دقیقا بگو باید چی براش ببندیم؟!نقل قول:
Printable View
دقیقا بگو باید چی براش ببندیم؟!نقل قول:
این یارو که گفتم sunfire cape و randuin و frozen و کلا آیتمای تانک هویجی بسته بود.ولی بیلد حرفه ایش تو این لینک هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خوب این چمپ جدید دیگه دوستان گفتن فقط ویدئو بررسی میزارم
خوب خبر جدید که هست مود و مپ جدید مود ARAM که مپ Howling Abyss براش کذاشتن
این همون که الان هست فقط از طریق کاستوم میشه رفت
ولی حسابی ارتقع دادن
ویدئو
یک ایتم به خصوص در نظر گرفته شده
ببنید حالش ببرید
یکی نیست کمک کنه من الان یه هفتس می خوام برم تو بازی تو پیغام logged on گیر می کنه بعد send eror میاد تو هیچ بازی این مشکل رو ندارم جالب اینه این مشکل بعضی وقت ها با کشیدن کل سیم های مودم دوباره وصل کردنش بعد از 5 دقیقه درست میشه بعضی وقت ها هم نمیشه نمی دونم والله خواستم این دو روز دو لول آپ کنم لولم بشه 30 !!
منم از دیشب همین مشکلو دارم البته چند هفتس این مشکلو داشتم 2 روز درست میشد باز قطع میشد :n30:
فکر کنم بخاطره بستن https تو ایران باشه اخه یه سیستم جیلترینگ جدید رو چند تا isp امتحان کردن که جوابم داده اینطور که معلومه ... حالا تکلیفه ما که بازی میکنیم چی میشه معلوم نیست :n03:
دوست عزیز این مشکل همه ماهاس, بعضی از ISP ها با پورت های بازی مشکل دارن, دیروز هم که کلا تمام HTTPS ها از کار افتاده بودن برای ایران, حتی سایت بانک هم باز نمیشد , و LOL هم از HTTPS استفاده میکنه.نقل قول:
من که بدم نمیاد ولی به قیافه عکس دومیه میخوره fake باشه.نقل قول:
سرور وست پُر حرومزاده نوبه ... ریدن به پوینتم ...
آخر هفته خارجیا میشه پر نوب ... از این خارجیا عقب مونده تر نیست ...
من پینگ اونا رو داشتم الان یه چیزی شده بودم ...
تو ایران اصلا امیدی به بالا بردن Elo نیست ...
با این وضع لگ و dc و اینا ...
در آخر ---- به این زندگی:n26:
این پینگ اینا رئ داشتم داره کم کم به یه بیماری تبدیل می شه این دقیقا همین حرفی که من خودم اخر بازی میزنم :))نقل قول:
باید یه فکری به حالش کرد
ویدئو گذاشتم اینا همه مال نسخه PBE و الان قابل بازی در این نسخه اون RP IP نجومیه برای همین چون PBE فقط برای تست ازمایش و اصلا قابل بازی نیست بخاطر باگ زیاد......نقل قول: