفی) اونم وقتی که اصلا نمیدونه قصد شما چیه!
در اصل میتونم بهتون بگم بهترین کار اینه هر طور که خودتون راحتترید هدفتون رو باهاش در میون بگذارید مطمئن باشید هرچقدر هم ادم تووداری باشه پاسختون رو خواهد داد
موفق باشید
+
دوستان من با یکی از همکارام که اقا هستند نشد خداحافظی کنم (روز اخر کاری بود و معمولا همکارها همه در حد یک جمله هم شده یک تبریک عید هم میگن...)
حالا مسئله اینه
اول اینکه من شماره این اقا رو ندارم اما برحسب کاری که لازم بود انجام بدم ایشون شمارش رو چند وقت قبل به من داد که در صورت لزوم خبرشون کنم (پس یجورایی شماره رو دارم :n39:)
دوم اینکه نمیدونم شاید دوست نداره ارتباط غیر کاری داشته باشه:n41:
حالا سردوراهی هستم که:
پیام بزنم و احتمالا پیش خودش بگه چه دختر پررویی که بی اجازه منو اد کرده
یا
پیام نزنم و بگه عجب ادم بی ادبی نگفت یه تبریک خشک و خالی بهم بگه
گفتن یا نگفتن مسئله این است:n31:
بهتره تماس نگیرید چون ممکنه برایش سوء تفاهم بشه که شما قصد خاصی از این پیامک داریدنقل قول:
کلاً این تبریکات قبل از عید آنقدر زیاده و تکراریه که کسی یادش نمیمونه که کی بهش تبریک گفت یا نگفت!
خوب نمیشه اگر این کار رو بکنم ممکنه مشکلات خیلی زیادی ادامش داشته باشه برای همین منتظرم یه نشونه ای بده(در حد تخریب کامل شخصیت من تموم میشه اگر درست پیش نره) مشکل بزرگ بعدی اینه که اون از من بزرگ تره بعد یه خورده یه جوری میشه اگر رد بشه که من فکر نمیکنم اون جوری خوب باشهنقل قول:
خوب طبق گفته های شما و موقعیت و یه حرفی که الان یادش افتادم بهتر اصلا اقدامی نکنم بهتره و همون دوست معمولی باشیم و دفه بعد اگر رفتیم بیرون و برای بقیه سوتفاهم شد خودم به زبون بیارم و جواب بدم چون حالا که فکرش رو میکنم میبینم ممکنه برای اون دقیقا سوتفاهم بشه از اونجایی هم که نشون نمیده خیلی بده این طوری صاف راحت هست بهتره
سوال خودتون
رو من باشم نمی فرستم این طوری بهتره به نظرم یا اگر هم میفرستید یه پیام رسمی بفرستید مهم نیست خیلی مثلا من ناراحت نمیشم که هم کلاسی هام مثلا برام تبریک عید نفرستن و انتظاری ندارم ازشون فکر نمیکنم تو محیط کار هم بیشتر از یک همکلاسی انتظاری داشته باشن از هم حتی شاید بگیم تو همکلاسی ها نزدیک تر هم هستیم پس انتظار بیشتری وجود داره فوقش بعد عید موقعی که برگشتید سر کار بهش بگید
پ ن: به نظرم فرستادن تبریک عید خیلی کار جالبی نیست مگر برای کسایی که نمیبینیمشون و یا این که خیلی دور هستن از ما مثلا برای فامیل هایی که خارج از ایرانن ویا دوستایی که یه مدت صمیمی بودیم ولی الان دیگه به هر دلیلی هم دیگه رو نمیبینیم و این جور افراد کسایی رو که میبینیم کار بیهوده ای هست خوب طرف رو که میبینیم که خیلی بهتر میشه تبریک گفت خضوری و ... خوب خیلی بهتره و به نظرم شایسته تر
دوستان عزيز من به خواستگاري دختر خانومي رفتم که فقط به خاطر يک شرط توافق انجام نشد
ما در شهرستان زندگي ميکنم و کارمند هم هستم ولي ايشون چون قصد دارند از شهرستان برود (به مرکز استان) راضي به ازدواج نميشن. من هم نميتونم انتقالي بگيرم
به نظرتون چکار کنم؟ پيشنهادي داريد؟
بیخیالش که بشی راضی میشه از دستت نمیدهنقل قول:
اگر فرض رو بر این بزاریم که شخص مد نظر شما همه آنچه که از یک ازدواج می خواهد، در شما می بیند، جز همین یک مورد!نقل قول:
و این یک مورد انقدر برایش مهم است که یک گزینه خوب ازدواج را به راحتی رد می کند، به نظر من این شخص اصلا گزینه مناسبی برای شما نیست. در زندگی انقدر روزهای سخت پیش می آید که اگر قرار باشد زن و شوهر هر کدام در حدی کوتاه نیایند، دو روزه کار به طلاق می کشد!!!!
برای اطمینان از وضعیت
به نظر من شما بدون اینکه مستقیما موافقت کنید، مسئله را طور دیگری مطرح کنید بهتر است. مثلا بگید که من اگر بخواهم بروم مرکز استان باید شغلم را عوض کنم. ببینید طرف مقابل چه می گوید؟
بالاخره تغییر شغل و تزلزل در وضعیت زندگی و درآمد و ....
این خیلی مهم است که بدانید این بحث تغییر شهر بهانه است یا خیر؟!
طریقه رفتارتون با اونایی که فقط زمانی که کارتون دارند اس ام اس میدن چطور باید باشه ؟ ( از اونایی که سالی یه بارم حال و احوال هم نمیپرسن ) .
چرا خانوما فکر می کنند اگر بگن "فلانی جون" مردا کارشونو راه میندازن ؟ من که بدم میاد
اون خانوما با فاحشه فرقی ندارننقل قول:
چرا خانوما فکر می کنند اگر بگن "فلانی جون" مردا کارشونو راه میندازن ؟ من که بدم میاد
واسه اینکه کارشون راه بیوفته کارای دیگه ای هم میکنن
اون مردایی هم که با یه جون کار یکی رو راه میندازن یه مشت عقده ای خاک بر سرن که مطمئنا خوده دختره هم حالش از طرف بهم میخوره
من اگه یکی با این مشخصات بهم زنگ بزنه بگه مثلا فیلم برام بریز روی فلش میگم ندارم یا ... کار خاصی لازم نیست بکنینقل قول:
طریقه رفتارتون با اونایی که فقط زمانی که کارتون دارند اس ام اس میدن چطور باید باشه ؟ ( از اونایی که سالی یه بارم حال و احوال هم نمیپرسن ) .