i7 دارای 4 هسته است اما i5 هم دو هسته ای داره هم 4 هسته ای که تا اونجایی که من میدونم در لپ تاپها فقط مدل دو هسته ای i5 استفاده میشه.در ضمن از لحاظ سرعت و کارایی i7 خیلی از i5 قویتره.البته اینکه من گفتم در حالت کاملآ کلی بود.:20:نقل قول:
i7 دارای 4 هسته است اما i5 هم دو هسته ای داره هم 4 هسته ای که تا اونجایی که من میدونم در لپ تاپها فقط مدل دو هسته ای i5 استفاده میشه.در ضمن از لحاظ سرعت و کارایی i7 خیلی از i5 قویتره.البته اینکه من گفتم در حالت کاملآ کلی بود.:20:نقل قول:
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
ولی تا اونجایی که من تحقیق کردم ، شنیدم که corei 5 از corei7 قویتره چون مثلا تو config لپتاپ ها نوشته :
تو سری F وایو بالاترینش اینه : Intel® Core™ i7‐820QM Processor (8M Cache, 1.73 GHz)
تو سری cw وایو بالاترینش اینه : Intel® Core™ i5‐540M Processor (3M Cache, 2.53 GHz)
خوب الان تو سری F این 1.73 GHz یعنی چی ؟!! یعنی Real 1.73 GHz ولی تا مثلا تا 2.8 Ghz جواب میده ؟!!!!
و تو سری cw هم همینطور یعنی Real 2.53 GHz ولی تا بالاتر رو ساپورت میکنه ؟!!!!
و سری F فقط corei 7 داره و سری cw هم فقط corei 5 داره .
دوستان باز هم اگر کسی اطلاعات کاملتری داره واقعا ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنه چون واقعا الان تو خرید لپ تاپ گیج شدم نمیدونم چه مدلی رو باید بین اینها انتخاب کنم .
ممنون از همه ی دوستان
میشه اطلاعات asus و hp2300 رو بزارید( با قیمت لطفا)نقل قول:
ایسوس رو پیدا نمی کنم، hp هم که تو هر سایتی یه چیزی نوشته
ممنون میشم:10:
داداش از کیفو موسه لپتابتم عکس بزارنقل قول:
راستی مدل pro بلوری هم داره؟
دوست عزیز در بخش Asus همه عکسها رو گذاشتم.در ضمن مدلPro64jq بلوری نداره.:46:نقل قول:
لازم شد که یک توضیح کامل بدم.ببینید دوست عزیز اینکه شما میگید Real ،همچین چیزی وجود نداره.یعنی CPU Core i7-820qm در اصل دارای 4 هسته با سرعت پیش فرض 1.73 و سرعت اصلی 3.06 است.اما جریان پیش فرض 1.73 از این قراره که بخاطر کم کردن مصرف انرژی و همچنین کمتر شدن تولید حرارت این CPU فقط در صورت نیاز به وسیله تکنولوزی پیشرفته Turbo Boost از توان بالاتر استفاده میکنه.پس شما در اصل 4 هسته با سرعت 3.06 دارید.در ضمن i7-820 دارای 8mg cache است.اما CPU Core i5 که در سری CWنقل قول:
استفاده شده فقط دارای 2 هسته است که با سرعت پیش فرض 2.5 کار میکنه(به همون دلیل که گفتم) و در اصل شما یک CPU با 2 هسته با سرعت 3.06 دارید به همراه فقط 3mg cache . پس همونطور که می بینید این دو تا اصلآ با هم قابل مقایسه نیستند.در ضمن i7 در عمل خودشو تبدیل به 8 هسته محلی میکنه که در پردازش اطلاعات فوق العاده سرعت بالا میره(فرای تصور).امیدوارم کاملآ متوجه شده باشید.اگر باز هم مطلبی نامفهوم بود بپرسید تا توضیح بدم.:20:
در ضمن برای خرید لپ تاپ شما اول باید ببیند که با لپ تاپ می خواهید چه کار کنید.اونوقت خیلی بهتر میشه راهنمایی کرد.
پيشنهاد اساتيد و دوستان براي خريد يك لپ تاپ از برند سوني با بودجه 1.300.000 تومان براي كارهاي اداري، اينترنت و تا حدودي گرافيك چي هست؟
اگر با "16 مشکلی ندارید مدل زیر:نقل قول:
Vaio FW 590 FZB
CPU C2D 2.66 3mg 1066
4G DDR2
VGA ATI radeon HD 4650 With 1G
Hdd 500 5400rpm
Display 16.4 BV
DVD RW
Win 7 HP
USA 1.250.000
نقل قول:
بسیار بسیار ازت ممنونم Vaioman جان واقعا با الین مطالب مفیدت کمکم می کنی
حالا یه سری سوالات دیگه هم دارم که باز هم ازت خواهش میکنم راهنماییم کنی .
ببین من کار اصلی یا کار سنگینم با لپ تاپ کار با نرم افزارهایی مثل AutoCad و 3D max (مخصوصا Render ) و photoShop هست .
من قبلا مدل VPC-F11MFX/B رو انتخاب کرده بودم ولی متاسفانه این مدل هنوز وارد ایران نشده .
الان رفتم سراغ مدل های دیگه مثل VPC-F115FX/B یا F116 یا F117 ولی هرکدومشون یه چیزی دارن که یکی دیگه نداره ، مثلا :
من میخوام که رنگ لپ تاپم خاکستری باشه ولی F115FX نوشته که مشکی داره ، حالا به نظرت فقط مشکی داره یا خاکستری هم داره ؟؟؟
بعد اینکه میخوام Full HD باشه و Ram هم حداقل 6G باشه .
حالا به نظرت سرعت هارد 5400 rpm با 7200 rpm خیلی مهمه تو لپ تاپ ؟؟؟
Blue-ray هم که اگه داشته باشه بهتره .
باز هم ممنون که به سوال هام جواب میدی .
نقل قول:نقل قول:
بسیار بسیار ازت ممنونم Vaioman جان واقعا با الین مطالب مفیدت کمکم می کنی
حالا یه سری سوالات دیگه هم دارم که باز هم ازت خواهش میکنم راهنماییم کنی .
ببین من کار اصلی یا کار سنگینم با لپ تاپ کار با نرم افزارهایی مثل AutoCad و 3D max (مخصوصا Render ) و photoShop هست .
من قبلا مدل VPC-F11MFX/B رو انتخاب کرده بودم ولی متاسفانه این مدل هنوز وارد ایران نشده .
الان رفتم سراغ مدل های دیگه مثل VPC-F115FX/B یا F116 یا F117 ولی هرکدومشون یه چیزی دارن که یکی دیگه نداره ، مثلا :
من میخوام که رنگ لپ تاپم خاکستری باشه ولی F115FX نوشته که مشکی داره ، حالا به نظرت فقط مشکی داره یا خاکستری هم داره ؟؟؟
بعد اینکه میخوام Full HD باشه و Ram هم حداقل 6G باشه .
حالا به نظرت سرعت هارد 5400 rpm با 7200 rpm خیلی مهمه تو لپ تاپ ؟؟؟
Blue-ray هم که اگه داشته باشه بهتره .
باز هم ممنون که به سوال هام جواب میدی .