پس چرا به من این سرویسو نمیده مال من هم مثل مال توئه ولی گفتم الان ساعت 12 سرعت دانلود 10 کیلوبیت بر ثانیه استنقل قول:
Printable View
پس چرا به من این سرویسو نمیده مال من هم مثل مال توئه ولی گفتم الان ساعت 12 سرعت دانلود 10 کیلوبیت بر ثانیه استنقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
امیدوارم خبرم تکراری نباشه
چون پستای قبل رو نخوندم
============
شبکه وایمکس اپراتور مبین نت در شهرستان بابل فردا و پس فردا دچار اختلال می شود.
به گزارش مهر، اختلال در شبکه وایمکس مبین نت در ساعات 11 تا 14 روز ششم و ساعت 11 تا 12 روز هفتم اردیبهشت ماه جاری در شهرستان بابل خواهد بود.
روابط عمومی شرکت ارتباطات مبین نت دلیل این اختلالات را انجام امور فنی ذکر کرده و از تمامی کاربرانی که اینترنتشان در روزهای مذکور دچار اشکال می شود عذرخواهی کرده است.
مبین نت یکی از چهار اپراتوری است که سال 88 مجوز فعالیت در حوزه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت بی سیم را در 30 استان از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دریافت کرده است.
علاوه بر مبین نت، ایرانسل، اسپادان و رایانه دانش گلستان نیز مجوز فعالیت در حوزه وایمکس را دریافت کرده اند که در این میان دو اپراتور اسپادان و رایانه دانش گلستان تاکنون موفق به ارائه سرویس دهی وایمکس نشده اند.
پریسا خانم مشکل اینه که اسم سرویسهاشون دیگه اینترنت پرسرعت نیست چون اصلا سرعت نداره فقط کانکت میشه و یک سرعت معمولی بهت میده
ولی نمیدونم تا حالا تو ترکیه اینترنت کار کردین یا نه؟حتی تو خیابونش سرعت وای فایت خیلی بالاست البته نباید ترکسل رو با مبین نت و ایرانسل اصلا مقایسه کرد
سلام بر دوستان کسی میدوند این گزینه جدید که اومده داخل سایت مبین چیه
Recharge by Voucher Card
چه جوری باید اسم مودم و پسووردشو عوض کنم؟
من که 512 دارم حتی الان که ظهره دارم با سرعت بین 10 - 15 دانلود میکنم.
اما سایت اسپید تست خوبه. (شاید مثل مایکروسافت باشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
سرعت دانلود 128 رو چنده؟مخصوصا شبا که دانلود رایگانه
از همه مهمتر برا من پینگ هستش پینگ که زیاد نوسان نداره ؟
میشه راحت با وایمکس انلاین تو سرور های ایرا نی بدون لگ بازی کرد ؟
مودم رو مثل شرکتهای های adsl حتما باید از همون شرکت بگیریم چون مودم هاش گرونه و ارزون ترین مودم برا wimax چنده؟
با سلام خدمت همه دوستان
من الآن 2-3 روزی میشه دارم از سرویس وایمکس مبین نت استفاده میکنم
با سرعت 512 و حجم 10 گیگابایت
همچنین در استان البرز-کرج-سه راه رجایی شهر
این تست همین الآن از SpeedTest :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و سرعت دانلود هم بین 60 تا 64 هست
هزینه ی ماهیانه هم 30000 تومان
با تشکر از همه
- اگر حالت عادی باشه 16نقل قول:
- پینگ کلاً در تست ها زیر 300 نیست.
- به طور مثال اگر بخوای فیفا در گیم رنجر بازی کنی اگر هاست بشی و پینگ حریف خوب و مقداری هم شانس! داشته باشی شاید بشه یک بازی قابل تحمل داشت.(بستگی داره انتظارت از پینگ چقدر باشه) اما اگر هاست نباشی به هیچ وجه راضی کننده نیست.(برای من) پینگ ایرانی ها معمولا از 100 هست تا 170 .
- بله. به سایت مبین نت برید و تعرفه های سرویس ها و مودم ها را ببینید.
خیلی ممنون که خیلی سریع جواب دادین.
این نقشه که برا indoor & outdoor تهران گذاشته من چیزی ازش سر در نیاوردم کسی میتونه بگه بهارستان(نزدیکای جمهوری منطقه 12) تو in هست یا out؟