نقل قول:
1 - روز اول برای جاهای دور مثل مشهد که فاصلش بالای 12 ساعت هست تا تهران اگه 7 صبح هم راه بیفتن ساعت 11 یا 12 شب میرسن اونجا , همون ساعت 12 شب به صف میکنن و لباس و اینا میدن یا میگذران برای صبح و میفرستن بخوابیم ؟
2 - این رو از کسانی که رفتن اونجا پرسیدم گفتن میشه حالا گفتم از دوستان اینجا هم بپرسم
اونم بردن موبایل برای روز اول و توی مسیر هست که گفتن بعد از رسیدن به درب مرکز تحویل دژبانی میدید زمان ترخیص تحویل میدن ( که دیگه سالم موندنش موقع نرخیص پای خودتونه)
میخواستم بدونم در طول مسیر تو اتوبوس اگه باهاش با خونه تماس بخوای بگیری یا smd بدی یک گوشه ای موردی نداره ؟
کسی گیر میده تو مسیر ؟
3 - در مورد تقسیم بعد از اموزشی خوب برای نیرو انتظامی کارهای مثل راهور و ستاد و ... هست که خیلی بحثش شد
برای ارتش و نیرو هوایی و پدافندش تو یگان چه کارها و سمت هایی هست ؟
1- به خط که می کنن هر زمان که برسید ولی اگر نصف شب برسید بعد از مدتی هدایتتون می کنن به آسایشگاه تا صبح روز بعد برید برای گرفتن لباس و استحقاق
نقل قول:
س با این حساب، منی که مازاد شدم، احتمالش نیست که بندازن جاهای دیگه ای غیر از مراکز؟
یه سوال دیگه دارم، تو پست های قبل نوشته بودن که تو مناسبات رسمی آماده باش میدن. اماده باش تو اموزشی هست؟ اگر هست ، برای پیشدستی و جلوگیری از غافلگیری چه کارهایی میشه کرد؟
مثلا روزهایی که میدونیم فرداش مناسبت هست، شبش چه کارایی می تونیم بکنیم که غافلگیر نشیم و راحتتر باشیم؟
شما که مازاد شدید احتمال داره هر جایی که به عنوان مرکز آموزشی هست بیفتید.