ببخشید انقدر سوال می\رسمنقل قول:
مودم ک ریبوت نمیشه ساعت ۱؟؟؟
به idm بدم 1:05 خوبه دیگه؟
من تابستون شونه میزدم سرعت ۵۰ ۶۰ بود کمش کردن
حدودا چند مگ دانلود میشه تا صبح؟
Printable View
ببخشید انقدر سوال می\رسمنقل قول:
مودم ک ریبوت نمیشه ساعت ۱؟؟؟
به idm بدم 1:05 خوبه دیگه؟
من تابستون شونه میزدم سرعت ۵۰ ۶۰ بود کمش کردن
حدودا چند مگ دانلود میشه تا صبح؟
دوستان صبانت کسی داره>؟؟؟
کیفیتش خوبه؟؟؟
قبلا که اون تعرفه هایی که شبانه داشتن قطع میشد و دوباره وصل میشد.نقل قول:
سرعت و دانلود معلوم نیست! الان که پست میدم سرعت خیلی پایینه!
سلام
از بچه هایی که مخابرات همدان دارن ، یه درخواست دارم .
میشه یه چک کنید ببنید این سایت باز میشه یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی از کاربرانی که مخاربرات همدان رو دارن با این سایت مشکل دارن ، نمیتونن بازش کنن .
ممنونم .
سلام
من یه خط 512 مخابرات اسم نوشتم . مودم رو کانفیگ کردم ولی چراغ dsl چشمک میزنه و چراغ اینترنت خاموشه . به 2020 زنگ زدم گفتش سرویستون فعاله و از این جهت مشکلی نیست . تلفن هم وصله (بوق آزاد میزنه) . چراغ lan هم چشمک میزنه و فکر نکنم مشکل از lan باشه . به نظرتون مشکل از چیه ؟ زنگ زدم 117 شماره رو ثبت کردم برای خرابی . اونا برای اینترنت هم میان ؟ یعنی اگه کابلها مشکل داشته باشه میان درستش کنن ؟ :n28:
سلامنقل قول:
معمولا وقتی چراغ DSL چشمک زن هست میتونه ایراد از این موراد باشه .
1 ) دوشاخ تلفنتون ضد برق باشه . سعی کن سوکت رو مستقیم بزنی به پریز .
2 ) اگه "صفر بند " داشته باشی DSL چشمک زنه .
موفق باشید.
دوستان اگر خواستین از مخابرات سرویس بگیرین یادتون باشه هیچ وقت تاکید میکنم هیچ وقت نامحدود نگیرین.
512 نامحدود گرفتم زنگ زدم 2020 میگم آقا دانلود من الان 2 تا در صورتی که باید به صورت اسمی 60 تا باشه .......طرف میگه سرویس نامحدود دو بار تقسیم بر 8 میشه :n04: بهش گفتم داداش 2 بار کمه یه سه چهار بار دیگه ام تقسیم کن......:n08:
میگه اینا همش فرمول داره......:n04: گفتم اولا که تو 2 بارم تقسیم بر 8 بکنی بازم از این بیشتره دوما کی این قانون های مسخره رو نوشته..... طرف موند چی بگه.....
چقدر یوزرهای صبانت زیادن اینجا!!!
اوه اوه......
نقل قول:
بله منم دقیقا میخوام درباره سرعت صبا نت بدونم تازه دوباره میخوام نت بگیرم خواهشا اونایی که سرویس گرفتن بیان راجع به سرعتش. هزینه و دانلود شبانه یه توضیحی به ما بدن.