سرویس های محدود "های وب" قیمتش با سرویس های محدود "مخابرات" برابری میکنه
اما بی انصاف چرا سرویس های نامحدودش اینقدر گرونه؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
Printable View
سرویس های محدود "های وب" قیمتش با سرویس های محدود "مخابرات" برابری میکنه
اما بی انصاف چرا سرویس های نامحدودش اینقدر گرونه؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
شما از کدوم تعرفه استفاده میکنی؟نقل قول:
سلامنقل قول:
نوشته بودم سرویس یک مگ :n02:
بستگی به مخابرات داره دوستان , فکر نکنید مال شما هم سرعتش همین میشه . این نکته انحرافیش بود که گفتم:n02: مثلا من هم همین سرویس رو دارم اما سرعتم 4 Mb است نه 8 Mb !!
هادی جان وقتی پهنای باند مرکز مخابراتیتون 4مگ باشه معلومه نمیتونی بیشتر از 4مگ دریافت داشته باشی!شما سرعتت تا 10 مگ هم بسته شده باشه وقتی مرکزتون 4مگ نده کاری نمیتونی بکنی....نقل قول:
آخه من اون زمان این چیزها حالیم نبود :n02: , تازه فهمیدم و اون زمان فکر میکردم که به چیزهای دیگه بستگی داره . (دیگه ببین چه .... بودیم ما:n02:) . بعد که تو گفتی تازه فهمیدم چی بوده جریان .نقل قول:
الان یک چیز برای من عجیبه : ما که مرکزمون خلوته و جزه منطقه down شهر هست , چرا سرعت شبانه افت داره ؟ نکنه شرکت دست میزنه ؟ :n01:
عزیزم وقتی بهت میگفتم در مورد مرکزتون تحقیق بکن برای همین چیزا بود دیگه:n09:نقل قول:
هادی جان این مسئله هم برای من جای سوال داره که چرا با این که مرکزمون خلوته سرعت شبانه باز افت میکنه(بعد از ساعت 5)!!
احتمالا بخاطر اینه که ساعات رایگان سرویس 512 از ساعت 5شروع میشه....
پس با این حساب بریم 512 بگیریم که همونه , پس چه فرقی بین 512 و یک مگ وجود داره ؟ :n14: باید طوری میکردن که سرعت 1 مگ در اون ساعات از 512 بیشتر باشه . نه اینکه کمش هم بکنه :n02:نقل قول:
مهدی جان , تو مرکز ما کسی حتی فکر نکنم 512 هم داشته باشه چه برسه به 1 مگ . دیگه ببین وقتی شرکت اونجا 4 مگ بسته , یعنی خیلی خلوت بوده و حتی کاربر ... هم تایید کردند .
سرعت شبانه من خیلی اذیت میکنه...!!:n22:
یه روز در میون تقریبا خوبه.....