به خدا شماها که زنگ میزنید پشتیبانی خیلی مردید!
من به پشتیبانی شرکتهای خصوصی هم زنگ نمیزدم چه برسه به مخابرات
Printable View
به خدا شماها که زنگ میزنید پشتیبانی خیلی مردید!
من به پشتیبانی شرکتهای خصوصی هم زنگ نمیزدم چه برسه به مخابرات
خدایی نمیدونم بخندم یا گریه کنم ! :9:
انگار یکی هی پاشو میزاره رو سیم برمیداره
این خط باید ممتد باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار DU Meter رو دانلود کن. نمودار اینترنتت رو می کشه. لحظهاینقل قول:
دانلود من همیشه رو 31 kb/s ـست.
اینم که ملاحظه میکنی نمودار اینترنته دیگه
اوقاتی که درسته خط ممتد میشه
عجیبه از ساعت 11-12 ری.. میشه توش تا ساعت 1-2 شب
به پروفسورهای 2828 زنک میزنی به خررررررررر گفتن زکی.
کسی میدونه چطوری میشه از پینگ تایم کم کرد یه جا زده بود با این ip 79.175.160.217 میشه کم کردش که من تست پینگ ازش گرفتم پینگش خوب بود ولی توضیح نداده بودن که چطوری باید ازش استفاده کردش .......
DU Meter دقیق نمودار می کشه.نقل قول:
البته سایتی که ازش دانلود میکنی خیلی مهمه.
من خودم با مخابرات خیلی مشکل دارم. ولی سرعت دانلودش همیشه 31 ـه. شب و روز ...
packet lost زیاد داره
نقل قول:
ملاک دانلود شما چیست؟ لطفا بدون استفاده از IDM باشد
شما دانلود مستقیمی را با مرورگرهای فایر فاکس یا اینترنت اکسپلور بفرمایید و از پنجره سرعت دانلودتان عکس بگیرید
یکی از دلایل عقب ماندگی سرعت اینترنت و عدم توسعه ان در ایران همین IDM میباشد که میتواند پروتکل شما را مانند P2P تبدیل کند (4 5 10 ....کانکشن )
خیلی از شرکتهای موجود حال با استفاده از بی اگاهی و نادانی مردم (توهین نباشد ولی حقیقت هست) و این روش پهنای بند خود را کاهش یا اصطلاح کم فروشی میکنند تا بیشتر پول و سود به جیب بزنند
به خدا اگر هر ایرانی از برنامه IDM استفاده نکند و همه با هم اعتراض اینترنتی داشته باشند تا حالا در حد اروپا بودیم و محدودیتهای متفرقه را برداشته بودند
برای درک مفهم برایتان همین الان 2 تا اسکرین که هر دو از سرور اپل و یک فایل هست برایتان گرفتم تا روشنتر شود:
خود پروتکل HTTP
با استفاده از IDM
هر دو عکس بالا در فاصله 4 ثانیه پس از دیگری گرفته شده است خوب شما سرعت من را خوب میبینید یا بد؟
بله سرعت کاملا افتضاخ هست و فقط 11 کیلو بایت اول نشانه پهنای باند واقعی من هست و مشکل ما سر این هست که اینترنت مخابرات خراب و اعصاب خورد کن شده هست هر روز زنگ میزنم می گویند ما هم دقیق نمیدونیم هنوز دارند سرور ها را اپدیت میکنند و منتظر باشید و.....
مشکل سرعت فوق تو تمامی پروتکلها اثر گذشته از صفحه باز کردن تا وصل شدن به کامپیوتر دوستی در فلان کشور
باز من صبر کردم تا اخر هفته ولی تصمیمم رفتن از مخابرات هست که پهنای باند کم اورده ان هم بخاطر زیاده روی در فروش بود هر کی رفته گرفته باز ISP یادمه که وقتی پورتاش پر میشد میگفت جا نداریم چون میدونست اگه فقط یک کاربر بگیره سرعت کلی همه به هم میخوره نه یک نفر
ولی مخابرات هنوز داره داره میفروشه .......
اگه بگم بحث خیلی تخصصی میشه و من هم به اندازه کافی سر این داغون هستم وقت و حرص و پولی که میدیم داریم دیال اپ میگیریم ......
همین دیگه من با گزینه networking از task manager چک میکنم دقیقا تایم اوت ها و قطعی و وصلی هارو نشون میده
قشنگ انگار این چند روزه یکی با کابل اینترنت داره طناب بازی میکنه
راستی امروز ساعت 8 صبح یه مدت زمان محدودی به حالت عادی برگشت قشنگ سایت باز میکرد پینگ گرقتم از یاهو 130 !!!
قشنگ 130 تا 140 استیبیل بود -t گزاشته بودم فقط نگاش میکردم :18:
همین الان که باز چک کردم 430 تا 560 متغیر 4 تا یه بارم دو تا تایم اوت
به این مدل اینترنت تو روانشناسی میگن شکنجه روحی روانیه عمومی :42: