ممنون خوب پس دیگه پودمانی نیست
حالا جناب M0hsen3D و دیگر دوستان لطفا بقیه سوالات را هم پاسخ دهید ممنون میشوم که خیالمون راحت بشود
مرسی
Printable View
ممنون خوب پس دیگه پودمانی نیست
حالا جناب M0hsen3D و دیگر دوستان لطفا بقیه سوالات را هم پاسخ دهید ممنون میشوم که خیالمون راحت بشود
مرسی
دوستان الان داشتم ثبت نام میکردم به یه قسمتی رسیدم به اسم ۱۴- کد وضعیت نظام وظیفه ... این کد قضیش چیه ؟! از کجا اینو بیارم ؟! ( کارت پایان خدمت دارم ) اما همچین کد 2 رقمی روش نمیبینم:n29:
کد برای کسانی که کارت پایان خدمت دارن 1 شما بزن 1 نشد 01 بزننقل قول:
شما اول یه بار دفترچه رو کامل بخون.نقل قول:
دوستان اسون ترین رشته به نظر شما و مناسب ترین برا من کدومه؟! :n02:
+
فنی نرم افزار یا فناوری ارتباطات و اطلاعات شهری ( رشته های مورد علاقم اما دانشگاه مورد نظر 80 کیلومتر از شهرمون که مرکز استان هم هستیم ... فاصله داره :n28:و سختی راه و کرایه ها .. هزینه های مربوطش رو نزدیک به دانشگاه ازاد ممکنه کنه :n21:
+
فناوری ارتباطات و اطلاعات (ict) روستایی :n29: بیشتر بخاطر این عنوان روستایی داشتن کنارش میترسم بدرد بخور و جالب نباشه :n27:
+
مدیریت کسب و کار و کاردانی حرفه ای مدیریت ! ( نزدیک خونمونه دانشگاه مربوطش هست اما علاقه ی خاصی ندارم و از اسمش یاد ریاضیات میفتم :n28:!:n27:
+
حقوق - خدمات قضایی ( خیلی نزدیک اما باز علاقه ی خاصی ندارم ) :n01:
+
تو اینایی که علاقه ندارم کدوم اسون تره و ارزش یه مدرک الکی گرفتن رو داره ؟! :n21:بعد برا کارشناسی یه کاریش میکنیم دیگه :n13:
:n28:
نقل قول:
یعنی دیگه کسی نمیخواهد جواب ما رو بده :n03: شما اطلاعاتتون زیاد برای دانشگا اما افرادی هستند که در مورد دانشگاه زیاد چیزی نمیدونند پس ممکنه زیاد بپرسند
از نظر ارزشی ict و حقوق خوبه بین اینا که بخونینقل قول:
1-فکر کنم مشکلی نباشه سال 90 رشته فناوری که خودم پودمانی میخوندم هم کلاسی هام از رشته های متفاوتی بود.یه یکم تغییرات داشته بازم باید برید یه مرکزی بپرسید.نقل قول:
2.پودمانی حذف شده دوستمون قبلا گفتن که حذف شده.
3.واسه علم اموختن فرقی نمیکنه چقدر سن داری :n02: ماهی هروقت از اب بگیری تازه.شاید 60 70 درصد کم سن باشن.
4.فکر نکنم همچین چیزی باشه .برای پاس کردن بایدامتحان بدی و نمره بگیری چون موقعه امتحان حضور غیاب میشه باید حتما سرجلسه باشی . هیچ استادی هم فکر نکنم همین جوری نمره بده .بقولشون اگه کسی برای نمره واسطه کنید بدتر صفر بهتون میدم:n02:
رشته ی ICT روستاییه اینی که تو شهر ما دانشگاه داره ... موردی نداره ؟! عنوان روستایی میترسونه بیشتر منو ... اصلا فرقش با ict معمولی یا همون شهری چیه ؟! :n27:نقل قول:
سلام :n01:
در مورد قبول شدن و پاس کردن البته نگفتم که سر کلاس و موقع امتحان نرویم
منظورم این بود که اگر سر کلاس و امتحان برویم حتی اگر نمره قبولی هم نیاریم باز هم قبولمون میکنه استاد ؟ چون دوست گرامی کاربر M0hsen3Dگفته بود که مثلا ریاضی نمره را نگرفته بود اما پاسش کرد و در خیلی جاهای دیگه افراد مخلتف گفتن که سوالات را بلد نبودن و میدونستن که قبول نمیشوند اما آن درس را پاس کردن واسه همین خوشحال شدم که جریانش چیه خواهشا کامل بگید ممنون
صد در صد بستگی به استادش دارهنقل قول:
ما که استادای شما رو نمیشناسیم که از اینجا نظر بدیم.