درسته که pes مثل فیلم هندی میمونه ولی خوب بعضی وقتها هم حال میده هر وقت دلت خواست زیباترین فنها رو به راحتی و بدون زحمت اجرا کنی:31:
Printable View
درسته که pes مثل فیلم هندی میمونه ولی خوب بعضی وقتها هم حال میده هر وقت دلت خواست زیباترین فنها رو به راحتی و بدون زحمت اجرا کنی:31:
من شدیدا امیدوارم این مسئله تحقیر کردن PES تموم بشه چون اگه فن های PES بیان این پست ها رو ببینن دیگه واویلاس!
لطفا از بحث PES خارج بشید
نمیخواهم دوباره پای pes را بکشم وسط،من خیلی وقته دارم pes بازی میکنم.از سال 2008.اون موقع فیفا بازی کردم زیاد باهاش حال نکردم.ولی شنفتم دو سه سال اخیر خیلی پیشرفت داشته.من از صداگذاریش خیلی خوشم میاد.ولی هنوز نسخه جدیدش را بازی نکردم.خواسستم ببینم برم اورجینالش برای ps3بگیرم،میارزه یا نه؟نسبت به 08 پیشرفت داشته؟تعصبی جواب ندین.صادقانه جواب بدین!میخواهم فیفا باز بشم!:40:
100 درصد ارزشش رو داره.. شک نکن.نقل قول:
تو فیفا اون دریبل یه پا دوپای معروف علی کریمی رو نداریم؟:دی
100% ارزشش رو داره.هر سال یه شبیه ساز فوتبال که بیشتر نمیاد(اسپین اف هاش به کنار) میاد! :31:نقل قول:
ولی به نظرم شما که میخوای هزینه ارجینال بدی صبر کن FIFA 12 رو تهیه کن.
البته بستگی به وضعیت مالی خودتون داره اگه بخرید که خیلی خوبه.
اشکالی نداره.میرم برای 11 دستگاه رو کپی میکنم ولی برای 12 میرم و ورژنش را عوض میکنم.میتونید چند تا از پیشرفت های این بازی را نسبت به نسخه های قبلش بگین؟آخه من باید تا بعد از امتحانات نهایی تو کف باشم!
من تو حالت دستی تو گل کردن تک به تک ها مشکل دارم. چه کنم؟
سلام دوست عزيز...نقل قول:
شما كلا تك به تك ها رو گل نميزني يا اينكه نه كم گل ميزني؟
آخه رو حالت دستي گل كردن تك به تكا خيلي سخته ... جدا اين حالت باعث استرس گيمر ميشه ... خيلي وقت ها من ديدم طرف اصلا توپ رو كلا زده بيرون ...
راهش معمولا اينه كه وقتي به چند قدمي گلر رسيدي ... يعني جايي كه زاويه هنوز برات بازه ... كمي آنالوگ رو بگيري به سمت گوشه و شوت كني ... اين فاصله اگه بيشتر بشه گلر يا مياد توي پاي بازيكن شما ... يا توپتون مستقيم ميخوره به گلر ... شايد اگه بخوام بگم اين فاصله رو ... 2 برابر اندازه ي بازيكن شما با گلر بهترين زمان براي شوت هست ... عقب تر باشيد خيلي سخته كه جهت بديد چون فاصلتون دوره ... جلوتر هم باشيد گلر ميگيره ...
+
موفق باشيد